Filter

Price
DKK 0 DKK 0
Filter
 • 1 meter indendørs LED julelyskæde
  Batteri, 10 LED, multicolor
  DKK 18,00 inkl moms.

  1 meters indendørs LED julelyskæde med 10 LED'er i flere farver. 10 cm afstand mellem hver pære. Perfekt til juletræet eller som udsmykning af nisselandskabet.Lyskæden er til batteri, så den kan bruges alle steder uden besvær med ledninger. Batterier medfølger ikke.Længde på lyskæde: 100 cm. Længde på ledning: 30 cm.

 • 2 meter indendørs LED julelyskæde
  Batteri, 20 LED, varm hvid
  DKK 25,00 inkl moms.

  2 meters indendørs LED julelyskæde med 20 LED'er i varm hvid. 10 cm afstand mellem hver pære. Perfekt til juletræet eller som udsmykning af nisselandskabet.Lyskæden er til batteri, så den kan bruges alle steder uden besvær med ledninger. Batterier medfølger ikke.Længde på lyskæde: 200 cm. Længde på ledning: 30 cm.

 • 2 meter indendørs LED julelyskæde
  Batteri, 20 LED, multicolor
  DKK 25,00 inkl moms.

  2 meters indendørs LED julelyskæde med 20 LED'er i flere farver. 10 cm afstand mellem hver pære. Perfekt til juletræet eller som udsmykning af nisselandskabet.Lyskæden er til batteri, så den kan bruges alle steder uden besvær med ledninger. 3x AA batterier medfølger ikke.Længde på lyskæde: 200 cm. Længde på ledning: 30 cm.

 • 7 meter udendørs LED julelyskæde
  Batteri, timer, 96 LED, kold hvid
  DKK 63,00 inkl moms.

  7 meters udendørs LED julelyskæde med 96 LED'er i kold hvid.Kan bruges både inde og ude, så den er perfekt til både juletræet og carporten.Lyskæden er til batteri, så den kan bruges alle steder uden besvær med ledninger. 3x AA batterier medfølger ikke.Med timer funktion, hvor den er tændt i 6 timer, slukket i 18 timer.Længde på lyskæde:...

 • 9 meter udendørs LED julelyskæde
  IP44, 230V, 120 LED, varm hvid
  DKK 105,00 inkl moms.

  9 meters udendørs LED julelyskæde med 120 LED'er i varm hvid.13 cm afstand mellem hver pære.IP44 godkendt.Kan bruges både inde og ude, så den er perfekt til både juletræet, carporten og hækken.Vælg mellem 8 forskellige lysspil. Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 9 m. Længde...

 • 9 meter udendørs LED julelyskæde
  IP44, 230V, 120 LED, kold hvid
  DKK 105,00 inkl moms.

  9 meters udendørs LED julelyskæde med 120 LED'er i kold hvid.13 cm afstand mellem hver pære.IP44 godkendt.Kan bruges både inde og ude, så den er perfekt til både juletræet og carporten.Vælg mellem 8 forskellige lysspil. Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 9 m. Længde på...

 • 9 meter udendørs LED julelyskæde
  IP44, 230V, 120 LED, multicolor
  DKK 105,00 inkl moms.

  9 meters udendørs LED julelyskæde med 120 LED'er i flere farver.13 cm afstand mellem hver pære.IP44 godkendt.Kan bruges både inde og ude, så den er perfekt til både juletræet, carporten og hækken.Vælg mellem 8 forskellige lysspil. Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 9 m....

 • 14 meter udendørs LED julelyskæde
  IP44, 230V, 180 LED, varm hvid
  DKK 139,00 inkl moms.

  14 meters udendørs LED julelyskæde med 180 LED'er i varm hvid.13 cm afstand mellem hver pære.IP44 godkendt.Perfekt til udhænget, carporten eller rundt om hækken.Vælg mellem 8 forskellige lysspil. Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 14 m. Længde på ledning: 5 m.

 • 14 meter udendørs LED julelyskæde
  IP44, 230V, 180 LED, kold hvid
  DKK 139,00 inkl moms.

  14 meters udendørs LED julelyskæde med 180 LED'er i kold hvid.13 cm afstand mellem hver pære.IP44 godkendt.Perfekt til udhænget, carporten eller rundt om hækken.Vælg mellem 8 forskellige lysspil. Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 14 m. Længde på ledning: 5 m.

 • 8 meter udendørs LED iskrystal lyskæde
  IP44, 230V, 360 LED, kold hvid
  DKK 288,00 inkl moms.

  8 meters udendørs LED iskrystal lyskæde med 360 LED'er i kold hvid.IP44 godkendt.Perfekt til udhænget, carporten eller rundt om hækken.Vælg mellem 8 forskellige lysspil. Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 8 m. Længde på ledning: 5 m.

 • 8 meter udendørs LED cluster/klynge julelyskæde
  IP44, 230V, 400 LED, varm hvid
  DKK 237,00 inkl moms.

  8 meters udendørs LED cluster julelyskæde med 400 LED'er i varm hvid.IP44 godkendt.Perfekt til udhænget, carporten eller rundt om hækken.Vælg mellem 8 forskellige lysspil. Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 8 m. Længde på ledning: 5 m.

 • 8 meter udendørs LED cluster/klynge julelyskæde
  IP44, 230V, 400 LED, kold hvid
  DKK 237,00 inkl moms.

  8 meters udendørs LED cluster julelyskæde med 400 LED'er i kold hvid.IP44 godkendt.Perfekt til udhænget, carporten eller rundt om hækken.Vælg mellem 8 forskellige lysspil. Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 8 m. Længde på ledning: 5 m.

 • 9 meter udendørs LED bluetooth julelyskæde
  IP44, 230V, 120 LED, multicolor
  DKK 243,00 inkl moms.

  9 meters udendørs LED julelyskæde med 120 LED'er i flere farver.13 cm afstand mellem hver pære.IP44 godkendt.Perfekt til udhænget, carporten eller rundt om hækken.Igennem appen kan du:Vælge mellem 8 forskellige lysspil.Dæmpe lyskæden.Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var i brug.Længde på lyskæde: 9 m.Længde på ledning: 5 m.

 • 2 x 1,5 meter udendørs LED julelyskædenet
  IP44, 230V, 160 LED, varm hvid
  DKK 178,00 inkl moms.

  2 x 1,5 meters udendørs LED julelysnet med 160 LED'er i varm hvid.IP44 godkendt.Perfekt til små træer, buske eller rundt om hækken.Vælg mellem 8 forskellige lysspil.Med memoryfunktion, som husker hvilken indstilling der sidst var aktiv. Længde på lyskæde: 2 x 1,5 m.Længde på ledning: 5 m.

Brug julelys til at skabe en hyggelig stemning


Når mørket banker på, og julemåneden nærmer sig, er der nærmest ikke noget, der sætter stemningen bedre end julelys. Lys ved juletid er indbegrebet af hygge og glæde. Hos MrPerfect finder du et stort udvalg af julelys. Vi har lyskæder med LED lys til inde og ude og i adskillige længder, der dækker ethvert behov.

Derudover kan du finde julelys i lige den farve, du drømmer om. Nogle er mest til en varm hvid, der næsten snyder hjernen til at tro, det er levende lys. Mens andre foretrækker den kolde hvide, der sender tankerne hen på frost og istapper. Og det er ligeledes muligt at få en lyskæde med forskellige farver til dig, der ønsker en mere festlig udgave.


Julelys til træet og til carporten

Hos MrPerfect bakker vi op om lys i mørket, og derfor har vi et bredt udvalg af julelys. Hvad enten du ønsker at hænge en lyskæde op på din carport, i værkstedet eller som dekoration på hækken, finder du et bud på en god lyskæde hos os. Det samme gælder for julelys indenfor til juletræet, nisselandskabet eller noget helt tredje.

Udover den mere klassiske lyskæde kan du også finde et julelyskædenet, der pynter fint på en busk eller et lille træ. Så slipper du for at gå og vikle en kæde rundt og rundt om træet. Prøv desuden den smarte funktion med lysspil, der gør det muligt at vælge mellem otte forskellige slags lysspil alt efter humør.


Styr lyset med en app 

Foruden funktionerne med lysspil kan du også få en lyskæde, hvor du styrer lyset med en app via bluetooth. Med din smartphone i hånden kan du vælge, hvilket lysspil der skal køre samt skrue op og ned for lysstyrken. Så bliver det ikke meget nemmere at sikre julestemningen, imens du står inde i varmen og nyder lysshowet.

Derudover kan du på vores side finde lyskæder, der egner sig til både at hænge inde og ude, og som tænder og slukker ved hjælp af en timer. På den måde kan du sikre dig, at lyskæden er tændt, når du kommer hjem efter mørkets frembrud. Og du behøver ikke at slukke kæden igen – det sker helt automatisk.

Til slut vil vi nævne, at når du vælger en lyskæde, er der flere parametre, du bør overveje. Foruden om kæden er til ophæng inde eller ude samt hvilken farve, du er til, er det vigtigt at bide mærke i, om lyskæden er til batteri eller ej. Derudover er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på, hvor lang lyskæden skal være til dit behov.

Kontakt os gerne hvis du har brug for vejledning. Vi er eksperter inden for LED lys.


Ofte stillede spørgsmål til julelys
Hvilke farver kommer julelys i?
Julelys findes i forskellige farver. De kan eksempelvis fås i varm hvid, kold hvid samt en multifarvet lyskæde, der understreger en festlig stemning.
Hvilke længder findes julelys i?
Du kan finde julelys i mange længder. Lige fra 1 meter og op. Lyskæderne kan bruges til nisselandskaber, juletræ samt uden for til hækken og rundt om hoveddøren.
Kan julelys bruges udenfor?
Julelys kan både hænges op udenfor og indenfor. Det afhænger af, om lyskæden er egnet til fugt, som lysene uundgåeligt vil blive udsat for, hvis kæden for eksempel hænger på en hæk udenfor. Læs altid på pakken før du hænger kæden op.