Filter

Pris
DKK 0 DKK 120
Filter

12V RGB

Find det du mangler til 12V RGB LED strips

Uanset om du går og leder efter monteringsklips, en RGB controller, en signalforstærker eller noget helt andet til dine 12V RGB LED strips, så er du havnet det rette sted. Hos MrPerfect kan du altid finde det tilbehør, du har brug for til opsætning af et RGB lysbånd, der viser farvet lys.
Med en spænding på 12V har du et lysbånd, der egner sig til mange forskellige formål. Måske har du brug for ekstra lys i dit værksted eller i entréen. Eller hvad med en hyggelig belysning i gangen? Uanset om lyset skal skabe en hyggelig atmosfære eller rent praktisk lyse noget op, er 12V RGB LED strips et godt valg til de mindre projekter.
Til de større projekter vil det være oplagt med en spænding på 24V eller sågar 230V, som vi også forhandler hos MrPerfect. Hvor 12V dækker op til 10 meter, er 24V dækkende op til 20 til 25 meter, mens 230V er til det helt store projekt, da den kan dække op til 100 meter.
 

Controller, fjernbetjening og smartphone

Når du vælger RGB, får du et lysbånd, der kan vise farvet lys. For at skifte farve på lysbåndet, kan du bruge en RGB controller, som du kan finde her på siden. Den kan købes med fjernbetjening eller uden. En fjernbetjening har den fordel, at du kan skifte farver og justere lysets andre egenskaber op til 10 meter væk. Du kan vælge mellem en med infrarød eller radiosignal.
Og det kan blive endnu mere avanceret. For det er også muligt at tilkøbe en Smart Home Controller, og med den kan du styre lyset via din smartphone, Google Home eller Amazon Alexa. Du kan endda sætte en timer på lyset, slukke og tænde samt andre smarte funktioner. Appen er gratis at installere og virker både til iOS og Android.
 

Vælg det rette tilbehør

Foruden controller og fjernbetjening til dine 12V RGB LED strips, har vi også tilbehør til selve opsætningen af lysbåndet. Du kan således finde både monteringsklips, en samler samt DC hun- og hanstik med mere. Vi har også en RGB kabelsplitter, der gør det nemt at tilslutte to RGB strips til en controller.
Har du spørgsmål til tilkøb eller opsætningen af strips, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er specialister inden for LED lys, og hos MrPerfect hjælper vi dig gerne på vej til at finde det helt rigtige tilbehør til dine LED strips. Du kan også læse mere i vores vejledning om LED strips.
Ofte stillede spørgsmål til 12V RGB LED strips
Hvad kan man bruge LED strips til?
LED strips kan bruges til at give et godt lys der, hvor du mangler. Det kan være rundt om et spejl, på trappen så du kan se, hvor du går eller langs hækken ude i haven. Kun fantasien sætter grænsen.
Hvilket tilbehør skal jeg bruge til 12V RGB LED strip?
Det tilbehør der er relevant til LED strips med farve er eksempelvis monteringsklips til at fastsætte lysbåndet samt en RGB controller, så du kan skifte lysets farve.
Hvor lang kan en LED strip på 12V blive?
LED strips med en spænding på 12V kan blive op til 10 meter i længden.