Filter

Pris
DKK 3 DKK 208
Filter

24V RGB

Stort udvalg af tilbehør til 24V RGB LED strips

LED strips er populære som lyskilder i både private hjem og i erhverv. LED strips er praktiske, fordi de kan sættes op på mange måder, og samtidig giver de et godt lys. Hvis du vælger RGB kan du oven i købet få nogle festlige LED strips, hvor lyset kan skifte farve.
Er dit valg faldet på 24V RGB LED strips, og mangler du det sidste udstyr? Så er du kommet til det rette sted. Hos MrPerfect har vi et bredt sortiment af lige netop det tilbehør til LED strips, du har brug for. 
24V RGB LED strips egner sig særlig godt til lastbiler, både eller andre steder med adgang til 24V. Disse strips kan sættes i forlængelse af hinanden og dermed blive op til 30 meter lange. Hvis du ønsker at vide mere om LED strips samt hvilke du kan bruge hvor, vil vi anbefale et kig i vores guide
 

Gør det nemt at styre lyset med en fjernbetjening

Når du køber tilbehør til dine LED strips, er det vigtigt, at du får det tilbehør, der passer til – om det er 12V, 24V eller 230V. Inden for tilbehør til 24V RGB LED strips kan du blandt andet finde monteringsklips, RGB controller med eller uden fjernbetjening og diverse stik, samlere og kabler.
Med en RGB controller med eller uden fjernbetjening får du mulighed for at skifte farve på dine lysstrips samt slukke og tænde – på afstand vel at mærke. Derudover sælger vi også en Smart Home RGB controller. Med den kan du via Google Home, Amazon Alexa eller din smartphone justere lyset. Desuden er det muligt at indstille tidspunkter for, hvornår lyset automatisk skal slukke og tænde.
 

LED strips egner sig til mange formål

Foruden LED strips til 24V med RGB har vi hos MrPerfect en lang række LED strips til forskellige formål. Vi har lyset til lige det projekt, du skal i gang med. LED strips egner sig eksempelvis godt til terrassen, til værkstedet eller på en busk i haven. Der er nemlig både vandtætte strips og LED strips til indendørs brug på hylderne hos MrPerfect.
Og skulle du have spørgsmål til LED strips eller LED lys generelt, er du velkommen til at kontakte os. MrPerfect er specialister på området, og vi har mange års erfaring. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og mail
Er du erhvervskunde og har brug for en større ordre, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for en særlig aftale.
Ofte stillede spørgsmål til 24V RGB LED strips tilbehør
Hvad egner 24V RGB LED strips sig til?
24V LED strips bruges typisk i lastbiler eller både eller andre steder med 24V.
Hvilket tilbehør er vigtigt at skaffe til 24V RGB LED strips?
Det er en fordel at købe en controller med eller uden fjernbetjening til sine LED strips. På den måde kan man slukke og tænde lyset samt skifte farve på afstand.
Kan LED strips bruges i fugtige miljøer?
Det er muligt at købe LED strips, der kan tåle fugt. Du kan ligeledes finde LED strips, der kan tåle at ligge i vand i op til en meters dybde.