Filter

Pris
DKK 3 DKK 185
Filter

12V RGB+WW

Få styr på tilbehøret til 12V LED strips med farver og varm hvid

Har du købt 12V RGB+WW LED strips, og mangler du det rette tilbehør? Så tag et kig her i det store udvalg af tilbehør til LED strips hos MrPerfect. Med LED strips med RGB farver og varm hvid får du en lyskilde med mange variationer, hvor du kan slippe din kreativitet fri og skabe den stemning, du ønsker.
Det kan være en hyggelig stemning eller en kulør, der bringer tankerne hen på jul eller slet og ret en mere naturlig belysning med den varme hvide. Derudover kan du også gå den festlige vej og få lyset til at skifte mellem farverne. Med det rette tilbehør kan du forme dit eget unikke lysshow.
 

Juster lyset med din smartphone

Det er vigtigt at have styr på tilbehøret til dine LED strips for at sikre, at de lyser, som de skal. Hvis du eksempelvis ønsker at samle flere strips til en lang, er det nødvendigt med en strømforsyning, der matcher det samlede forbrug i watt.
Foruden strømforsyning er andet tilbehør som monteringsklips og samlere også relevant. Derudover kan du skrue fornøjelsen ved at bruge LED strips op, hvis du skaffer en RGB controller med eller uden fjernbetjening. På den måde kan du skifte lysets farve samt lysstyrken og tænde og slukke præcis, som du ønsker.
Derudover kan du købe en Smart Home controller, der bruges ved hjælp af Google Home, Amazon Alexa eller din smartphone. Via en app kan du indstille sluk- og tænde tidspunktet samt justere lysstyrken, gemme indstilingen og skifte mellem flere forskellige indstillinger. Det bliver ikke nemmere at styre dit lys.
 

LED strips er velegnet til mange formål

LED strips egner sig til mange forskellige ting, og hos MrPerfect kan du finde lige netop det lys, du mangler til dit projekt. Hvad med at optimere din belysning på trappen med trappebelysning i LED? Eller hvad med at oplyse svømmepølen med vandtætte LED strips?
Der findes mange muligheder, og LED lys er både populært blandt almindelige husstande samt erhverv. Til erhverv er lysstrips i flex en rigtig god løsning, hvis man ønsker lys hængt op et sted, hvor almindelige lyskilder er så godt som umulige at sætte op. Det kan for eksempel være rundt om et skilt på en facade.
Hos MrPerfect er vi specialister i LED teknologi, og vi har mange års erfaring. Skulle du mangle noget tilbehør, eller har du brug for råd, er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller over telefon. Vi har ligeledes en vejledning til LED strips, hvor du kan finde svar på eventuelle spørgsmål.
Ofte stillede spørgsmål til 12V LED strips med farver og varm hvid tilbehør
Hvad er fordelen med 12V RGB+WW LED strips?
En af fordelene ved at vælge 12V LED strips med RGB farver og varm hvid er, at der er så mange muligheder for at skabe lige netop det lys, du ønsker.
Hvilket tilbehør skal jeg bruge til 12V LED strips?
Hvis du ønsker at samle flere stykker 12V LED strips, er det relevant at skaffe ekstra strømforsyning. Det kan du også købe hos MrPerfect.
Hvordan kan jeg bedst skifte farve på 12V RGB LED strips?
Du kan nemmest skifte farve på lyset ved at bruge en controller med fjernbetjening. På den måde kan du stå flere meter væk og styre lyset.