Filter

Pris
DKK 53 DKK 576
Kulør
mere.. mindre
Filter

Udendørs væglamper

Optimer belysningen udendørs med LED væglamper

Med gode LED væglamper til udendørs brug er du sikret optimal belysning i de mørke timer. Det kan være meget praktisk i vintermånederne, når mørket sænker sig i de sene eftermiddagstimer. Dermed kan du stadig se noget, når du skal over i værkstedet, ud med skraldet eller lufte hunden, efter solen er gået ned.
Du får desuden mulighed for at lyse dit hjem op med flotte lamper, så man kan se facaden og murene. Og det giver dine gæster en flot velkomst, når de parkerer cyklen eller bilen uden for dit hus.
Hos MrPerfect har vi et stort udvalg af LED væglamper. Nogle af dem egner sig både til at hænge udendørs såvel som indendørs. Og ens for alle lamperne er, at de er med LED lys. LED lys har mange fordele. Blandt andet en lang levetid samt et lavt forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder som halogen- og glødetrådspærer.
 

Vælg den rette kulør og lysstyrke

Blandt vores sortiment inden for LED væglamper finder du lamper inden for forskellige stilarter. Dermed er der noget, der passer til enhver smag. Du kan således finde alt lige fra de mere klassisk formede lamper til nogle mere unikke, hvis du ønsker, at dit hus skal skille sig ud fra mængden.
Det er også muligt at vælge mellem forskellige kulører som neutral og varm. Med den neutrale kulør får du et lys, der er effektivt som arbejdslys. Her sorteres blå og gule nuancer fra, så de emner, lyset rammer, fremstår naturlige. Ønsker du derimod en mere hyggelig belysning, skal du gå efter den varme kulør.
I forhold til lysstyrken er der også mange variationer i spil. Ønsker du en kraftig belysning, skal du gå efter en lampe med en høj lysstyrke så som 1100 lumen. Er du derimod til et mere dæmpet udendørs lys, kan en lysstyrke på omkring de 400 til 600 lumen være en god idé.
 

Høj kvalitet

Hos MrPerfect sørger vi for kvalitetsvarer til vores kunder, og derfor vælger vi de bedste producenter af LED lys. Det gør vi ud fra vores baggrund med mange års erfaring på området. Når det kommer til LED væglamper har vi udvalgt nogle, der er produceret af V-Tac. V-Tac er Europas tredje største producent af LED lys og kendt for høj kvalitet til en lav pris.
Virksomheden, der har hovedsæde i London, samarbejder med Samsung. Sammen udvikle de to virksomheder innovative produkter i flot design, der lever op til europæiske krav og standarder.
Ofte stillede spørgsmål til udendørs LED væglamper
Hvad er fordelen ved LED væglamper?
Der er flere fordele ved at vælge væglamper i LED frem for traditionelle lyskilder. LED lys har blandt andet en længere levetid og et lavere forbrug.
Hvilken kulør er god, hvis jeg ønsker en effektiv og naturlig belysning?
Du får en god belysning ved at vælge LED lys med neutral kulør. Det er meget brugbart som arbejdslys, da det sorterer blå og gule toner fra, og dermed fremstår lyset naturligt.
Hvilken lysstyrke skal jeg vælge til mine LED væglamper?
Hvis du ønsker en kraftig udendørs belysning, skal du gå efter lamper med en høj lumen-værdi på omkring 1100 lumen. Ønsker du derimod et mere dæmpet lys, gå da efter pærer med en lysstyrke på 400 til 600 lumen.