Filter

Pris
DKK 29 DKK 377
Filter

Insektfangere

Slip for trælse insekter med en effektiv insektfanger

Med en effektiv insektfanger slipper du for trælse insekter som et forstyrrende element. Hos MrPerfect har vi et bredt udvalg af insektfangere, der dækker lokaler i forskellige størrelser. Dermed kan du sikre dig et insektfrit område i både små og store rum.
 • V-Tac insektlampe
  2x8W, indendørs, UV-lys, dækker 50m2
  DKK 338,00 inkl moms.
  Udsolgt

  V-Tac insektlampe til indendørs brug.Slip af med myg og andre insekter uden brug af kemikalier med denne smarte insektdræber.2 stk. UV rør på 8W tiltrækker insekterne, hvorefter det elektriske gitter dræber dem.Det eksterne beskyttelsesgitter beskytter brugeren mod kontakt af det elektriske gitter.Aftagelig drypbakke i bunden for let rengøring.Kan bruges...

  Læs mere
 • V-Tac insektlampe
  2x10W, indendørs, UV-lys, dækker 80m2
  DKK 331,00 inkl moms.
  Udsolgt

  V-Tac insektlampe til indendørs brug.Slip af med myg og andre insekter uden brug af kemikalier med denne smarte insektdræber.2 stk. UV rør på 10W tiltrækker insekterne, hvorefter det elektriske gitter dræber dem.Det eksterne beskyttelsesgitter beskytter brugeren mod kontakt af det elektriske gitter.Aftagelig drypbakke i bunden for let rengøring.Kan bruges...

  Læs mere
 • V-Tac insektlampe
  2x15W, indendørs, UV-lys, dækker 100m2
  DKK 378,00 inkl moms.
  Udsolgt

  V-Tac insektlampe til indendørs brug.Slip af med myg og andre insekter uden brug af kemikalier med denne smarte insektdræber.2 stk. UV rør på 15W tiltrækker insekterne, hvorefter det elektriske gitter dræber dem.Det eksterne beskyttelsesgitter beskytter brugeren mod kontakt af det elektriske gitter.Aftagelig drypbakke i bunden for let rengøring.Kan bruges...

  Læs mere
 • V-Tac insektlampe
  2x20W, indendørs, UV-lys, dækker 150m2
  DKK 471,00 inkl moms.
  Udsolgt

  V-Tac insektlampe til indendørs brug.Slip af med myg og andre insekter uden brug af kemikalier med denne smarte insektdræber.2 stk. UV rør på 20W tiltrækker insekterne, hvorefter det elektriske gitter dræber dem.Det eksterne beskyttelsesgitter beskytter brugeren mod kontakt af det elektriske gitter.Aftagelig drypbakke i bunden for let rengøring.Kan bruges...

  Læs mere
 • V-Tac insektlamperør
  20W, passer til VT-3240, UV-lys
  Insektfangere V-Tac insektlamperør - 20W, passer til VT-3240, UV-lys
  • 20W Forbrug
  DKK 37,00 inkl moms.
  Udsolgt

  Ekstra 20W UV rør til V-Tac insektlampe.Passer til V-Tac insektlampe VT-3240 der benytter 2x20W UV rør.

  Læs mere

Insektfangere og fluefangere

Hvilken type insektfanger eller fluefanger er bedst?

Når du skal vælge en insekt- eller fluefanger, er der en række forskellige typer at vælge imellem. Elektriske insektfangere kan bruges til at fange fluer og andre insekter og har vist sig at være effektive i hjemmer og haven. Lysrørene, der ofte anvendes er en effektiv måde at tiltrække insekterne på.

Elektriske fluefangere med UV-lys bruger et elektrisk stød til at fange og dræbe insektern, de er gode til brug både inde og overdækkes udendørs.

For dem, der ønsker noget mere diskret, der ikke fylder for meget i hjemmet eller i stuen, vil lokale butikker ofte føre andre typer insektfangere uden brug af elektricitet. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige type fluefanger til dine behov, da de hver især har forskellige muligheder, når det gælder om at fange insekter effektivt.

Fordele ved brug af elektrisk insektfanger i haven

Insektfælder kan bruges af alle, der ønsker at styre bestanden af forskellige insekter både indendørs og udendørs eller bare ønsker at undgå myggestik på terrassen. Disse fangere er designet til at tiltrække og dræbe en række forskellige skadedyr, hvilket gør dem til et godt redskab for hjemme- og virksomhedsejere, der skal holde deres hjem insektfri. Insektfælder er en nem og effektiv løsning til håndtering af irriterende insekter i ethvert miljø. De er nemme at bruge, økonomiske, sikre og kan fange en række forskellige typer insekter. Med de rigtige insektfælder kan du nemt beskytte dit hjem eller din virksomhed mod potentielle insektinvasioner.

Vælg den rigtige insektfanger - undgå insekter!

Når du skal vælge den rigtige insektfælde til dit hjem, er der mange faktorer, du skal tage hensyn til. Først og fremmest skal du vide, om du har brug for en indendørs eller udendørs insektfælde? Indendørs fælder bruger UV-lys til at tiltrække insekter, mens udendørs fælder ofte bruger et bump-system til at få insekter, der kommer inden for en vis afstand.

Når du har bestemt, hvilken type fælde du har brug for, er det vigtigt at vælge den største, som vil være mest effektiv til at holde insekterne ude af dit hjem. Hvis du f.eks. forsøger at befri dit hjem for myg, er det ofte den bedste løsning at bruge en dørmonteret UV-lysfælde, da myg har en tendens til at sidde på vægge nær døre. Når du vælger en insektfælde, er det i sidste ende vigtigt at vælge en, der passer til dine behov, og som er mest effektiv til at holde insekter ude af dit hus.

Lave priser og hurtig leveringstid på vores insektfangere

Hos MrPerfect.dk tilbyder vi skarpe priser og hurtige leveringstider på insektfælder. Vi forstår, hvor irriterende insekter kan være, og ønsker derfor at holde dem nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores bestillingsproces er designet til at være effektiv, så du kan få de insektfælder, du har brug for, normalt inden for en hverdag. Vores priser er konkurrencedygtige, så du behøver ikke at bekymre dig om at betale for meget - flere varer er endda med prisgaranti. Vi står bag vores produkt, så kunderne kan være sikre på, at de får en effektiv løsning på deres insektproblemer. Vi sætter en ære i at yde fremragende kundeservice og sikre, at vores kunder får præcis det, de har brug for med det samme. Med vores hurtige leveringstider kan du regne med, at vi holder dit insektproblem i skak uden at sprænge dit budget.

Insektfanger Haver & Udemiljøer

I udvalget af insektfangere finder du således nogle, der dækker lige fra 50 kvadrameter og op til store lokaler på 150 kvadratmeter. Insekterne tiltrækkes af UV LED rørene, og når de kommer tæt på rørene, bliver de svitset af det elektriske gitter og dør.
Når du bruger en elektrisk insektfanger, slipper du for at anvende kradse kemikalier. Insektfangerne er nemme at rengøre, da de har en udtagelig drypbakke. Og der er nærmest ingen grænser for, hvor insektfangerne passer ind henne. Brug dem på kontoret, i værkstedet, i campingvognen med mere.
 

Tid til at udskifte de traditionelle lyskilder?

Det er som nævnt UV LED rør, insektfangerne primært består af. Og hos MrPerfect finder du også en lang række andre produkter inden for LED. Vi har blandt andet et bredt sortiment af LED pærer og og spots til ethvert tænkeligt formål. 
Med det rette LED lys har du mulighed for at udskifte alle de traditionelle lyskilder, du har i hjemmet eller i virksomheden, i takt med at de ikke virker længere. Hos MrPerfect finder du nemlig både dekorationspærer, E27 LED pærer med stor fatning samt nogle til lidt mere specifikke formål så som GU10 LED spots og mange, mange flere.
 

Varer i høj kvalitet

Foruden produkter med LED teknologi, sælger vi også øvrige produkter, der kunne have din interesse. Herunder blandt andet blæsere til den gode ventilation på varme sommerdage. De er perfekte til kontoret eller soveværelset.
Det er virksomheden V-Tac, der står bag mange af produkterne i vores udvalg. V-Tac er den tredje største LED producent i Europa og er kendt for høj kvalitet. Virksomheden, der har hovedsæde i London, samarbejder med Samsung om at udvikle innovative produkter, der alle lever op til europæiske krav og standarder.
 

Har du spørgsmål?

MrPerfect er en dansk webshop med lager i Danmark. Vi rådgiver og sælger både til private og professionelle, og hvis du er erhvervskunde med en større ordre, så kontakt os gerne for at høre mere om muligheden for at opnå mængderabat.
Har du spørgsmål til udvalget af insektfangere eller andet, er du velkommen til at tage fat i os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe dig.
Ofte stillede spørgsmål til insektfanger
Hvordan tiltrækker insektfangerne insekter?
Insekterne tiltrækkes af UV lyset i rørene. Når insekterne kommer tæt på, bliver de svitses af det elektriske gitter.
Kan jeg købe en insektfanger til mindre lokaler?
Insektfangerne hos MrPerfect er velegnet til lokaler i forskellige størrelser. Den insektfanger, der er velegnet til små rum, dækker op til 50 kvadratmeter.
Kan jeg købe insektfangere til store lokaler?
Insektfangerne hos MrPerfect er velegnet til lokaler i forskellige størrelser. Den største, vi har, dækker et lokale på op til 150 kvadratmeter.