Filter

Pris
DKK 8 DKK 2561
Kulør
mere.. mindre
Filter

Akustilight


Aldrig har det været nemmere at få lækkert lys i loftet. Æstetik og enkelthed går op i en højere enhed, med Akustilight løsningen fra LEDlife. Perfekt til Troldtekt, Fibrotech og gips.

Akustilight er nemt at samle. Det kræver intet værktøj at forbinde lysskinnerne med hinanden. Akustilight er udviklet af LEDlife som en del af deres Premium Light Series. Det betyder at der er brugt højkvalitets LED'er i skinnerne, med en høj farve gengivelse (RA90). Derfor fremstår omgivelserne ekstra flotte. Så hvor end du har monteret Akustilight lyskinnerne, vil stuen, køkkenet, entren, garagen eller den overdækkede terrasse fremstå med korrekt lys og farve gengivelse. Som en del af Premium Light Series, ydes der også 5års garanti på Akustilight.

Akustilight er udviklet med enkeltheden for øje. Derfor giver de et flot og æstetisk lækkert udtryk, og er en perfekt belysningsløsning til specielt Troldtekt og gips loft.

Akustilight skinnerne placeres mellem 2 Troldtektsplader, og har samme højde som disse (2,5cm). Dermed flugter de med loftet og giver et rent og lækkert udseende.

Det er muligt at tilkøbe tilbehør som kabler, dæmpere, 24V strømforsyninger og Smart Home produkter som gør det muligt at styre lyset via en app på telefonen.  
Det fulde overblik over tilbehør til Akustilight kan ses på hjemmesiden, og tæller blandt andet et bredt sortiment af rWave produkter.
Ofte stillede spørgsmål til Akustilight LED til Troldtekt
Hvilket LED belysning kan jeg bruge til mit Troldtekt loft?
Akustilight er specielt udviklet lys til Troldtekt loft og lignende lofter. 
Det passer perfekt i højden, da den er lavet i en højde på 2,5 cm.
Hvad er fordelen ved LED belysning?
Med LED belysning får du lang levetid og lav forbrugs lys. 
Det betyder at du får lys som holder rigtig længe og bruger meget mindre strøm. 
Hvordan installerer jeg Troldtekt LED belysning?
Akustilight er nemt at installere da skinnen sidder mellem Troldtekt pladerne.
Den behøver kun at hvile mellem to plader derfor er det sjældent nødvendigt at skrue Akustilight skinnen fast.