Filter

Price
DKK 1357 DKK 2080
Filter

Arbejdsbelysning

 • Arbejdsbelysnings Tromle 25m
  230V, 300W, neutral hvid, IP65
  Arbejdsbelysning Arbejdsbelysnings Tromle 25m - 230V, 300W, neutral hvid, IP65
  • 37500lm Lysstyrke
  • 300W Forbrug
  • 120° Spredning
  DKK 1.697,00 inkl moms.
  Forventet afsendelse om 3 dage.

  Denne strip fungerer perfekt på arbejdspladsen men også i hjemmet. Den har meget høj lumen men på samme tid et megetr lavt watt forbrug.  Strippen leveres med tromle og 25 meter LED strip, herudover medfølger også et 4 meter kraftigt gummikabel med godkendt EU stikprop.  Hertil kan det tilføjes at strippen er dobbetl isoleret, hvilket betyder...

  Læs mere
 • Prof. LED strip Tromle 50m
  230V, 300W, kold hvid, IP44
  Arbejdsbelysning Prof. LED strip Tromle 50m - 230V, 300W, kold hvid, IP44
  • 75000lm Lysstyrke
  • 600W Forbrug
  • 120° Spredning
  DKK 2.599,00 inkl moms.
  På lager.

  Denne strip fungerer perfekt på arbejdspladsen og byggepladser. Den har meget høj lumen. Strippen leveres med tromle og 50 meter LED strip, herudover medfølger også et 1,5 meter kraftigt gummikabel med godkendt EU stikprop.  Du kan koble op til MAX 75 meter på medfølgende startkabel.

  Læs mere

Kraftig arbejdsbelysning til professionelle

Hvis du leder efter den bedste arbejdsbelysning til byggepladser og industri, skal du ikke lede længere end vores projektører og LED ruller med håndtag!

Når det drejer sig om kraftig arbejdsbelysning til professionelle, er det vigtigt at finde den rigtige. Der findes et stort udvalg af produkter til arbejdslamper, så du kan finde et produkt, der passer helt til dine behov. Et godt lys hjælper dig med at se klart og præcist, så du kan få dit arbejde gjort med lethed. Du behøver ikke at bekymre dig om lysets kvalitet, da der findes et stort udvalg af produkter med god lysudbytte. De mest effektive belysningsløsninger er LED-lys, som er meget energieffektive og giver en god belysning. Du kan også vælge mellem traditionelle halogen- og lysstofrørslamper samt moderne LED-designs, som passer perfekt til ethvert arbejdsområde. Med et så stort udvalg på tilbuddet kan du være sikker på at finde den rigtige kraftige arbejdsbelysningsløsning, der opfylder dine behov perfekt.

Arbejdsbelysning til ude og inde

Arbejdsbelysning er et vigtigt aspekt af mange projekter, der kræver god belysning, både indendørs og udendørs. Vores udvalg af arbejdslamper kan give dig nok lys til at se dine projekter tydeligt, uanset om du arbejder på både eller i en mørk garage. God arbejdsbelysning er ofte ret dyrt, og derfor er det vigtigt at finde de rigtige lamper til dine behov. Når du køber vores arbejdsbelysning, får du et godt udvalg, der kan bruges i forskellige sammenhænge. Du kan bruge dem til mere end bare både - de er også gode til at arbejde udendørs eller i garager og værksteder. Hvis du vil se det udvalg af arbejdsbelysning, vi har, kan du tage et kig på vores hjemmeside. Med så mange forskellige muligheder er du sikker på at finde noget, der vil give dig det perfekte lys til dit næste projekt!

Godt arbejdslys øger arbejdsglæden

Det er vigtigt at have en god arbejdslampe til ethvert arbejde. Godt arbejdslys betyder, at du ved, hvad du skal gøre, og at du kan se de opgaver, du har foran dig, tydeligt. Når vi har godt arbejdslys, hjælper det os med at få arbejdet udført bedre og hurtigere. Det gør vores arbejde mere behageligt og øger vores tilfredshed med det arbejde, vi udfører. Det giver os også mulighed for at sikre, at vi er så effektive som muligt, hvilket er til gavn for både arbejdsgivere og arbejdstagere. Desuden kan et godt arbejdslys være med til at mindske træthed og forhindre, at der sker ulykker på arbejdspladsen. Alt i alt kan et godt arbejdslys i høj grad forbedre arbejdsglæden og produktivitetsniveauet på enhver arbejdsplads.

Tænk også din arbejdslampe som tyverisikring

En arbejdslampe er mere end blot en lyskilde; den kan også bruges som tyverisikring. Når du arbejder, så sørg for at placere den på en sådan måde, at den er synlig for alle, der kommer ind i rummet. På den måde kan andre se, at dine ting bliver overvåget af en kraftig lyskilde. Derudover kan du os bruge lampens lysstyrke til at oplyse mørke hjørner og mørke rum, som ellers kunne bruges af ubudne gæster til at gemme sig i. Dette kan hjælpe med at sikre, at ingen kan stjæle mine ejendele, mens jeg er væk fra mit skrivebord. Med sin lyse og kraftige lyseffekt er min arbejdslampe blevet et uvurderligt redskab til at beskytte mig og mine ejendele mod potentielle tyveknægte.

Arbejdslampe - sådan vælger du den rigtige

Når du skal vælge den rigtige arbejdslampe, er der et par ting, du skal overveje. For det første skal du finde en, der er kraftig nok til at give dig det lys, du har brug for til dine opgaver. Mindre arbejdslamper kan være gode til at belyse små områder, men de giver måske ikke altid nok lys til større opgaver. Hvis du vil have noget kraftigere, skal du kigge efter modeller med højere watt-tal, der kan belyse hele dit arbejdsområde fuldstændigt. Du bør også tage hensyn til, hvor og hvordan du skal bruge lampen - hvis det er på et lille område eller i et mørkt hjørne, er der måske brug for noget kraftigere, så du kan se klart og tydeligt. Der findes mange forskellige typer arbejdslamper på markedet, og det er vigtigt at finde den rigtige til dine behov. Overvej størrelse og effekt, når du vælger en lampe, og sørg altid for, at den opfylder alle dine belysningsbehov, før du foretager dit køb.

Arbejdsbelysning til enhver opgave

Arbejdsbelysning er en vigtig del af enhver opgave. God arbejdsbelysning kan gøre hele forskellen mellem at få arbejdet gjort rigtigt og at skulle gøre det om. Det er ikke altid let at finde den rigtige arbejdsbelysning, da der findes så mange forskellige muligheder. Fra kraftige loftslamper til god arbejdsspecifik belysning er der masser af valgmuligheder, som kan give godt lys til forskellige opgaver. Det er også vigtigt at finde belysning, der giver nok lys uden at være for lysstærk eller for svag, så du kan se hele spektret af opgaver ganske tydeligt. Den rigtige arbejdsbelysning kan gøre hele forskellen, når det gælder om at udføre dit arbejde godt, da det gør opgaverne meget lettere og mere effektive i det hele taget.