Lifud 150W Dæmpbar strømforsyning
24V DC, 6.25A, Triac dæmpbar, flicker free, IP20

Lifud.LF-GAT150-6250-24
Ny

Billigst på PriceRunner
150W dæmpbar strømforsyning til 24V LED strips.

Kan dæmpes via almindelig vægdæmper og andre forkant-/bagkantsdæmpere.

3W-150W belastning 24V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.


Effektiv og alsidig LED-strømforsyning med dæmpningsmulighed

Denne Lifud 150W dæmpbare strømforsyning er designet til at levere pålidelig strømforsyning til 24V LED-belysning. Med dens robuste konstruktion og høje effekt på 150W kan den håndtere et bredt spektrum af lysinstallationer og opfylder behovene hos både privatpersoner og professionelle brugere.

Denne dæmpbare strømforsyning er ideel til dem, der ønsker at opnå den rette belysning i deres rum. Den er kompatibel med triac-dæmpepaneler, hvilket giver brugerne mulighed for at justere lysstyrken efter deres præferencer. Uanset om det er en hyggelig atmosfære i stuen eller en mere funktionel belysning på arbejdspladsen, giver Lifud-strømforsyningen mulighed for skræddersyet belysning.

En af de vigtigste fordele ved denne strømforsyning er dens flicker-free teknologi. Mennesker og dyr, der er følsomme over for lysflimmer, vil sætte pris på den konstante og flimmerfri belysning, som denne enhed leverer. Den er også perfekt til brug i foto- og videooptagelser, hvor det er vigtigt at undgå irriterende flimmer i billederne.

Med en dimension på 42 x 30 x 360 mm er denne strømforsyning kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Den kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning og omdanner derefter strømmen til 24V udgangsspænding, der er ideel til LED-lys. Strømforsyningen er designet med holdbarhed og effektivitet for øje og leveres med en producentgaranti på 5 år.

Det er vigtigt at bemærke, at denne strømforsyning kun er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser, hvor den ikke udsættes for vand eller fugt.

Flere detaljer

DKK 610,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe