Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
5 W 30 W
Lysstyrke
80 lm 385 lm
Forbrug
1 W 32 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

G4 LED stift pære

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

Skal du bruge en LED pære med G4 fatning, så kan du garanteret finde det, du skal bruge i vores sortiment. Vi har et stort udvalg af LED pærer med G4 fatning i farven varm hvid og mellem 0,8 og 3 Watt. Se det store udvalg nedenfor.

 

Hvad er G4 fatning?

Har du brug for en G4 fatning er vi stedet, hvor du finder din kommende fatning. Vi er Danmarks førende webshop når det kommer til LED pærer og spots, og handler du hos os kan du derfor være sikker på at du køber varer som er i den højeste kvalitet.

Læs også: Sådan sparer du flest penge på din belysning i 2021

Alle vores medarbejdere har arbejdet i mange år inden i denne branche, og vi har derfor meget erfaring og en stor ekspertise indenfor LED. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige G4 fatning vil vi sagtens kunne rådgive dig til et godt køb.

Du finder din G4 fatning hos os

Vi har Danmarks største sortiment af G4 fatninger, og står du og skal bruge en G4 fatning kan du derfor være sikker på at du finder det her hos os. Alle vores pærer er i farven varm hvid, hvilket giver en naturlig lys farve.

Hvis du rum har et naturligt lys indenfor, selvom det er mørkt udenfor, vil du automatisk få et meget bedre indeklima hvor hovedpine og lignende vil forsvinde uden problemer.

Alle vores pærer mellem 0,8-3 Watt og der er derfor noget for alle behov og ønsker.