Filter

Pris
DKK 15 DKK 76
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
10 W 30 W
Lysstyrke
80 lm 385 lm
Forbrug
1 W 32 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

G4 fatning

Find et stort udvalg af G4 LED stiftpærer her

Hos MrPerfect har vi mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

Skal du bruge en LED pære med G4 fatning, så kan du garanteret finde det, du skal bruge i vores sortiment. Vi har et stort udvalg af LED pærer med G4 fatning i farven varm hvid og mellem 0,8 og 3 Watt. Se det store udvalg her på siden.

Hvad er G4 fatning?

Har du brug for en G4 fatning, er vi stedet, hvor du finder din kommende fatning. Vi er Danmarks førende webshop, når det kommer til LED pærer og spots, og handler du hos os, kan du derfor være sikker på, at du køber varer, som er i den højeste kvalitet.

Læs også: Sådan sparer du flest penge på din belysning i 2021.

Alle vores medarbejdere har arbejdet i mange år i denne branche, og vi har derfor meget erfaring og en stor ekspertise indenfor LED. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige G4 fatning, vil vi sagtens kunne rådgive dig til et godt køb. Uanset om du er privat eller erhvervskunde.

 

Du finder din G4 fatning hos os

Vi har Danmarks største sortiment af G4 fatninger, og står du og skal bruge en G4 fatning, kan du derfor være sikker på, at du finder den her hos os. Alle vores pærer er i farven varm hvid, hvilket giver en naturlig lys farve.

Hvis du har et naturligt lys indenfor, selvom det er mørkt udenfor, vil du automatisk få et meget bedre indeklima, hvor eventuel hovedpine og lignende vil forsvinde. Alle vores pærer er mellem 0,8-3 Watt, og der er derfor noget for alle behov og ønsker.

Foruden LED pærer med G4 fatninger kan du også finde et stort udvalg af eksempelvis LED pærer med G9 fatninger og LED pærer med MR11 fatninger hos os.

Ofte stillede spørgsmål til G4 LED stiftpærer
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er mange fordele ved LED lys. LED lys har blandt andet et meget lavt forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder. Derudover har LED lys en lang levetid.
Hvilke G4 fatninger kan jeg finde i MrPerfects udvalg?
Vi har et stort udvalg af LED pærer med G4 fatning i farven varm hvid og mellem 0,8 og 3 Watt.
Hvilket lys kan jeg få LED pærer med G4 fatning i?
Alle vores pærer er i farven varm hvid, hvilket giver en naturlig lys farve. Hvis du har et naturligt lys indenfor, selvom det er mørkt udenfor, vil du automatisk få et meget bedre indeklima.