Filter

Pris
DKK 8 DKK 1022
Længde (cm)
mere.. mindre
Forbrug
4 W 60 W
Lysstyrke
360 lm 8400 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
IP klassifikation
IP 20 IP 69
Filter

Med LED - Lysstofrør armatur


Få en tre-i-en-løsning med komplette LED armaturer

Skal du bruge LED lysstofrør, og har du brug for en komplet løsning til projektet? Hos MrPerfect har vi et stort udvalg af LED armaturer, hvor der er indbygget lysstofrør samt forlængerkabler. Så bliver det ikke meget nemmere at sætte et godt og effektivt lys op.

MrPerfects udvalg inden for LED lysstofrør er stort. Det er ligeledes muligt at finde armaturer uden indbygget LED lys, hvor du kan købe lyset ved siden af. Derudover sælger vi også EX armaturer, der er eksplosionssikre og derfor egner sig godt til eksempelvis malerhaller og produktionshaller med olie, gas eller kemikalier.

Med LED lys får du ud over en god belysning også en billigere lyskilde, hvis man sammenligner med traditionelle pærer som glødetrådspærer. LED lys er nemlig billigt i drift, da forbruget er lavt. Derudover udmærker lys med LED teknologi sig ved at have en lang levetid. Med komplette LED armaturer taler vi om en levetid op til 30.000 timer.

 

Vælg den rette kulør

Når du skal udvælge et passende LED lysstofrør, der egner sig bedst til det formål, du skal bruge lyset til, er det blandt andet relevant at kigge på lysets kulør. Overordnet set er der tre kulører at forholde sig til. Det drejer sig om varm, neutral og kold. 

Den varme farve egne sig godt til et sted, hvor man ønsker en behagelig atmosfære med et strejf af hjemlig hygge. Den neutrale giver et godt arbejdslys, hvor både gule og blå toner ikke ses. På den måde fremstår de emner, som lyset rammer, i et naturligt lys. Den kolde hvide kulør har et blåligt skær, og den er rigtig god til eksempelvis malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

 

LED lys i høj kvalitet

MrPerfect er en 100% dansk webshop med dansk lager. Bag MrPerfect står et hold specialister inden for LED lys, og vi har udvalgt varer i den bedste kvalitet til vores kunder. De komplette LED armaturer er blandt andet produceret af LED producenterne LEDlife og V-Tac.

LEDlife er et stærkt, dansk brand, der udvikler LED produkter til erhverv og privat. V-Tac har derimod hovedsæde i London og er den tredje største LED producent i Europa. V-Tac samarbejder med Samsung om at udvikle innovative produkter, der lever op til europæiske krav og standarder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig i mål med dit projekt ved telefon og på mail. Vi rådgiver og sælger både til private kunder og erhvervskunder.

Er du erhvervskunde, og har du brug for et større parti varer, så kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne for en speciel aftale med mængderabat.Ofte stillede spørgsmål til komplet LED armatur
Hvad hører med i et komplet LED armatur?
Når du køber et komplet LED armatur får du både armatur, indbygget LED lys og forlængerkabler.
Hvilken kulør skal jeg vælge til mit LED lysstofrør?
Der er flere kulører at vælge imellem i vores udvalg af komplette LED armaturer. Vælg den varme for en behagelig stemning, vælg den neutrale for et naturligt lys, og vælg den kolde hvide for et blåligt skær.
Hvor lang er LED lysstofrørenes levetid?
LED lys har en lang levetid, og når det kommer til komplette LED lysstofrør er levetiden for lyset op til 30.000 timer.