Filter

Pris
DKK 22 DKK 320
Erstat
30 W 65 W
Lysstyrke
70 lm 700 lm
Forbrug
0 W 8 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

Dekorationspærer

Fuldend din antikke lampe med en dekorationspære

I antikke lamper passer det ikke ind at have et moderne LED spot. Lyset skal helst være lidt svagere og varmere – ja, lidt mere hyggeligt. MrPerfect har nu udvidet sortimentet med antikke glødepærer med kulstofrør i stil med dem Thomas Edison videreudviklede på tilbage i 1879.

Disse dekorative pærer giver et virkelig hyggeligt og behageligt lys. Glød og varme, så de afgiver samme type lys som de gammeldags glødepærer. Tænker du tilbage på tiden med de gammeldags glødepærer? Så er du nødt til at få fat i disse. Det er det ideelle valg til alle rum, hvor stemning og atmosfære ønskes.

Glødepærerne er i et unikt industrielt design. Glødetråden giver et smukt lys, og det røgfarvede glas giver en unik dekorativ oplevelse. Vintagepæren er i sig selv en lampe og er perfekt til alle slags E27 lampefatninger, hvor pæren er synlig.

Hvad er vintage glødepærer?

Vintage glødepærer er meget gode pærer, hvis du leder efter noget lys, som kan skabe hygge. Glødetrådspærer er ikke egnet til generel rumbelysning. Disse retropærer er tiltænkt dekorativ belysning. Vores glødepærer tænder øjeblikkeligt på fuld lysstyrke.

Her hos MrPerfect har vi fokuseret på, at dine vintage glødepærer skal skabe hygge, og vores sortiment består derfor primært af glødepærer, som passer godt sammen med antikke lamper. Nogle af vores glødepærer passer dog også til normale lamper. Se vores udvalg af bordlamper og pendellamper her.

Da vores udvalg er stort, skal du bare være klar over, hvad dit behov er. Når du ved, hvad dit behov er, kan vi i fællesskab – hvis du ringer til os – vælge de glødepærer, der passer bedst til dig. Du kan også selv finde de bedste pærer, og vælger du at gøre dette, kan du bare gennemsøge hele vores webshop efter de pærer, som du står og mangler.

Se også vores udvalg af LED pærer.

Pas på dine antikke lamper med vores vintage glødepærer

Har du antikke lamper, skal du ikke investere i de gode og klassiske LED spots. Hvis du bruger normale og standard LED spots til dine antikke lamper, vil din unikke lampe tage skade. I stedet skal du bruge noget lys, som er svagere, men samtidig også mere varmt.

Der er også en anden fordel ved at investere i noget varmt lys til dine antikke lamper. Antikke lamper skaber meget ofte hygge, og hvis du kombinerer dine antikke lamper med noget varmt lys, kan du være sikker på, at du får hygge for alle pengene. Du behøver ikke at have dine antikke lamper tændt hele tiden, men kun når du ønsker at se en god film, får nogle gæster på besøg eller noget helt tredje.

Dine antikke lamper har med stor sandsynlighed været dyre, og det vil være en skam, hvis der skete dem noget. Vores glødelamper sørger for, at dine antikke lamper er i gode hænder, og der er mange, der vil synes, at vores glødepærer vil passe perfekt til din unikke lampe.

Ofte stillede spørgsmål til LED dekorationspærer
Hvad er dekorationspærer egnet til?
Dekorationspærer er velegnet til brug i gamle, antikke lamper der kræver et svagere lys end det, der er i moderne, effektive LED pærer.
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er mange fordele ved at bruge LED lys. En af dem er, at LED lys har et lavere forbrug end traditionelle lyskilder. Derudover har LED lys også en lang levetid.
Hvilken dekorationspære skal jeg vælge?
Det er vigtigt, at du kigger på din antikke lampe for at se, hvilken pære der passer til lampen i stedet for at vælge i blinde. Kontakt eventuelt MrPerfects kundeservice for at få rådgivning.