Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Erstat
15 W 65 W
Lysstyrke
70 lm 800 lm
Forbrug
0 W 8 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

Dekorationspærer

I antikke lamper passer det ikke ind at have et moderne LED spot. Lyset skal helst være lidt svagere og varmere - Ja, lidt mere hyggelig. MrPerfect har nu udvidet sortimentet med antikke glødepærer med kulstof rør, i stil med dem Thomas Edison opfandt tilbage i 1879.
Disse dekorative pærer giver et virkelig hyggeligt og behageligt lys.
Glød og varme, så de afgiver samme type lys som de gammeldags glødepærer. Tænker du tilbage på tiden med de gammeldags glødepærer?

Edison vintage glødepærer


Så er du nødt til at få fat i disse... ideelle muligheder til alle rum hvor stemning og atmosfære ønskes. Glødepærer i unikt industrielle design. Glødetråden giver et smukt lys og det røgfarvet glas giver en unik dekorativ oplevelse. Vintagepæren er i sig selv en lampe og er perfekt til alle slags E27 lampefatninger, hvor pæren er synlig. Glødetrådspærer er ikke egnet til generel rumbelysning. Disse retropærer er tiltænkt dekorativ belysning. Vore glødepærer tænder øjeblikkeligt på fuld lysstyrke. Se nedenfor for vores udvalg af retro pærer med et flot varmt skær.

Hvad er vintage glødepærer?

Vintage glødepærer er meget gode pærer, hvis du leder efter noget lys, som kan skabe hygge. Her hos Mrperfect.dk har vi fokuseret på at dine vintage glødepærer skal skabe hygge, og vores sortiment består derfor primært af glødepærer, som passer godt sammen med antikke lamper. Nogle af vores glødepærer passer dog også til normale lamper.

Da vores udvalg er stort, skal du bare være klar over hvad dit behov er. Når du ved hvad dit behov er, kan vi i fællesskab, hvis du ringer til os, vælge de glødepærer der passer bedst til dig. Du kan også selv finde de bedste pærer, og vælger du at gøre dette, kan du bare undersøge hele vores webshop efter de pærer, som du står og mangler.

Pas på dine antikke lamper med vores vintage glødepærer

Har du antikke lamper, skal du ikke investere i de gode og klassiske LED spots. Hvis du bruger normale og standard LED spots til dine antikke lamper, vil din unikke lampe tage skade. I stedet skal du bruge noget lys, som er svagere, men samtidig også mere varmt.

Der er også en anden fordel ved at investere i noget varmt lys til dine antikke lamper. Antikke lamper skaber meget ofte hygge, og hvis du kombinerer dine antikke lamper med noget varmt lys, kan du være sikker på at du får hygge for alle pengene. Du behøver ikke at have dine antikke lamper tændt hele tiden, men kun når du ønsker at se en god film, får nogle gæster på besøg, eller noget helt tredje.

Dine antikke lamper har med stor sandsynlighed været dyre, og det vil være en skam, hvis der skete dem noget. Vores glødelamper sørger for at dine antikke lamper er i gode hænder, og der er mange der vil synes at vores glødepærer vil passe perfekt til din unikke lampe.