Filter

Price
DKK 11 DKK 252
Filter

230V RGB

Få op til 100 meters 230V LED strip med farver

Drømmer du om et langt, langt LED lysbånd med farver på 50 eller måske 100 meter? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos MrPerfect kan du købe LED strips med 230V, som kan forlænges og blive op til 100 meter i alt, hvis du sætter flere stykker sammen.
Med LED strips får du et flot lys, der kan bruges til mange forskellige formål. Foruden 230V forhandler MrPerfect også LED strips med 12V og med 24V. Til forskel fra de to versioner, kræver et 230V LED bånd ikke en strømforsyning. Båndet har nemlig ikke et spændingsfald, da den første og sidste meter har samme lysstyrke.
Lyskilder med LED teknologi har mange fordele, hvis man sammenligner med traditionelle lyskilder som halogen- og glødetrådspærer. LED udmærker sig blandt andet ved at have en lang levetid. Det betyder, at pæren ikke skal skiftes så tit. Derudover har LED lys et meget lavt forbrug og er derfor billigt i drift.
 

Sæt lysbånd op langs rækværket eller rundt om huset

Når du vælger 230V får du et lysbånd, der egner sig godt til eksempelvis terrassen, rundt omkring huset, langs rækværket, på carporten eller skuret. Med IP-klassificeringen IP67 kan du være sikker på, at lysbåndet kan tåle fugt og dermed bruges udenfor, også selvom det regner.
I forhold til tilbehør kan vi anbefale, at du tilkøber en RGB controller med fjernbetjening. På den måde kan du skifte farve flere meter væk fra dine LED strips. Det er også muligt at slukke og tænde.
Derudover kan du købe en Smart Home controller, som kan bruges til enten Google Home eller din smartphone. På den måde kan du nemt skrue op og ned for lysstyrken, sætte lyset til at blinke eller sætte en timer på, så lyset tænder samme tid hver dag.
 

Opsætning af LED lyset

Foruden fjernbetjening til at justere lyset med, er der også andet relevant tilbehør til dine 230V LED strips. Der er eksempelvis RGB samlere, mellemstykke til LED strips og silikone til at hænge LED båndet op med. Det er også muligt at bruge aluprofiler til ophæng, som du ligeledes kan finde i vores udvalg.
I vores manual til opsætning kan du se, hvilke steps du skal igennem for at hænge LED lyset op. Og skulle du have spørgsmål til LED lys eller specifikt til en af vores varer, er du velkommen til at tage kontakt til os på mail eller telefon. Vi sælger og rådgiver både private- og erhvervskunder.


Ofte stillede spørgsmål til 230V LED strip med farver
Er der brug for ekstra strømforsyning til 230V LED strips?
Det er ikke nødvendigt at bruge ekstra strømforsyning til dine 230V LED strips. Lysstyrken er lige god i den første og den sidste meter af båndet.
Hvad er 230V RGB LED bånd egnet til?
På grund af den længde, som LED strips med 230V og RGB farver kan nå op på, egner lysbåndet sig godt til eksempelvis carporten, rundt om huset, på terassen og lignende.
Hvor lang kan 230V RGB LED lys blive?
Du kan købe et stykke af 50 meter, men det er også muligt at sammensætte flere stykker og opnå en længde på i alt 100 meter.