Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
0 W 35 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

Billige LED Havelamper

Havelamper har mange formål, og det er meget forskelligt, hvad folk vælger af belysning til haven eller terrassen. Det er både et spørgsmål om indretning, stil, funtion, og ikke mindst personlig smag, der er afgørende for valget af havelamper. I forhold til indretningen, så er der rigtig mange som har en plan for havens udseende, præcis som hvis de skulle indrette et rum i boligen. De fleste har en ide om, at for eksempel gangarealer i haven, skal være oplyste, så det både er muligt at orientere sig, og så en smule pryd eller rettere, at det ser godt ud i den store sammenhæng. Vi har hos MrPerfect.dk forsøgt at ramme et udvalg, som imødekommer så mange behov som muligt, hvor både design og funktion går op i en højere enhed, plus, at kvaliteten lever op til vores kunders store krav.

En udendørs havelampe skal kunne tåle al slags vejrlig forhold, og så skal den give et godt skær, samtidig med at lysstyrken skal matche med dit lysbehov på for eksempel en lille sti imellem dine bede.

Har du en haveplan?

Normalt kan udendørslamper til haven godt være lidt pebret i prisen, men vi har fundet en del havelamper, som både lever op til vores høje kvalitetsstandard, og som kan købes til meget fornuftige priser. Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen, men vi er meget stolte over vores sortiment, som helt sikkert også vil falde i din smag. Før du udvælger nogle modeller fra vores sortiment, så lav en lille haveplan, så du er sikker på, at du får bestilt det rigtige antal, hvis du skal have flere af samme type. Derefter skal du tjekke om pæren giver mulighed for lysdæmpning, hvis det også skal være en mulighed.

De nyeste og flotteste havelamper

Nogle af vores modeller er på spyd, og er meget lette at opsætte, mens andre kræver lidt mere arbejde, for eksempel nedgravning. Du skal huske, at udendørs strøm har lidt andre krav til udstyr, blandt andet kontakter, stik og ledning. Når du overholder disse, og vælger en eller flere af vores havelamper, så skal du nok få det som du vil, og få en endnu flottere have, også når det bliver mørkt.