Filter

Pris
DKK 16 DKK 774
Forbrug
0 W 45 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

Havelamper

Billige LED havelamper

Havelamper har mange formål, og det er meget forskelligt, hvad folk vælger af belysning til haven eller terrassen. Det er både et spørgsmål om indretning, stil, funktion og ikke mindst personlig smag, der er afgørende for valget af havelamper.

I forhold til indretningen er der rigtig mange, som har en plan for havens udseende, præcis som hvis de skulle indrette et rum i boligen. De fleste har en ide om, at for eksempel gangarealer i haven skal være oplyst, så det er muligt at orientere sig. Derudover må det også gerne se godt ud i den store sammenhæng.

Vi har hos MrPerfect forsøgt at ramme et udvalg, som imødekommer så mange behov som muligt, hvor både design og funktion går op i en højere enhed, plus at kvaliteten lever op til vores kunders store krav.


Har du en haveplan?

En udendørs havelampe skal kunne tåle al slags vejr, og så skal den give et godt skær, samtidig med at lysstyrken skal matche med dit lysbehov på for eksempel en lille sti imellem dine bede.

Normalt kan udendørslamper til haven godt være lidt pebret i prisen, men vi har fundet en del havelamper, som både lever op til vores høje kvalitetsstandard, og som kan købes til meget fornuftige priser. Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen, men vi er meget stolte over vores sortiment, som helt sikkert også vil falde i din smag.

Før du udvælger nogle modeller fra vores sortiment, så lav en lille haveplan, så du er sikker på, at du får bestilt det rigtige antal, hvis du skal have flere af samme type. Derefter skal du tjekke, om pæren giver mulighed for lysdæmpning, hvis det også skal være en mulighed.


De nyeste og flotteste havelamper

Nogle af vores modeller er på spyd og derfor meget lette at opsætte, mens andre kræver lidt mere arbejde i form af for eksempel nedgravning. Du skal huske, at udendørs strøm har lidt andre krav til udstyr – blandt andet kontakter, stik og ledning. Når du overholder disse, og vælger en eller flere af vores havelamper, så skal du nok få det, som du vil og få en endnu flottere have, også når det bliver mørkt.

Husk også at tjekke vores udendørs LED spots, der er gode til at lyse udendørs arealer op. De kan eksempelvis sættes på udhænget. Flere af vores kunder er også glade for LED strips til at hænge rundt om terrassen, langs havehækken eller i garagen. Se udvalget af LED strips her.Ofte stillede spørgsmål til LED lys i haven
Hvad er fordelen ved at bruge LED lys i haven?
Der er mange fordele ved at bruge LED lys i din have. Du får et flot og effektivt lys med en lang levetid og lavt forbrug. Husk dog at gå efter LED lys, der kan tåle fugt og regn.
Hvad er fordelen ved havelamper?
En af fordelene ved havelamper er, at de kan bruges til flere formål. De kan nemlig både lyse op, så det er til at se og finde rundt i haven i mørke, og derudover kan du bruge havelamper til at sætte spotlys på områder, du ønsker at fremhæve.
Hvordan sætter jeg havelamper op i min have?
Nogle havelamper er på spyd og derfor nemme at sætte op i haven. Andre modeller kræver eksempelvis nedgravning, før de sidder, som de skal, så de kan lyse mest optimalt.