Lifud 150W Dæmpbar strømforsyning
24V DC, 6.25A, Triac dæmpbar, flicker free, IP20

Lifud.LF-GAT150-6250-24
Ny

Billigst på PriceRunner
150W dæmpbar strømforsyning til 24V LED strips.

Kan dæmpes via almindelig vægdæmper og andre forkant-/bagkantsdæmpere.

3W-150W belastning 24V DC konstant spænding.

Er sikret mod kortslutning, overbelastning og temperatur.


Effektiv og alsidig Lifud 150W dæmpbar strømforsyning til LED belysning

Den Lifud 150W dæmpbare strømforsyning er et pålideligt og effektivt produkt designet til at levere en stabil strømforsyning til LED belysningssystemer. Med en effekt på 150W er denne strømforsyning ideel til både kommercielle og private anvendelser.

Produktet tilsluttes let til en standard 230V forsyning og leverer en konstant 24V DC output til dine LED-lysarmaturer. Dette sikrer en jævn og optimal belysning i ethvert rum eller område.

Det unikke ved denne strømforsyning er dens dæmpbarhed, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig og intim atmosfære eller fuld belysning til praktiske formål, giver Lifud strømforsyningen dig fleksibiliteten til at dæmpe og tilpasse belysningen efter dine præferencer.

Med en imponerende 5 års producentgaranti får du ekstra sikkerhed og tryghed ved køb af denne strømforsyning. Du kan være forvisset om, at den er af høj kvalitet og ydeevne.

En ekstra fordel ved denne strømforsyning er dens flicker-free-funktion. Dette betyder, at lyset ikke flimrer eller blinker, hvilket gør det ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det gør også produktet velegnet til foto- og videografere, der har brug for konstant og fejlfri belysning til deres optagelser.

Strømforsyningen måler omkring 42 x 30 x 360 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere på forskellige steder. Den er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales den primært til indendørs brug.

Flere detaljer

DKK 610,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe