1W LED kronepære
G45, kultråd, klart glas, E27

Ny

Billigst på PriceRunner


Denne 1W LED kronepære er et fantastisk valg til dig, der ønsker en energieffektiv og miljøvenlig lyskilde til dit hjem eller arbejdsplads. Med dens store E27 fatning kan den nemt tilsluttes til en standard 230V forsyning, og med en lysstyrke på 100 lumens og en høj spredning på 270 grader, kan du være sikker på en jævn og behagelig lysfordeling i rummet.

Denne kronepære er også kendt for sin høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Pæren fås i en varm hvid (2700K) kulør, som er perfekt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære i hjemmet. Den varme kulør på lyset er med til at skabe en behagelig stemning, hvor man kan nyde det varme lys og slappe af.

Med dimensioner på 72 x Ø45 mm, er denne LED kronepære også en praktisk og kompakt løsning til dine belysningsbehov. Så hvis du ønsker en energieffektiv og miljøvenlig lyskilde, der også giver en høj lyskvalitet og en hyggelig atmosfære, så er denne 1W LED kronepære med E27 stor fatning det perfekte valg for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde72 mm.
Diameter45 mm.