MED VORES PRISGARANTI ER DU GARANTERET DE BEDSTE LED PRODUKTER - TIL DEN BEDSTE PRIS!

Hos MRPERFECT.DK bestræber vi os altid på at have den laveste pris på vores varer. Mrperfect.dk tilbyder derfor prisgaranti på en lang række varegrupper - dette fremgår at varekategorien. Med prisgaranti mener vi, at findes en identisk vare annonceret billigere hos anden dansk forhandler så matcher vi prisen.

Det eneste du skal gøre for at gøre brug af vores prisgaranti er at fremsende dokumentation på din ordre hos os samt dokumentation eller link til den udbudte varer fra anden dansk virksomhed. Husk at det tydeligt skal fremgå af dokumentationen, hvornår tilbud er gældende til og fra - hvis det er et afgrænset tilbud.

Bemærk at prisgarantien ikke gælder ved specielle salgstilbud og at Mrperfect.dk derfor ikke matcher nedsatte priser i forbindelse med andre forhandleres køtilbud, åbningstilbud, medlemstilbud samt specialfremstillede varer.

Vi forbeholder os retten til at undersøge om den billigere annoncerede vare, findes i antal svarende til din bestilling. Hvis ikke, dækkes vores prisgaranti svarende til det antal der findes ved den billigere annoncerede vare.