LEDlife 1W mini pære
Dæmpbar, 230V, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

Sød lille 1W kultråds LED pære fra LEDlife.

Pæren er dæmpbar, men da forbruget kun er 1W, så skal der anvendes en LED dæmper.

En hyggelig lille pære til f.eks. en lysekrone eller børneværelset.


LEDlife 1W mini pære, Dæmpbar

LEDlife 1W mini pære er en lille, men kraftfuld lyskilde med en E14 fatning. Med denne pære kan du nemt opgradere dit hjem med energieffektiv LED-belysning. Pæren kan tilsluttes direkte til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og let.

Lyskvalitet og lysstyrke

LEDlife 1W mini pære er designet med fokus på lyskvalitet. Med en høj RA værdi på 80-85 får du et naturligt og ægte lys, der flot og levende viser alle farver. Dette sikrer, at du ser dine omgivelser detaljeret og klart. Med en lysstyrke på 100 lumens og en spredning på 300 grader er pæren i stand til at levere et jævnt og bredt lys. Uanset hvor du placerer pæren, vil den give en behagelig og ensartet belysning i rummet.

Dæmpbar og kulør på lyset

En af de store fordele ved LEDlife 1W mini pære er dens dæmpbare funktion. Du kan nemt justere lysstyrken efter behov og skabe præcis den stemning, du ønsker. Om det er en hyggelig og afslappende atmosfære om aftenen eller et mere funktionelt og energisk lys om dagen, kan pæren tilpasses til det.

LEDlife 1W mini pære er tilgængelig i varm hvid kulør. Med en farvetemperatur på 2700K giver den en blød og behagelig belysning. Det varme lys skaber en hyggelig atmosfære og bidrager til afslapning og velvære i rummet.

Dimensioner

LEDlife 1W mini pære har kompakte dimensioner med en størrelse på 60 x Ø22 mm. Dette gør det muligt at bruge pæren i forskellige armaturer og lamper uden at bekymre dig om plads.

Med LEDlife 1W mini pære får du en lyskilde, der kombinerer energieffektivitet, høj lyskvalitet og dæmpbar funktion. Monter den i dine lamper og skab den perfekte belysning til ethvert rum i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 24,00

v. 10+  DKK 21,60

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde60 mm.
Diameter22 mm.
Iframe