1W LED kertepære
C35, kultråd, matteret glas, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

Den lille ærme på pærens fatning gør det nemt at skifte til en anden type pære, og den lille størrelse og lave vægt gør det desuden let at montere. Længe levetid Den 1W Kerte pære har en levetid på op til 20.000 timer, der gør denne pære ideel til brug i mange forskellige situationer.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skifte lyskilden ofte, og at du kan spare både tid og penge på lyskilder. Energieffektiv Denne 1W LED Kerte pære er en af de mest energieffektive pærer på markedet.

Den har en meget lav watt-forbrug på kun 1W, der samtidig giver et lys der er lige så kraftigt som en almindelig 10W glødepære.

Det betyder, at du kan spare op til 90% på dit elforbrug, når du vælger at skifte til LED.


Produktbeskrivelse

Denne 1W LED kertepære er perfekt til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære i dit hjem. Med sin lille E14 fatning er den nem at tilslutte til enhver 230V strømkilde.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 100 lumens og en høj spredning på 270 grader er denne kertepære i stand til at give en jævn fordeling af lyset. Dette sikrer, at rummet bliver godt oplyst, og at der ikke er områder med mørke pletter.

Lyskvalitet: Denne kertepære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren i stuen, køkkenet eller soveværelset, vil du opleve et naturligt lys, der giver et behageligt visuelt indtryk.

Kulør på lyset: Du kan vælge mellem to forskellige kulører for lyset. Varm hvid (2700K) skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, perfekt til afslapning og hyggestunder. Neutral hvid (4000K) giver et mere effektivt og optimalt arbejdsmiljø, hvor belyste genstande ser naturlige ud uden blå eller gule toner i lyset.

Dimensioner: Denne kertepære har dimensioner på 99mm i højden og en diameter på 35mm. Denne størrelse gør den kompakt og nem at installere i eksisterende fatninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 17,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde99 mm.
Diameter35 mm.
Iframe