1W LED kertepære
C35, kultråd, matteret glas, E14

Ny

Billigst på PriceRunner


Denne 1W LED kertepære er en ideel løsning for dig, der ønsker en energieffektiv og miljøvenlig belysning. Med dens lille E14 fatning er den nem at tilslutte til 230V forsyning, så du kan nyde dens lys med det samme. Med en lysstyrke på 100 lumens og en spredning på 270 grader, vil du opleve en jævn fordeling af lyset, der skaber en behagelig atmosfære i rummet. .

.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger den til at læse en bog i sofaen eller til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem, vil du opleve en høj kvalitet af lyset. .

.

Pæren er tilgængelig i en varm hvid kulør (2700K), der giver en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør er med til at skabe en hyggelig stemning, der er perfekt til afslapning. .

.

Med dens dimensioner på 99 x Ø35 mm passer denne pære perfekt til en kerte eller en mindre lampe, hvor den kan skabe en smuk og behagelig belysning. Vælg denne 1W LED kertepære, hvis du ønsker en miljøvenlig og energieffektiv belysning i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 21,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Højde99 mm.
Diameter35 mm.