Spectrum LED 1W
G45, E14, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner


Spectrum LED 1W er en lille og effektiv lyskilde med en E14 fatning, der kan tilsluttes til en almindelig 230V forsyning. Den har en lysstyrke på 90 lumens og en spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Derudover har den en høj RA-værdi på 80-85, som betyder, at den giver en høj lyskvalitet med et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. .

.

Spectrum LED 1W er tilgængelig i tre forskellige kulører: varm hvid, neutral hvid og kold hvid. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning. Den neutrale kulør er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket giver en helt naturlig farvegengivelse af belyste emner. Den kolde hvide kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, hvilket sjældent anvendes i Skandinavien, men ofte bruges i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer. .

.

Spectrum LED 1W har dimensioner på 82 x 45 mm og er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er en pålidelig og holdbar lyskilde, der er ideel til brug i en lang række forskellige indendørs applikationer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Bredde82 mm.
Dybde45 mm.