V-Tac 14W LED spotpære
Samsung LED chip, PAR38, E27

Ny

Billigst på PriceRunnerV-Tac 14W LED spotpære med E27 stor fatning er et fantastisk valg, hvis du ønsker at spare på energiforbruget og samtidig opnå en høj lyskvalitet. Med en effekt på 14W erstatter denne LED spotpære en traditionel 120W pære, hvilket betyder, at du kan opnå en betydelig besparelse på din elregning. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 1100 lumens samt et fokuseret lys på 40 grader, hvilket sikrer et kontrolleret lys i rummet.


Lyskvaliteten af denne LED spotpære er utrolig høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og flot, og at alle farver vises ægte og klart. Dette gør pæren ideel til en lang række forskellige anvendelser, hvor der kræves en høj lyskvalitet.


V-Tac 14W LED spotpære er udstyret med en Samsung LED chip og kommer med en producentgaranti på 5 år. Det betyder, at du kan have tillid til, at denne LED spotpære vil holde i mange år og give dig en god belysning i dit hjem eller på dit arbejde.


Du kan vælge imellem 3 forskellige kulører på lyset: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6400K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Den neutrale kulør er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, hvor lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Den kolde kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.


Denne LED spotpære har en størrelse på 132 x Ø120 mm og er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den ideel til anvendelse i tørre rum og områder, hvor der ikke er risiko for vand eller fugt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 55,00

Du sparer årligt 694 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1100 lumens
Spredning40 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug14w
Erstat120w
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 180-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde132 mm.
Diameter120 mm.
MaterialePVC lamineret aluminium
Iframe