V-Tac 10W/m LED strip IC løbelys
10m, løbelys, inkl kontroller, 120 LED pr. meter, 24V

Ny

Billigst på PriceRunner
Med denne 24V LED strip kan du skabe fantastiske effekter som løbelys eller vandfaldseffekt/landingsbanelys, hvor lyset bevæger sig elegant fra den ene ende af strippen til den anden.
Der medfølger 3-knap fjernbetjening og controller.

Vores strip er udstyret med en controller, som giver dig fuld kontrol over dine lysindstillinger.

Med controlleren kan du nemt justere lysstyrken og hastigheden af lyseffekterne.
Derudover kan du vælge mellem forskellige standardprogrammer, så du kan skræddersy din lysoplevelse til dine ønsker og behov.


10 meters rulle.


Produktbeskrivelse

V-Tac 10W/m LED strip IC løbelys er en ideel løsning til at skabe en behagelig belysning i forskellige rum og områder. Denne LED strip har en effekt på 10W/meter og tilsluttes let til en 24V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 800 lumens/meter og en imponerende spredning på 120 grader, sikrer denne LED strip en jævn og ensartet distribution af lys. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt og ægte lys, der fremhæver alle farver på en smuk måde.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører til lyset, alt efter dine behov og præferencer: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K). Varm hvid skaber en afslappende atmosfære, neutral hvid er perfekt til effektivt arbejde, mens kold hvid giver et koldt lys med et blåligt skær.

Med dimensioner på 8 x 1,2 mm har denne LED strip en kompakt og fleksibel design, der gør den nem at installere og anvende i forskellige miljøer. Den har en IP20 rating, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Om det er til et hyggeligt hjem, et professionelt arbejdsmiljø eller en speciel dekoration, så er V-Tac 10W/m LED strip IC løbelys en pålidelig og effektiv løsning til forskellige belysningsbehov.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 399,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug10w
Spænding24V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Højde1,2 mm.
Bredde8 mm.
Iframe