LEDlife LUX6 LED spot
6W, RA 97, dæmpbar, 230V, GU10

Ny

Billigst på PriceRunner

LEDlife LUX6 LED spot er en 6W GU10 pære med ekstra høj RA værdi på over 97. Den er dæmpbar og giver et flot udseende i glas, der ligner en traditionel GU10 pære.

  • Ekstra høj RA værdi på over 97 - giver en fantastisk farvegengivelse
  • Har udseendet som en traditionel GU10 pære
  • Dæmpbar - kan justeres efter behov for lysstyrke og atmosfære
  • 230V - nem installation og brug
  • Absolut topkvalitet - sikrer lang levetid og pålidelighed

Med LEDlife LUX6 LED spot får du et produkt af højeste kvalitet, der leverer enestående farvegengivelse og giver et stilfuldt udseende i dit hjem eller på din arbejdsplads.


LEDlife LUX6 LED spot, 6W, RA 97, dæmpbar, 230V, GU10

Denne LEDlife LUX6 LED spot er designet med et effektivt energiforbrug på kun 6W og har en GU10 fatning. Den kan tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning og er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og præferencer.

Med en lysstyrke på 570 lumens og en fokuseret lysstråle på 36 grader, sikrer denne spot et kontrolleret lys, der kan bruges til forskellige formål. Lyset har en høj kvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 97, hvilket betyder, at det viser alle farver levende og naturligt. Uanset om det er til professionel brug eller til hjemmebrug, sikrer denne spot en flot og sprudlende belysning i selv de mest krævende situationer.

Denne LED spot er også kendt for sin lange levetid og pålidelighed. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan den forventes at have en driftstid på op til 50.000 timer uden betydeligt fald i lysstyrken. Kombineret med en professionel og pålidelig driver samt god køling sikres en lang levetid for hele produktet.

Denne spot er tilgængelig i varm hvid (3000K) farvetemperatur, hvilket giver et behageligt og afstressende lys. Den varme kulør skaber en hyggelig atmosfære, der er perfekt til afslapning og hyggestunder.

Med dimensioner på 53 x Ø50 mm passer denne LED spot let ind i de fleste rum og installationer. Den er nem at montere og kan bruges både i private hjem, virksomheder, butikker og andre steder, hvor et effektivt og kvalitetsbevidst lys er påkrævet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 29,00

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke570 lumens
Spredning36 grader
RA>= 97
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde53 mm.
Diameter50 mm.
Iframe