V-Tac 100W LED gadelampe
Samsung LED chip, IP65

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 100W LED gadelampe er et kraftfuldt belysningsvalg med en lang række praktiske funktioner. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på 10000 lumens er denne gadelampe i stand til at levere et kraftigt lys, der effektivt oplyser større områder. Den høje spredning på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så intet område går ubelyst.

En af de vigtigste funktioner ved denne gadelampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA (farvegengivelsesindeks) på 80-85 sikrer den en naturlig og ægte visning af alle farver. Dette betyder, at belyste genstande og områder vil se klare og livlige ud i lyset. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og sikrer en behagelig oplevelse af belysningen.

Denne gadelampe er udstyret med en Samsung LED chip af højeste kvalitet samt en 3 års producentgaranti, der giver ekstra tryghed for kunderne. LED-chippet sikrer en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling medvirker til en forlænget levetid for hele produktet.

Detaljer om produktet

Denne gadelampe kommer i en neutral hvid (4000K) kulør, som giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande vil fremstå helt naturlige og uden farveforvrængning.

Dimensionerne på denne gadelampe er 460 x 220 x 88 mm, og hulstørrelsen er 68 mm. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler både vandstænk og regn.

En anden praktisk funktion ved denne gadelampe er, at den kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for at købe og installere en separat lyskilde.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 777,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 13/10/2023

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke10000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde220 mm.
Bredde460 mm.
Dybde88 mm.
Hulstørrelse68 mm.
MaterialeAluminium
Iframe