V-Tac 18W LED loftslampe
21,4 x 21,4cm, Højde: 3,1cm, hvid kant, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.


Effektiv belysning med V-Tac 18W LED loftslampe

V-Tac 18W LED loftslampe er den perfekte løsning til at skabe en behagelig og effektiv belysning i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 18W og mulighed for tilslutning til en almindelig 230V stikkontakt, er denne loftslampe både energibesparende og nem at installere.

Med en lysstyrke på 1980 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne loftslampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at lyset er naturligt og ægte, hvilket fremhæver alle farver på en smuk måde.

Vælg den rette kulør til dine behov

Du kan vælge mellem to kulører for lyset fra loftslampen: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Den varme hvide kulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til opholdsrum og soveværelser. Den neutrale hvide kulør er ideel til arbejdsområder, da lyset er klart og uden blå eller gule toner, hvilket giver en naturlig belysning.

Med dimensioner på 214 x 31 x 214 mm passer denne loftslampe perfekt ind i de fleste rum og indretninger. Den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør anvendes indendørs.

Enkel og praktisk løsning

Denne loftslampe kommer med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat lyskilde. Den er nem at montere og vedligeholde, og med dens lange levetid er det en pålidelig og økonomisk belysningsløsning.

Så hvis du leder efter en effektiv, energibesparende og stilfuld loftslampe til dit hjem eller kontor, så er V-Tac 18W LED loftslampen det ideelle valg. Vælg den rette kulør, og nyd den fantastiske belysning, som denne loftslampe vil tilføre dit rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 65,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1980 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde31 mm.
Bredde214 mm.
Dybde214 mm.
MaterialeAluminium
Iframe