OMY 3x0,75mm2 Transparent 1.5m
Uden Lyskilde

sp.WOJ+04553
Ny

Billigst på PriceRunner


Stilfuld og alsidig belysningsløsning

Denne transparente ledning på 1,5 meter er designet til dem, der ønsker fleksibilitet og kvalitet i deres belysningsprojekter. Selv uden lyskilde medfølger, giver den dig mulighed for at tilpasse din belysning præcis efter dine behov og præferencer.

Førsteklasses lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 sikrer denne ledning en høj lyskvalitet, så dine omgivelser præsenteres i et naturligt og realistisk lys. Denne værdi er ideel til langt de flestes behov, så du kan være tryg ved, at dine rum belyses på en måde, der fremhæver farverne på mest ægte vis. Dit hjem eller kontor støttes af en nuance, der gør det behageligt og indbydende at opholde sig i.

Funktionelle egenskaber

Produktet har flere praktiske kvaliteter, der gør det nemt og hensigtsmæssigt at anvende:

  • Længde: 1,5 meter – giver frihed til placering og installation.
  • Tykkelse: 3x0,75mm2 – giver en solid og pålidelig strømføring, hvilket sikrer din belysningsløsning en lang levetid.
  • Transparent design: Diskret og alligevel moderne – perfekt til minimalistiske og stilrene indretninger.

Anvendelsesmuligheder

Denne ledning kan integreres i en bred vifte af belysningsinstallationer, fra hjemlige projekter til professionelle miljøer. Brug den til at skabe en skræddersyet lampløsning over dit spisebord, eller som en del af en mere kompleks lysinstallation i et større projektområde. Det robuste materiale sikrer, at du kan stole på produktets ydeevne uanset formålet.

Design og æstetik

Det transparente look smelter ubemærket ind i enhver indretningsstil, hvilket gør det nemt at tilpasse til både moderne og klassiske rumopstillinger. Den diskrete natur af den gennemsigtige ledning tillader, at lyskilden forbliver i centrum af opmærksomheden, mens teknologien arbejder bag kulisserne for at levere førsteklasses lyskvalitet.

Afsluttende bemærkninger

Uanset om du er en belysningsentusiast eller bare leder efter en løs ledning, der kan tilpasses dine krav, leverer dette produkt den perfekte blanding af fleksibilitet, ydeevne og diskret elegance for at sikre, at dine omgivelser altid fremstår i det bedste lys.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 153,00

- +

Forventes på lager igen: 02/11/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Dimensioner