Algine Loftpanel LED 29W IP20
24V, Varm Hvid, Hvid Ramme

Ny

Billigst på PriceRunner


Effektiv og stilfuld loftpanel til hjemmet

Dette Algine Loftpanel LED er en ideel løsning til at oplyse rummet på en effektiv og æstetisk måde. Med en effekt på 29W sikrer dette loftpanel tilstrækkelig belysning, samtidig med at det er energieffektivt. Det kan tilsluttes til en 24V strømforsyning, hvilket gør det sikkert og nemt at installere. Med en lysstyrke på 1480 lumens og en bred spredning på 120 grader giver dette loftpanel en jævn fordeling af lys i rummet.

Høj kvalitet og behagelig belysning

Med en RA værdi på 80-85 opnår dette loftpanel en høj lyskvalitet, som naturligt gengiver alle farver med ægthed. Dette sikrer, at rummet oplyses på en behagelig måde, der passer til de flestes behov. Loftpanelet kan også dæmpes efter behov, så du kan skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Varm hvidt lys for hygge og afslapning

Med en kulør på 3000K (varm hvid) giver dette loftpanel en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit hjem. Dimensionerne på 330 x 26 x 330 mm gør dette loftpanel velegnet til de fleste rum i hjemmet.

Vandafvisende design for ekstra sikkerhed

Med en IP20 rating er dette loftpanel ikke modstandsdygtigt over for vand, hvilket gør det velegnet til indendørs brug og tørre omgivelser. Den hvide ramme giver loftpanelet et stilfuldt udseende, der passer ind i de fleste moderne indretninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 687,00

- +

  • Varm
Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1480 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug29w
Spænding24V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde26 mm.
Bredde330 mm.
Dybde330 mm.
MaterialeALUMINIUM, PLASTIC
Iframe