S-S RGB LED Strips Forbindelse
10mm

sp.WOJ+00798
Ny

Billigst på PriceRunner


S-S RGB LED Strips Forbindelse, 10mm

Uddybende beskrivelse af S-S RGB LED Strips Forbindelse, 10mm

Produktbeskrivelse

S-S RGB LED Strips Forbindelse, 10mm er det perfekte valg til at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem, på arbejdspladsen eller i andre rum. Disse LED-strips er designet til at give en imponerende farverig belysning, der kan tilpasses efter behov og ønsker.

Vigtige data:

Tilslutning: LED-stripsene tilsluttes til en 12V strømforsyning for nem og sikker brug.

Lyskvalitet: Med en imponerende RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette sikrer, at dine omgivelser bades i et smukt og levende lys.

Dæmpbar: LED-stripsene har mulighed for at blive dæmpet, så du kan justere lysintensiteten efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet.

Anvendelse

Disse LED-strips er ideelle til at skabe stemningsfuld belysning i stuer, køkkener, soveværelser, kontorer og andre rum. De kan anvendes til dekoration, baggrundsbelysning, accentbelysning eller praktisk belysning alt efter dit behov.

S-S RGB LED Strips Forbindelse, 10mm kombinerer høj kvalitet med alsidighed og brugervenlighed, hvilket gør dem til en fremragende belysningsløsning for enhver, der ønsker at skabe en unik og behagelig atmosfære i deres omgivelser.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 5,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Spænding12V
Dimensioner
Iframe