SPS Stikforbindelse L Venstre, hvid Spectrum.

sp.WOJ+03052
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse: SPS Stikforbindelse L Venstre, hvid Spectrum

SPS Stikforbindelse L Venstre, hvid Spectrum

Produktbeskrivelse:

Denne SPS Stikforbindelse er designet til at tilslutte til en 230V strømforsyning og giver en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi garanterer et naturligt lys, der ægte og flot viser alle farver med stor nøjagtighed. Så uanset om du bruger denne stikforbindelse i hjemmet, kontoret eller butikken, vil du nyde godt af lyskvaliteten.

Vigtige data om produktet:

  • Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 opnår denne stikforbindelse en høj lyskvalitet, der tilfredsstiller de flestes behov.
  • IP20: Produktet har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at placere produktet et tørt sted.

Denne hvide Spectrum stikforbindelse er ideel til brug i forskellige indendørs omgivelser, hvor du ønsker en pålidelig og effektiv lyskilde. Det enkle design gør det nemt at integrere produktet i enhver indretning, og det venstre L-formede design giver en praktisk og stilfuld løsning til din belysningsinstallation.

Vælg denne stikforbindelse, hvis du ønsker en pålidelig og høj kvalitets lyskilde, der opfylder dine behov for både lyskvalitet og design. Med hvid Spectrum kan du skabe en behagelig og indbydende atmosfære i dine rum, samtidig med at du sikrer en pålidelig belysningsløsning.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 83,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Iframe