SPS
Strømforsyning, intern, hvid, Spectrum.

sp.WOJ+03050
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

SPS Strømforsyning i hvid fra Spectrum er en pålidelig og effektiv løsning til at forsyne dine LED-lys med strøm. Denne interne strømforsyning tilsluttes nemt til en 230V strømkilde og sikrer en stabil og jævn strømforsyning til dine lysinstallationer.

Lyskvalitet

Høj lyskvalitet: Med en RA-værdi på 80-85 garanteres en lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette sikrer en naturlig belysning, der imødekommer de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Vandtæthed

IP20-klassificering: Produktet er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at installere strømforsyningen et tørt sted for at undgå skader på produktet.

SPS Strømforsyning er designet til at sikre en pålidelig og stabil strømforsyning til dine lysinstallationer i hjemmet eller på arbejdspladsen. Den hvide finish passer smukt ind i de fleste indretninger og giver et rent og stilfuldt udtryk.

Vælg Spectrum SPS Strømforsyning for en kvalitetsstrømforsyning, der sikrer optimal belysning og funktionalitet til dine LED-lys. Med fokus på både ydeevne og æstetik er dette produktet et ideelt valg til dine belysningsbehov.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 133,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Iframe