T5-LED 115
18W LED rør, 160 LM/W, 114,9 cm

Ny

Billigst på PriceRunner

Oplev overraskende effektiv belysning med T5-LED 115 - 18W LED rør, der leverer imponerende 160 LM/W og passer perfekt til dine belysningsbehov. Bemærk venligst, at lampen skal ombygges og eksisterende ballast eller spole kobles fra så røret kobles direkte til 230V.

  • Høj lysstyrke: Med 160 lumens pr. watt får du optimal belysning uden at gå på kompromis med energieffektiviteten.
  • Energibesparende: T5-LED 115 bruger kun 18W, hvilket reducerer energiforbruget og sparer penge på elregningen.
  • Længde: Med en længde på 114,9 cm passer LED røret perfekt i standard armaturer, hvilket gør det nemt at opgradere dine nuværende lysinstallationer.
  • Lang levetid: Designet til at holde længere end traditionelle lysrør, sparer du penge på vedligeholdelse og udskiftning.
  • Direkte tilslutning: LED røret kræver ombygning af lampen til direkte 230V tilslutning, hvilket sikrer pålidelig og sikker drift.
  • Miljøvenlig: Uden skadelige stoffer som kviksølv er T5-LED 115 et grønt valg, der bidrager til et sundere miljø.


Effektivitet og Kvalitet i Ét LED Rør

Opnå en enestående lysoplevelse med dette 18W LED rør, der bringer både høj lysstyrke og energieffektivitet til dit hjem eller arbejdsplads. Designet til at imødekomme moderne belysningsbehov, tilbyder dette LED rør en effekt på 2880 lumens, hvilket sikrer en stærk og klar belysning.

Fremragende Lysfordeling

Med en høj spredning på 140 grader, opnår du en jævn fordeling af lyset, der dækker et bredt område uden skarpe, irriterende skygger. Dette er ideelt til både kontor- og hjemmebrug, da det skaber et behageligt og produktivt miljø.

Lyskvalitet, du Kan Stole På

Udstyret med en RA værdi på 80-85, tilbyder dette LED rør en høj lyskvalitet, der giver naturligt lys og viser farver på deres mest autentiske måde. Det er mere end tilstrækkeligt for langt de fleste daglige behov, fra almindelig boligbelysning til professionelle arbejdsstationer.

To Lyskulører til Dine Behov

Tilpas belysningen med valget mellem to forskellige lyskulører:

  • Varm hvid (3000K) - Perfekt til at skabe en indbydende og hyggelig atmosfære med sit varme og afstressende skær.
  • Neutral hvid (4000K) - Ideel til arbejdsmiljøer, hvor præcision er vigtigt, takket være lysets naturlige tone uden blå eller gule nuancer.

Lang Levetid og Energioptimering

Med LED teknologi af høj kvalitet sikrer dette produkt langvarig og pålidelig drift med en levetid op til 50.000 timer. Den professionelle, driftssikre driver og effektive køling bevarer lysstyrken over tid, hvilket gør det til et fremragende valg for dem, der søger vedvarende kvalitet.

Sikkerhed og Driftssikkerhed

Dette LED rør kommer med en generøs 5 års producentgaranti, hvilket giver dig ro i sindet og sikkerhed i dit køb. Med nem tilslutning til 230V forsyning er installation og brug både hurtig og ligetil.

Produktdimensioner

De fysiske dimensioner på 1149 x Ø23 mm gør det til en alsidig løsning, der passer ind i de fleste armaturer og opfylder de fleste installationsbehov.

Uanset om du har brug for belysning til hjemmet, kontoret eller butikken, giver dette T5-LED 115 rør dig den perfekte kombination af kraft, kvalitet og holdbarhed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 161,00

- +

  • Varm
  • Neutral

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke2880 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding230V
EnergimærkeB (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Bredde1149 mm.
Diameter23 mm.