Spectrum Væglampe
IP54 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde, hvid

sp.SLIP007009
Ny

Billigst på PriceRunner
Oplev det stilfulde design og den højtydende belysning med Spectrum Væglampe - en robust og elegant udendørslampe med IP54 beskyttelse, perfekt til din udendørs belysning.

  • Stilfuldt design: Den runde og elegante form giver din udendørs plads et moderne og sofistikeret look.
  • IP54 beskyttelse: Designet til at modstå støv og vandstænk, hvilket gør den ideel til udendørs brug i alle vejrforhold.
  • Envejs belysning: Skaber en fokuseret og behagelig lysstråle, perfekt til at fremhæve specifikke områder.
  • GU10 fatning: Giver dig friheden til at vælge pærer efter din præference for lysstyrke og farvetemperatur.

Vær opmærksom på: Lyskilde skal tilkøbes separat for at fuldende din belysningsløsning.


Stilfuld og Funktionel Udendørs Belysning

Oplev et moderne design og robust konstruktion med denne væglampe, der er skabt til udendørs brug. Med sit elegante, hvide ydre passer lampen perfekt til både klassiske og moderne facader. Ideel til at fremhæve indgangspartier, terrasser eller havegange og skabe en indbydende atmosfære.

Tekniske Detaljer

  • IP54 klassificering: Lampen er designet til at modstå fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket sikrer en lang levetid selv under udfordrende vejrforhold.
  • Dimensioner: Kompakt størrelse på 73 x 80 x 95 mm gør det nemt at montere lampen på vægge med begrænset plads.
  • Udstyret med en GU10 fatning: Giver mulighed for fleksibilitet i valg af lysstyrke og farvetemperatur, da lampen kan tilpasses forskellige GU10 lyskilder.
  • Tilslutning til 230V: Direkte kompatibilitet med almindelige elinstallationer, hvilket gør installationen nem og hurtig.

Installationsvenlig

Denne væglampe er designet med brugervenlighed i tankerne. Den kan let monteres på de fleste overflader og kræver kun standard el-tilslutning. Bemærk, at lyskilden ikke medfølger, hvilket giver frihed til at vælge den type GU10 pære, der bedst passer til dine behov.

Perfekt til Enhver Udendørs Placering

Væglampens moderne design gør den velegnet til både hjem og erhvervsejendomme. Dens kompakte dimension og beskyttelse mod elementerne gør den ideel til anvendelse i garageindkørsler, havestier eller på altaner, hvor lys er nødvendigt.

Vedligeholdelse og Holdbarhed

Med sin IP54 klassificering kræver denne væglampe minimal vedligeholdelse og sikrer problemfri drift under de fleste vejrforhold. Det modstandsdygtige materiale er let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør den til et langsigtet valg for enhver husstand.

Uanset om du ønsker at oplyse dit udendørsområde for sikkerhed eller æstetiske formål, tilbyder denne væglampe fra Spectrum en kombination af stil, funktionalitet og holdbarhed, der vil overgå dine forventninger.

Flere detaljer

DKK 67,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
FatningGU10
Højde80 mm.
Bredde73 mm.
Dybde95 mm.
MaterialePC plastik