Zigbee Lysdæmper Til Ledning
Hvid

5714255007855
Ny

Billigst på PriceRunner
Denne geniale lysdæmper er den perfekte løsning til at gøre dine normale dæmpbare LED pærer klar til styring via Philips Hue systemet. Du kan nu nemt og bekvemt koble op til 50W LED på denne lysdæmper, hvilket svarer til 100W Halogen. Dette betyder, at du kan få glæde af Philips Hue funktionalitet selv med dine eksisterende LED pærer.

Lysdæmperen kan let tilsluttes til Philips Hue systemet og kan findes som en pære i appen. Dette betyder, at du kan styre dine normale LED pærer sideløbende med dine andre Philips Hue produkter. Det giver dig fuld kontrol over dit hjemmelys, uanset hvilken type pærer du har installeret.

Denne lysdæmper kan nemt sættes ind på ledningen af en lampe og kan styres via Zigbee igennem f.eks. Philips Hue. Produktet kan også betjenes direkte på drejeknappen på enheden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lyset præcis efter dine behov. Lysdæmperen monteres direkte på ledningen, hvilket gør den meget diskret og minimalt invasiv for din indretning.

Produktet har den fordel, at det husker sin indstilling ved afbrydelse af strømmen, så det starter op samme sted ved tænding. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle genindstille lysstyrken hver gang, du tænder lampen.

Det er dog værd at bemærke, at da dette er et 3. parts produkt til Philips Hue, kan fremtidig understøttelse ikke garanteres, da Philips kan ændre vilkår for 3. parts produkter. Det er også vigtigt at understrege, at denne lysdæmper ikke understøtter Apple Homekit.

Med denne lysdæmper kan du opgradere dine eksisterende LED pærer til at være fuldt kompatible med Philips Hue systemet, og dermed få glæde af den smarte lysstyring og automatisering, som Philips Hue tilbyder. Når du først har installeret denne lysdæmper, vil du opdage, hvor nemt det er at skabe den perfekte belysning i dit hjem.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 299,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Iframe