Filter

Pris
DKK 71 DKK 255
Kulør
mere.. mindre
Filter

Metalhalogen

Prisgaranti på led projektører


Oplys udendørsarealer eller væksthuse med metalhalogenpærer

Har du brug for godt lys til udearealer som en fodboldbane eller et udendørs træningsområde? Eller er du på jagt efter gode lyskilder til et væksthus? Hos MrPerfect kan du finde et stort udvalg af velegnede pærer som metalhalogen og højtryksnatrium. I det følgende kan du læse mere om de to typer pærer.
Når det kommer til effektivt lys, må man sige, at både metalhalogen- og højtryksnatriumpæren hører til i kategorien "yderst effektive lyskilder." Pærerne giver et enormt kraftigt og godt lys. De er derfor velegnet til områder, der kræver en ekstra god belysning. 
Hvis vi zoomer ind og kigger på den pære med den laveste lysstyrke, finder vi en metalhalogenpære med en lysstyrke på 5600 lumen. En sådan pære har et forbrug på 70 watt. I den anden ende af skalaen har den pære med den kraftigste lysstyrke, som er en højtryksnatriumpære, en lysstyrke på 75000 lumen. Forbruget på denne pære er 600 watt. 
 

Pæren med lang levetid 

En af fordelene ved en metalhalogenpære er, at den er et godt alternativ til de traditionelle kviksølvbaserede lyskilder, man brugte meget før i tiden. Med metalhalogenpæren får du en lyskilde med længere levetid samt bedre lysstyrke end den traditionelle lyskilde.
Hos MrPerfect er der lyskilder til ethvert formål. Med andre ord skulle det være muligt at finde pæren til dit lysprojekt her hos os. Og har du brug for andre lyskilder til øvrige projekter, kan du kigge i vores store udvalg af lys til industri. Under industrikategorien kan du blandt andet finde projektører til køretøjer, så du er sikret optimal belysning, når du arbejder udendørs i de mørkeste timer.
Det er også muligt at købe industriarmaturer. Både nogle der er beregnet til at hænge op indendørs – det kunne være i gangen eller på kontoret – samt nogle der tåler fugt og regn. Og hos MrPerfect sælger vi naturligvis også de tilhørende LED-lamper til armaturene.
 

Har du spørgsmål? Så kontakt os

MrPerfect sælger løsninger inden for lyskilder til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring på området, og vi er specialister inden for LED lys. Har du brug for mange lyskilder, kan du kontakte os, så vi kan lave en god aftale.
Som nævnt tidligere har vi et stort udvalg af lyskilder hos MrPerfect. Og kan du ikke finde lige den pære, du mangler til dit projekt, eller har du spørgsmål generelt, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og på mail.
Ofte stillede spørgsmål til metalhalogenpærer
Hvad er fordelen ved en metalhalogenpære?
Der er flere fordele ved metalhalogenpærer frem for traditionelle kviksølvbaserede lyskilder. Du får fx en pære med en længere levetid og et bedre lys.
Hvad er metalhalogenpærer især velegnet til?
Metalhalogenpærer leverer et kraftigt lys, og de er gode til at oplyse store arealer som fodboldbaner eller væksthuse.
Kan metalhalogenpærer hænge udenfor i regn?
Når det kommer til valg af udendørs pærer, er metalhalogenpærer velegnede. Pæren kan fx bruges som belysning over en udendørs fodboldbane.