Filter

Price
DKK 0 DKK 0
Filter

Billige high bay LED industri lamper

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

LED-lamper til industri skal bare fungere, de skal give et godt og klart lys så medarbejderne kan se hvad de laver. Det får du når du køber dine industrilamper hos Mr Perfect.

Vi sælger LED highbays til erhvervslivet, hvor de ser bred anvendelse i industribygninger, stalde kontorer og andre steder hvor man ønsker en prisbillig løsning med industrielle highbay industrilamper med LED.

God belysning giver et godt arbejdsmiljø. Mr Perfect giver dig unikke og skræddersyede LED-løsninger til industrilokaler.

Du får altid den mest optimale løsning ud fra budget og behov. Skifter du fra almindelige lysstofrør vil du se en meget stor besparelse på elregningen. Vi har set besparelser på op til 80% af firmaets strømregning blot ved at skifte til LED-lamper til industri.

Vandtætte industriLEDlamper Har du brug for LEDlys, der er vandtæt har vi også vore IP65 certificerede LED lamper, der kan tåle at hænge udendørs i regnen. Disse lamper er velegnet til landbrug, på havnen eller speditionsfirmaet.

MrPerfect forhandler billige high bay LED industri lamper. Se vores sortiment nedenfor.


Ofte stillede spørgsmål til high bays
Hvad er high bays?

High bays bruges ofte i industrielle bygninger eller butikker men de kan også bruges mange andre steder hvor meget lys er nødvendig.
High bays er mest brugt i højder mellem 4-12 meter.
Highbays erstatter traditionelle spand-armaturer med Metal-halogen eller HPS pærer.

Skal jeg bruge high bays?

Hvis du har store indendørs områder du ønsker oplyst kan high bays være lige det du står og mangler.
High bays bruges mange steder f.eks. i træningshaller, lager, fabrikker, butikker og mange andre større indendørs områder.
Vores highbays er med meget høj effektivitet, helt op til 180lm/w - så en lampe på blot 100W vil kunne bruges til 100m2.
Se alle vores highbays her: Highbays

Hvilken spredning skal der være på highbays?
Oftest bruger man high bays med en spredning på 120 grader.
Denne spredning sikre en jævn fordeling af lyset, hvor lyset fra highbays glider ind over hinanden.
Ved bygninger hvor highbays placeres højt, over 6-7 meters højde, er det en fordel med smallere spredning. Med en smallere spredning når mest muligt lys gulvet, frem for at ramme væggene og gå tabt. Her anbefaler vi vi en spredning på 90 grader.
Hvor mange high bays skal jeg bruge?
Antallet af High bays afhænger af flere faktorer. 
Hvor højt er der til loftet, hvor stor areal skal der belyses og hvad skal rummet bruges til?

Et eksempel:
Et areal på 500m2 og en højde på 5 meter, hvor der skal laves montage arbejde skal der bruges 8 stk. LEDlife 240W LED high bay.
Med de 8 stk. opnår du en lux på minimum 300.  

På de forskellige High bays i vores sortiment finder du en tabel med estimeret antal af High bays der skal bruges.