Filter

Price
DKK 0 DKK 0
Filter

Billige high bay LED industri lamper

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

LED-lamper til industri skal bare fungere, de skal give et godt og klart lys så medarbejderne kan se hvad de laver. Det får du når du køber dine industrilamper hos Mr Perfect.

Vi sælger LED highbays til erhvervslivet, hvor de ser bred anvendelse i industribygninger, stalde kontorer og andre steder hvor man ønsker en prisbillig løsning med industrielle highbay industrilamper med LED.

God belysning giver et godt arbejdsmiljø. Mr Perfect giver dig unikke og skræddersyede LED-løsninger til industrilokaler.

Du får altid den mest optimale løsning ud fra budget og behov. Skifter du fra almindelige lysstofrør vil du se en meget stor besparelse på elregningen. Vi har set besparelser på op til 80% af firmaets strømregning blot ved at skifte til LED-lamper til industri.

Vandtætte industriLEDlamper Har du brug for LEDlys, der er vandtæt har vi også vore IP65 certificerede LED lamper, der kan tåle at hænge udendørs i regnen. Disse lamper er velegnet til landbrug, på havnen eller speditionsfirmaet.

MrPerfect forhandler billige high bay LED industri lamper. Se vores sortiment nedenfor.