Filter

Price
DKK 20 DKK 1499
Kulør
mere.. mindre
Forbrug
60 200
Lysstyrke
30 34000
Spredning
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
IP klassifikation
IP 20 IP 68
Filter

High bay LED industri lamper

Billige high bay LED industrilamper

MrPerfect forhandler billige high bay LED industrilamper. Se vores sortiment her på siden. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

Vores highbays er med meget høj effektivitet, helt op til 180 lm/w – så en lampe på blot 100W vil kunne bruges til 100m2. LED-lamper til industri skal bare fungere. De skal give et godt og klart lys, så medarbejderne kan se, hvad de laver. Det får du, når du køber dine industrilamper hos MrPerfect.

Vi sælger LED highbays til erhvervslivet, hvor de har bred anvendelse i industribygninger, stalde, kontorer og andre steder, hvor man ønsker en prisbillig løsning med industrielle highbay industrilamper med LED.

 

Optimer arbejdsmiljøet med godt lys

God belysning giver et godt arbejdsmiljø. MrPerfect giver dig unikke og skræddersyede LED-løsninger til industrilokaler. Og kan du ikke finde lige netop det lys, du er på udkig efter, så tag endelig kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Du får altid den mest optimale løsning ud fra budget og behov. Skifter du fra almindelige lysstofrør, vil du se en meget stor besparelse på elregningen. Vi har set eksempler på besparelser på op til 80% af firmaets strømregning blot ved at skifte til LED lamper til industri.

 

Vandtætte industri LED lamper

Har du brug for LED-lys, der er vandtæt, har vi også vores IP65 certificerede LED lamper. Det er lamper, der kan tåle at hænge udendørs i regnen. Disse lamper er velegnet til landbrug, på havnen eller speditionsfirmaet. 

Og har du brug for andre lyskilder til industribrug, så tag et kig i vores øvrige udvalg af LED lys til industri. Hos MrPerfect er vi klar ved telefon og på mail, hvis du har spørgsmål. Vi sælger både til private og erhverv, og er du erhvervskunde med en større ordre, så kontakt os for at høre nærmere om mulighed for mængderabat.Ofte stillede spørgsmål til high bays
Hvad er high bays?

High bays pærer bruges ofte i industrielle bygninger eller butikker, men de kan også bruges mange andre steder, hvor meget lys er nødvendig.

Hvilken spredning skal der være på highbays?
Oftest bruger man high bays med en spredning på 120 grader. Denne spredning sikrer en jævn fordeling af lyset, hvor lyset fra high bays glider ind over hinanden.
Hvor mange high bays skal jeg bruge?
Antallet af high bays afhænger af flere faktorer. Hvor højt er der til loftet, hvor stor areal skal der belyses og hvad skal rummet bruges til?
Et eksempel:
På et areal på 500m2 og en højde på fem meter, hvor der skal laves montagearbejde, skal der bruges otte stk. LEDlife 240W LED high bay. Med de otte stk. opnår du en lux på minimum 300.
Skal jeg bruge high bays?

Hvis du har store indendørs områder, du ønsker oplyst, kan high bays være lige det, du står og mangler. High bays bruges mange steder – f.eks. i træningshaller, lager, fabrikker, butikker og mange andre større indendørs områder.