Filter

Categories
mere.. mindre
Price
DKK 0 DKK 0
Filter

Industri LED

LED til industri

På denne side kan du se vores udvalg af armaturer, high bay lamper og projektører til industri. Hos Mr.Perfekt har vi naturligvis også den perfekte LED-belysning til produktionshallen eller kontoret. Læs mere om de enkelte kategorier herunder.

Du kan spare mange penge ved at skifte dine gamle lysstofrør ud med nye LED-lysstofrør. De fleste lysstofrørsarmaturer passer også til LED-lysstofrør. Skulle dette ikke være tilfældet med dine rør, har du naturligvis returret. Vi tilbyder 21 dages fuld returret på alle vores produkter.

Vi har LED-metalhalogenpærer på lager i farven kold hvid. Du kan vælge mellem 150, 250 og 400 watt.

High bay LED-industrilamper er en velkendt lampe til industribrug. Vi har et kæmpe sortiment af forskellige high bay LED-lamper og tilhørende pærer. Er du elinstallatør og har en opgave med disse lamper, kan du indkøbe et større parti med rabat. Kontakt os for at høre mere.

E40 LED-pærer bruges typisk til at erstatte de gamle kviksølv- eller halogenpærer. Du kan spare mange penge ved at opgradere din belysning til LED med E40.

E27 LED-pærer (også kendt som stor sokkel) er et andet godt alternativ til de gamle elpærer. Vi har et stort sortiment, og vi vil hjertens gerne hjælpe dig med at finde din nye LED-pære. Vi har nemlig mange års erfaring med LED-lys. 

Projektører til køretøjer er et must, hvis du arbejder i de mørke timer. Projektørerne monteres nemt på forskellige køretøjer og fås med forskellige lysstyrker. Se vores store sortiment ved at klikke ind på kategorien.

Industri-armatur med LED kan du også finde her på siden. Ved større projekter eller direkte salg til erhverv kan vi lave en specialaftale. Du skal blot kontakte os, så finder vi frem til en fordelagtig aftale. 

Der er specielle krav til lys i stalde og i landbrug generelt. Vi har samlet en masse LED-pærer der overholder disse krav. Med IP68-klassificeringen er du sikker på at få LED, der virker i fugtige miljøer som hønsestalde eller ved havet.

LED-gadelamper er ideelle til oplysning af private veje, hvor der ikke er opsat lys. Det behøver ikke at koste en formue at opsætte og have lys på en privat vej. Se mulighederne i denne kategori.

Exit-/ nødudgangskilte i LED er perfekte til klubben eller restauranten, hvor nødudgansskilte skal være oplyst hele døgnet. Du får en særdeles driftssikker og energibesparende LED-løsning, der i det lange løb kan spare dig mange penge.

Vi fører også belysning til tankstationer. Klik på kategorien og se, hvordan du billigt kan oplyse en tankstations forplads. Vi fører LED-moduler, der er beregnet til netop dette formål.