Filter

Pris
DKK 10 DKK 4805
Kulør
mere.. mindre
Filter

Industri LED

Find alt inden for LED til industri

På denne side kan du se vores udvalg af armaturer, high bay lamper og projektører til industri. Hos MrPerfect har vi naturligvis også den perfekte LED-belysning til produktionshallen eller kontoret. Læs mere om de enkelte kategorier herunder.

Du kan spare mange penge ved at skifte dine gamle lysstofrør ud med nye LED lysstofrør. De fleste lysstofrørsarmaturer passer også til LED lysstofrør. Skulle dette ikke være tilfældet med dine rør, har du naturligvis returret. Vi tilbyder 21 dages fuld returret på alle vores produkter.

Vi har metalhalogenpærer i sortiment og du kan vælge mellem 150, 250 og 400 watt.

 

Opnå mængderabat som erhvervskunde

High bay LED industrilamper er en velkendt lampe til industribrug. Vi har et kæmpe sortiment af forskellige high bay LED lamper og tilhørende pærer. Er du elinstallatør og har en opgave med disse lamper, kan du indkøbe et større parti med rabat. Kontakt os for at høre mere.

E40 LED pærer bruges typisk til at erstatte de gamle kviksølv- eller halogenpærer. Du kan spare mange penge ved at opgradere din belysning til LED med E40.

E27 LED pærer (også kendt som stor sokkel) er et andet godt alternativ til de gamle elpærer. Vi har et stort sortiment, og vi vil hjertens gerne hjælpe dig med at finde din nye LED pære. Vi har nemlig mange års erfaring med LED lys. 

 

Få LED lys der egner sig til fugtige miljøer

Projektører til køretøjer er et must, hvis du arbejder i de mørke timer. Projektørerne monteres nemt på forskellige køretøjer og fås med forskellige lysstyrker. Se vores store sortiment ved at klikke ind på kategorien.

Industri-armatur med LED kan du også finde her på siden. Ved større projekter eller direkte salg til erhverv kan vi lave en specialaftale. Du skal blot kontakte os, så finder vi frem til en fordelagtig aftale. 

Der er specielle krav til lys i stalde og i landbrug generelt. Vi har samlet en masse LED pærer, der overholder disse krav. Med IP68-klassificeringen er du sikker på at få LED, der virker i fugtige miljøer som hønsestalde eller ved havet.

 

Godt holdbart lys til nødudgangsskiltet

LED gadelamper er ideelle til oplysning af private veje, hvor der ikke er opsat lys. Det behøver ikke at koste en formue at opsætte og have lys på en privat vej. Se mulighederne i denne kategori.

Exit-/nødudgangskilte i LED er perfekte til klubben eller restauranten, hvor nødudgangsskilte skal være oplyst hele døgnet. Du får en særdeles driftssikker og energibesparende LED løsning, der i det lange løb kan spare dig mange penge.

Vi fører også belysning til tankstationer. Klik på kategorien og se, hvordan du billigt kan oplyse en tankstations forplads. Vi fører LED moduler, der er beregnet til netop dette formål. Har du i øvrigt spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail.

Ofte stillede spørgsmål til Industri LED
Hvad er fordelen ved LED teknologien?
Der er mange fordele ved LED teknologien. En af dem er, at LED lys generelt har en meget lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder som halogenpæren. Derudover har LED lys et lavt forbrug.
Hvilket LED lys egner sig godt til hårde miljøer?
Hos MrPerfect kan du finde LED lys, der egner sig til eksempelvis stalde og landbruget generelt. De tåler fugt og kan derfor også hænge steder tæt på havet.
Kan LED lyset hænge uden for i regn og rusk?
Hvis du har brug for LED lys til udendørs brug – eksempelvis projektører på køretøjer eller gadelamper, så find det her hos MrPerfect. På de enkelte produkter står det angivet, om lyset kan tåle fugt.