Filter

Pris
DKK 10 DKK 815
Kulør
mere.. mindre
Filter

Industri LED armatur

Prisgaranti på led projektører


Find det rette LED armatur med indbygget lys til industri

Er du på jagt efter noget effektivt lys til brug i industrien? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos MrPerfect har vi lyskilder til ethvert formål. Det gælder både til private hjem og til adskillige typer industri. Herunder blandt andet tankstationer, landbrug, væksthuse og offshore. Vi er specialister i LED lys, og vi har udvalgt de bedste produkter til dig.
En ordentlig belysning er vigtigt, for at et rum kan være brugbart. Uanset om det er inde eller ude. Med LED lys får du – ud over en rigtig effektiv belysning – også en lyskilde, der har en lang levetid. Samtidig er det økonomisk besparende, fordi pæren ikke skal skiftes så tit, som en traditionel glødetrådspære skal.
Her på siden finder du vores sortiment inden for LED armatur til industri med indbygget lys samt forlængerkabler. Ved at klikke ind på det enkelte produkt, får du mere specifikke informationer, som kan hjælpe dig på vej til at købe det rigtige armatur. 
 

Velegnet til steder med hårdt miljø

Blandt vores udvalg af armaturer med indbygget lyskilde kan du finde vandtætte armaturer. Derudover forhandler vi LED armaturer, der er velegnet til ophæng i stalde. De er velegnet, fordi de er robuste og kan klare hårde miljøer med for eksempel ammoniak. Foruden de komplette armaturer sælger vi også tilbehør som en forskruning, der gør det muligt at gennemfortråde armaturene.
De komplette LED armaturer er alle af høj kvalitet. De er produceret af to af de førende LED producenter på markedet. Den ene, V-Tac, er den tredje største LED producent i Europa. V-Tac har et tæt samarbejde med Samsung om at skabe produkter, der lever op til de europæiske krav og standarder.
Derudover kan du finde produkter fra LEDlife. LEDlife er et stærkt dansk brand, der blev grundlagt i 2010, og de har været en vigtig spiller lige siden. Producenten er kendt for høj kvalitet.
 

Vælg en passende kulør

En række af vores LED lys kan fås i forskellige kulører. Og for at du kan vælge den, der passer bedst til dit formål, kommer her en kort forklaring. Overordnet er kulørerne inddelt i neutral, kold hvid og varm. Til industribrug er de to førstnævnte relevante. Neutral giver den mest ægte belysning, hvilket er et godt arbejdslys, mens den kolde hvide giver et blåligt skær, som oftest bruges i malerkabiner eller akvarier.
Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe med alle spørgsmål inden for LED lys – og er du erhvervskunde, kan vi lave en god aftale.
Ofte stillede spørgsmål til LED armatur med indbygget lys til industri
Hvilke kulører kan LED armatur til industri fås i?
LED lys kan fås i tre forskellige kulører: varm, kold og neutral. Det er de to sidstnævnte, der egner sig bedst til industri.
Hvilken type industri er LED armaturer egnet til?
Uanset om du er på jagt efter vandtæt armatur med indbygget lyskilde eller LED lys specifikt til landbrug, kan du finde noget, der egner sig hos MrPerfect.
Hvorfor er LED lys en fordel frem for traditionelle lyskilder?
LED lys har flere fordele. Med LED lys får du en lyskilde med en lang levetid, og pæren skal derfor ikke skiftes så ofte. Derudover giver LED lys et rigtig godt lys.