Filter

Pris
DKK 14 DKK 1424
Kulør
mere.. mindre
Filter

Landbrug og stalde IP68 LED

Effektivt LED lys til stalde og landbrug

Har du brug for en ny lyskilde i din stald? IP68 armaturer med indbygget LED er det oplagte valg. Med LED lys får du et effektivt lys, der ovenikøbet er besparende rent økonomisk. LED lys har nemlig en lang levetid. Og når du vælger LED armaturer fra MrPerfect, er du foruden et godt lys også sikret lyskilder, der lever op til de krav, der er til stalde og inden for landbrug generelt.
De førnævnte fordele med, at LED lys er en billigere løsning og giver et effektivt lys, er ikke de eneste fordele, der er ved at skifte til LED lys. LED lys afgiver også mindre varme end den traditionelle halogenpære. Det gør brandfaren mindre, og i sidste ende gør det også, at LED lys kan opsættes tættere på isolering, end traditionelle pærer kan.
Hvis du foruden LED lys til stalde også er på udkig efter andre typer LED lys til industri, kan du finde det her hos MrPerfect. Det kunne eksempelvis være projektører til dine køretøjer, så du kan arbejde i mørket, eller LED-gadelamper der er velegnet til private veje, hvor der ikke er opsat lys. 
 

Til det hårde miljø

Lamperne, du kan finde blandt vores udvalg hos MrPerfect, egner sig til et sted med fugt og vand. Det kunne også være tæt på havet eller et andet barskt miljø. De lysprodukter, du finder på siden, er IP-klassificeret som IP68. Det betyder, at LED armaturene er velegnet til brug i miljøer som svine-, kvæg,- og hønsestalde.
Derudover får du et komplet armatur med indbygget lyskilde. Lyskilderne er produceret i mat akryl (PMMA), og de kan nemt monteres. Du får desuden rustfri bøjler med, så du nemt kan hænge lamperne op i stalden, eller hvor du har brug for lyset. Så hvis du vil vælge et sikkert valg, hvor alle de nødvendige forbehold allerede er taget, så køb dine lamper ved MrPerfect.
Foruden LED lys kan du også finde det tilbehør, du har brug for til at opsætte LED lyset i stalden. Du kan eksempelvis finde flere slags samlebokse og samledåser. De samlebokse og -dåser, vi sælger på siden, er alle af den bedste kvalitet og produceret af den tredje største LED-producent i Europa, V-TAC. V-TAC har hovedsæde i London og er kendt for god kvalitet.
 

Kontakt os hvis du vil vide mere

MrPerfect er leverandører af LED lys både til private og erhverv, og vi har en stor viden inden for området. Er der noget, du er i tvivl om, eller ønsker du svar på konkrete spørgsmål, så sidder vi klar ved telefonen og mail. Du kan også kontakte os via kontaktformularen.
Ofte stillede spørgsmål til LED armaturer til landbrug og stalde
Hvad gør LED lys med betegnelsen IP68 egnet til stalde?
IP68 LED lys er velegnet til stalde og andre hårde miljøer eksempelvis tæt på havet, da IP68 LED lyset tåler vand og fugt.
Hvilket LED lys er velegnet til stalde?
Hvis du har brug for lys til din stald eller i dit landbrug generelt, er LED lys med klassificeringen IP68 det oplagte valg. Det tåler nemlig fugt.
Hvorfor er det nødvendigt med en særlig pære i en stald?
Der kan være et hårdt miljø i en stald med meget fugt, og derfor er det vigtigt at opsætte LED lys, der er beregnet til netop sådanne miljøer.