Filter

Pris
DKK 12 DKK 1109
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
120 W 550 W
Lysstyrke
2400 lm 14400 lm
Forbrug
25 W 120 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

E40 LED pærer

Vælg E40 LED pærer og få kraftigt lys

Har du brug for en E40 LED pære med kraftigt lys? Hos MrPerfect finder du et stort udvalg af E40 pærer. Pæren kan bruges som en god erstatning der, hvor du i dag bruger metalhalogen- og kviksølvpærer. Med en E40 pære får du et naturligt lys med ekstra smæk på lysstyrken.

Inden for denne kategori kan du finde pærer med en lysstyrke fra 3780 lumen og helt op til 15800 lumen. Jo højere antal lumen, jo mere power er der på lyset. Pærer med så kraftigt et lys er meget velegnet til eksempelvis gadelamper. Vi anbefaler også E40 LED til designklassikere som PH-lampen Koglen.

Vær opmærksom på, at hvis din lampe har en forkobling/ballast foran pæren, skal denne kobles fra. Således kan LED pæren forsynes direkte med 230 volt.

Dansk virksomhed står bag LED produkterne

MrPerfect har mange års erfaring inden for LED lys, og vi er specialister på området. Den viden har vi trukket på, når vi har udvalgt de bedste lyskilder på markedet, som du kan finde her på siden. Det stærke danske brand LEDlife står bag en stor del af vores sortiment.

LEDlife blev grundlagt i 2010 og har været en vigtig spiller på markedet lige siden. Virksomheden er kendt for høj kvalitet, når det kommer til produktion af LED produkter. LEDlife laver både løsninger til private og erhverv, og kategorierne spænder over almindelige pærer, produkter til offshore og væksthuse.

Samme virksomhed står bag en lang række af vores øvrige produkter. Og skulle du mangle lyskilder til andre projekter, så se mere under vores udvalg af LED lys til industri. Her finder du blandt andet godt lys til stalde og landbruget generelt. Se også de traditionelle glødetrådspærer blandt andet med infrarødt lys velegnet til udrugning af kyllinger.

Skal du bruge varmt, neutralt eller koldt lys?

Når det kommer til pærens kulør, er der forskellige muligheder. Du kan vælge mellem varm, neutral og kold. Den varme kulør er den, der giver den mest hyggelige stemning, mens den neutrale giver et godt arbejdslys. Vælger du den kolde hvide, får du en pære med et blåligt skær, som blandt andet bliver brugt i malerkabiner og til akvarier.

Har du spørgsmål, der drejer sig om E40 LED pæren, eller mangler du hjælp til at finde den helt rigtige løsning til dit lysprojekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice ved alt om LED lys, og vi kan derfor hjælpe dig godt på vej. Kontakt os på telefon eller mail.

Ofte stillede spørgsmål til E40 LED pærer
Hvad er E40 LED pæren god til?
En E40 LED pære er en god erstatning der, hvor du normalt har brugt metalhalogenpærer. Du får blandt andet en pære med længere levetid.
Hvilken kulør bør pæren være i?
Hos MrPerfect kan du finde pærer med kulørerne varm, kold hvid og neutralt lys. Det varme er godt som hyggelys, den kolde er god til akvarier, mens den neutrale giver et godt arbejdslys.
Hvor kan jeg hænge en E40 LED pære op?
En E40 LED pære kan, afhængig af hvilken lysstyrke den har, bruges til mange forskellige formål. Det meget kraftige lys fungerer godt som lyskilde til gadelampen, mens en med et mindre kraftigt lys er god til loftslampen over spisebordet.