Filter

Pris
DKK 12 DKK 719
Dæmpbar
mere.. mindre
Lysstyrke
1250 lm 7000 lm
Forbrug
12 W 60 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

Kraftige LED pærer E27

E27 LED pærer med ekstra kraftigt lys

Har du brug for et ekstra kraftigt lys til at oplyse et lager, et værksted eller et udendørs areal? Uanset formål kan du hos MrPerfect finde en egnet E27 LED pære med stor fatning. De lyskilder du kan finde her på siden, består alle af LED pærer, der har et meget højt antal watt til at give et kraftigt lys.
E27 med stor fatning er nok den mest almindelige pære. Den passer til de fleste standerlamper og loftslamper, men også til mange udendørs lamper. Og er det en pære til udenfor, du er på udkig efter, så husk at bide mærke i, om den kan tåle fugt og regn. Du kan læse om det under informationen ved det enkelte produkt.
Foruden pærer der kaster et stærkt lys af sig, kan du også finde andre specialpærer iblandt udvalget her hos MrPerfect. Alle pærerne hører under kategorien E27 LED pærer med stor fatning. Vi sælger således også de populære globepærer, der er flotte og næsten skulpturelle at se på. Du kan ligeledes finde pærer med kogleform og det, vi har valgt at kategorisere som almindelige pærer.
 

Hvordan vælger jeg den rigtige pære?

For at vælge den mest optimale belysning til dit projekt, er der nogle ting, du bør overveje først. Dem kommer vi ind på i det følgende. Den ene ting er, hvor kraftigt pæren skal kunne lyse. Det afhænger selvfølgelig af, hvor pæren skal bruges henne. For at finde pæren med den rette lysstyrke, skal du kigge på antallet af lumen.
Lumen angiver nemlig lysstyrken. Jo højere værdien er, jo mere kraftigt lys får du. I denne kategori kan du finde pærer med en lysstyrke på 1250 lumen op til 6000 lumen. Begge ender af skalaen giver et meget kraftigt lys. Til sammenligning vil en pære med en lysstyrke på cirka 700 lumen give et fornuftigt lys over et køkkenbord.
Foruden lysstyrke er det også vigtigt at overveje, hvilken kulør pæren skal give. På den enkelte pærer står det angivet, hvilken kulør den kan købes i. Helt kort kan man sige, at den varme kulør er god til hyggebelysning, mens den neutrale giver et godt arbejdslys. Den kolde hvide kulør giver et blåligt skær og bliver ofte brugt til malerkabiner.
 

Du får en pære i høj kvalitet

Blandt udvalget af pærer i kraftigt lys kan du både finde pærer fra den danske producent LEDlife samt fra V-Tac, der har hovedsæde i England. Begge virksomheder er kendt for at producere LED lys i høj kvalitet.
Hos MrPerfect har vi specialiseret os i viden om LED lys, og har du nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.
Ofte stillede spørgsmål til E27 LED pærer med ekstra kraftigt lys
Hvad bruges en E27 LED pære med stor fatning til?
En E27 LED pære med stor fatning er en af de mest almindelige pærer. Den kan bruges til mange forskellige formål – lige fra standerlamper til gadebelysning.
Hvilket formål er en E27 LED pære med kraftigt lys egnet til?
En E27 LED pære med kraftigt lys er eksempelvis egnet til gadelamper eller andre projekter, der kræver meget lys så som et lager eller et stort værksted.
Hvordan vælger jeg det rigtige LED lys?
For at vælge det rette LED lys bør du overveje, hvor kraftigt et lys du har behov for samt hvilken kulør, lyset skal give. Neutral kulør er godt arbejdslys, hvor varm kulør er bedst til hyggekrogen.