Filter

Pris
DKK 7 DKK 152
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
10 W 100 W
Lysstyrke
30 lm 2000 lm
Forbrug
0 W 85 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

Almindelige LED pærer E27

Prisgaranti på led projektører


Find den almindelige E27 LED-pære her

Har du brug for et godt lys i form af en E27 LED-pære? LED lys har mange fordele, og hos MrPerfect kan du finde lige netop det lys, du har brug for. Blandt fordelene ved LED lys kan nævnes, at lyset er besparende rent økonomisk. Det skyldes, at LED lys har en lang levetid og dermed ikke skal udskiftes så tit. Derudover har LED lys et lavt strømforbrug.
En E27 LED-pære er en standardpære, der er kommet for at erstatte den traditionelle glødepære, og derfor passer den til de samme lamper. Når både LED-pæren og glødepæren betegnes med "E27" skyldes det, at tallet 27 står for diameteren på soklen i millimeter. Selve E'et står for Edison efter Thomas Alva Edison, der er kendt for at have videreudviklet glødepæren tilbage i 1879.
 

Sæt stemningen med grønt lys eller stjerner

Blandt udvalget her hos MrPerfect kan du finde pærer helt fra 1W op til 15W. Når det kommer til lumen (LED-pærens lysstyrke) kan du finde alt lige fra 25 lumen op til 1521 lumen. Jo højere lumen, jo kraftigere lys får du. Foruden standardpæren kan du også finde LED globepære, 360 graders kogle-LED samt kraftige LED pærer – alle inden for kategorien E27 stor fatning.
Foruden pærer, der lyser med en varm kulør, en neutral eller en kold kulør, kan du også finde pærer med effekter. Se eksempelvis LED-pæren med 3D stjerneeffekt, der giver en unik stemning i rummet. Prøv også LED-pærer med farve – hvad kan du bedst lide? Grøn, blå eller noget helt tredje?
Eller hvad med en pære der kan skifte farve? Med en Smart Home LED pære får du en pære med indbygget wifi, hvorfor det er muligt for dig at justere lyset ved hjælp af Google Home, Amazon Alexa eller din smartphone. Du kan dermed dæmpe belysningen, skifte farve samt slukke og tænde pæren på afstand.
 

Kontakt os

Hos MrPerfect er vi specialister inden for LED lys, og på siden finder du derfor LED pærer i høj kvalitet, som vi har udvalgt og dermed håndplukket til vores kunder. Derfor er det eneste, du behøver at tage stilling til, hvilken kulør du ønsker pæren skal give samt hvor kraftigt lys, du behøver.
Har du spørgsmål til dit køb, skal du endelig tage kontakt. Vi er her for at hjælpe med svar på de spørgsmål, du måtte sidde med. Du kan træffe os på telefon eller mail, og vi vejleder både privatpersoner og erhverv.
Ofte stillede spørgsmål til E27 pærer (stor fatning)
Hvad er en filament pære?
En filament pære er en kombination af det moderne og det traditionelle. Teknologien er moderne; derfor får du lavt strømforbrug, men et traditionel look. Glasset i pæren er klart, og man kan se filamenterne, som ligner glødetråden fra glødetrådspæren.
Hvad er en kertepære?
En kertepære er en pære med et aflangt hoved. Kertepæren er brugt mange steder i hjemmet og ofte i forbindelse med lysekroner.
Hvad hedder en pære med stor fatning?
En pære med såkaldt stor fatning er en pære med en E27 fatning. Fatningen har en diameter på 27 mm, og derfra kommer navnet E27. Højden kan variere, men den har som regel en højde på ca. 3 cm.
Hvilke fordele har en E27 LED pære?
En LED pære har den fordel, at pæren har en lang levetid. Derudover bruger den mindre i strøm, og du sparer derfor penge ved at erstatte traditionelle lyskilder med LED lys.
Hvilke kulører kan jeg købe en E27 LED pære i?
Du kan få en E27 LED pære i mange forskellige kulører. Kold, varm og neutrale farver. Derudover kan du vælge en pære med en farve som grøn eller blå.
Hvor kan jeg bruge en E27 LED pære?
En standard E27 LED pære kan bruges i alle lamper, hvor man tidligere har været vant til at bruge en glødepære.
Passer LED pæren i min lampe?
Det første, man skal undersøge, er, hvilken fatning man har. Når man kender fatningen, skal man finde ud af hvilken størrelse, der passer i lampen. Inde på pærernes produktside kan man se mål på pæren.