Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
10 W 100 W
Lysstyrke
25 lm 1521 lm
Forbrug
1 W 65 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

Prisgaranti på led projektører


Find den almindelige E27 LED-pære her

Har du brug for et godt lys i form af en E27 LED-pære? LED lys har mange fordele, og hos MrPerfect kan du finde lige netop det lys, du har brug for. Blandt fordelene ved LED lys kan nævnes, at lyset er besparende rent økonomisk. Det skyldes, at LED lys har en lang levetid og dermed ikke skal udskiftes så tit. Derudover har LED lys et lavt strømforbrug.

En E27 LED-pære er en standardpære, der er kommet for at erstatte den traditionelle glødepære, og derfor passer den til de samme lamper. Når både LED-pæren og glødepæren betegnes med "E27" skyldes det, at tallet 27 står for diameteren på soklen i millimeter. Selve E'et står for Edison efter Thomas Alva Edison, der er kendt for at have videreudviklet glødepæren tilbage i 1879.

 

Sæt stemningen med grønt lys eller stjerner

Blandt udvalget her hos MrPerfect kan du finde pærer helt fra 1W op til 15W. Når det kommer til lumen (LED-pærens lysstyrke) kan du finde alt lige fra 25 lumen op til 1521 lumen. Jo højere lumen, jo kraftigere lys får du. Foruden standardpæren kan du også finde LED globepære, 360 graders kogle-LED samt kraftige LED pærer – alle inden for kategorien E27 stor fatning.

Foruden pærer, der lyser med en varm kulør, en neutral eller en kold kulør, kan du også finde pærer med effekter. Se eksempelvis LED-pæren med 3D stjerneeffekt, der giver en unik stemning i rummet. Prøv også LED-pærer med farve – hvad kan du bedst lide? Grøn, blå eller noget helt tredje?

Eller hvad med en pære der kan skifte farve? Med en Smart Home LED pære får du en pære med indbygget wifi, hvorfor det er muligt for dig at justere lyset ved hjælp af Google Home, Amazon Alexa eller din smartphone. Du kan dermed dæmpe belysningen, skifte farve samt slukke og tænde pæren på afstand.

 

Kontakt os

Hos MrPerfect er vi specialister inden for LED lys, og på siden finder du derfor LED pærer i høj kvalitet, som vi har udvalgt og dermed håndplukket til vores kunder. Derfor er det eneste, du behøver at tage stilling til, hvilken kulør du ønsker pæren skal give samt hvor kraftigt lys, du behøver.

Har du spørgsmål til dit køb, skal du endelig tage kontakt. Vi er her for at hjælpe med svar på de spørgsmål, du måtte sidde med. Du kan træffe os på telefon eller mail, og vi vejleder både privatpersoner og erhverv.


Ofte stillede spørgsmål til E27 pærer (stor fatning)
Hvilke fordele har en E27 LED-pære?
En LED-pære har de fordele, at pæren har en lang levetid. Derudover bruger den mindre i strøm, og du sparer derfor penge ved at erstatte traditionelle lyskilder med LED lys.
Hvilke kulører kan jeg købe en E27 LED-pære i?
Du kan få en E27 LED-pære i mange forskellige kulører. Kold, varm og neutrale farver. Derudover kan du vælge en pære med en farve som grøn eller blå.
Hvor kan jeg bruge en E27 LED-pære?
En standard E27 LED-pære kan bruges i alle lamper, hvor man tidligere har været vant til at bruge en glødepære.
Hvad hedder en pære med stor fatning?
En såkaldt pære med stor fatning er en pære med en E27 fatning. 
Fatningen har en diameter på 27mm og derfra kommer navnet E27
Højden kan variere men den har en højde på ca. 3 cm.
Hvad er en filament pære?
En filament pære er en kombination af det moderne og det traditionelle. 
Teknologien er moderne derfor får du lav strømforbrug men et traditionel look. 
Glasset i pæren er klart, og man kan se filmanterne som ligner glødetråden fra glødetrådspæren.
Hvad er en kertepære?
En kertepære er en pære med et aflangt hoved. 
Kertepæren er brugt mange steder i hjemmet og ofte i forbindelse med lysekroner.
Passer pæren i min lampe?
Det første man skal undersøge er om hvilken fatning man har.

Når man kender fatningen skal man finde ud af hvilken størrelse der passer i lampen.
Inde på pærernes produktet side kan man se mål på pæren.

Hvis du skulle være i tvivl er du velkommen til at kontakte os her.
Hvor mange Watt er E27 - stor fatning?
Den LED E27 pære til generel brug med højeste antal Watt er V-Tac 15W LED pære den kommer med 15 Watt forbrug og erstatter en 85 Watt pære.
Den kræftigste LED E27 pære til generel brug er V-Tac 12W LED pære, den bruger 12 Watt og med sin effektive driver kan den erstatte en 100 Watt pære.

Til mere specielt brug har vi LED E27 pære som kan gå helt op til 40 Watt.
Du finder dem her.