Filter

Pris
DKK 89 DKK 719
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
200 W 380 W
Lysstyrke
1560 lm 7000 lm
Forbrug
12 W 50 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

360° kogle LED E27

Prisgaranti på led projektører

E27 LED pærer med kogleform og høj spredning af lyset

En af de mest efterspurgte lyspærer på markedet må siges at være E27 med stor fatning. Derfor har vi hos MrPerfect sørget for et stort udvalg af forskellige pærer i denne størrelse. Det gælder både inden for LED pærer, der giver et kraftigt lys samt globepærer og almindelige pærer. Med andre ord er der pærer til ethvert formål.
Er du på jagt efter en pære med en høj spredning af lys, så er den såkaldte "koglepære" et rigtig godt bud. Vores E27 LED pærer med kogleform har en høj spredning af lys på op til 360 grader. Det sikrer en jævn og optimal fordeling af lyset. 
På hylderne har vi koglepærer med en lysstyrke helt op til 5040 lumen. Med så høj en lysstyrke får du en pære, der er velegnet til udendørs lys som eksempelvis gadelamper. Vi anbefaler også pæren til klassiske store designlamper som den populære PH-lampe Koglen.
 

Hvorfor vælge LED lys?

Der er flere fordele ved at vælge LED lys. Med en LED koglepære får du et godt lys med en lang levetid. Pæren kan faktisk lyse i op til 50.000 timer. Dermed sparer du også penge. Du slipper nemlig for at udskifte pæren så tit, som det ellers ville kræve, hvis du valgte traditionelle lyskilder som halogen- og glødetrådspærer.
Hos MrPerfect har vi LED koglepærer i den højeste kvalitet fra mærket LEDlife. LEDlife er et stærkt dansk brand, der blev grundlagt i 2010 og har været med fra starten, siden LED lys vandt frem. LEDlife er specialister på området. Virksomheden producerer både lyskilder til private forbrugere og til erhverv – eksempelvis inden for det maritime miljø, gartnerier og væksthuse.
 

Find den rette kulør

Blandt udvalget af pærer kan du vælge mellem forskellige kulører alt efter, hvilken belysning du ønsker. Det er muligt at få pærer, der giver enten et varmt, koldt eller neutralt lys. Den varme kulør giver en behagelig atmosfære, der skaber en hyggelig stemning. Det kolde hvide lys har et blåligt skær og er populært til for eksempel malerkabiner og akvarier. Den neutrale kulør giver et optimalt arbejdslys, hvor emnerne, som lyset falder på, fremstår i et naturligt lys.
Hvis du vil vide mere LED lys og pærer, kan du finde gode informationer i artiklen "Sådan vælger du den helt rigtige LED pære." Og har du spørgsmål specifikt til koglepæren eller en af de øvrige E27-pærer med stor fatning, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. MrPerfect er specialister inden for LED lys, og vi hjælper dig gerne, så du kan finde det helt rigtige lys til dit projekt.
Ofte stillede spørgsmål til E27 LED pærer med kogle form
Hvad er fordelen ved en LED koglepære?
En LED koglepære er velegnet til steder, hvor du har brug for en jævn og stor spredning af lyset. Det kan eksempelvis være i en stor loftslampe.
Hvilken pære er god til at lyse kraftigt op udendørs?
En E27 LED koglepære med en lysstyrke på over 5000 lumen er meget velegnet som udendørs lys i en gadelampe.
Hvor mange timer kan en LED koglelampe lyse?
En E27 LED koglepære kan lyse i op til 50.000 timer og må dermed siges at have en meget lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder som halogenpærer.