Filter

Pris
DKK 14DKK 2844
Dæmpbar
Erstat
20W400W
Lysstyrke
180lm15800lm
Forbrug
2W120W
Kulør
mere..mindre
Pære type
mere..mindre

LED pære E27 stor fatning

LED Pærer med E27 fatning er en af de mest anvendte pærer på markedet og har været det i mange år. Derfor er LED pærer med E27 fatning er efterspurgt blandt mange, og derfor kan du selvfølgelig købe dem billigt online hos Mr Perfect. Vi har et stort udvalg af LED pærer med E27 fatning. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

Prisgaranti på led projektører


E27 Stor fatning

Kunne du godt tænke dig en god LED pærer er vores E27 med en stor fatning et godt sted at starte. Vi har mange års erfaring når det kommer til LED pærer, og vi har derfor håndplukket vores E27 pærer.

Alle de LED lyskilder vi sælger har en lang levetid. Levetiden er meget længere i forhold til “normale” pærer, samtidig med at en LED pære giver et bedre og mere naturligt lys, som du ikke får ondt i hovedet af.

Læs mere om E27 LED pærer her

Pærer med en stor fatning er den pærer, som bliver brugt af tusindvis af danskere i dag. Selvom vores pærer er de bedste du finder på det danske marked, har vi sørget for at priserne er til at betale, og du finder derfor også Danmarks billigste priser her hos os.

Stort udvalg af pærer med E27 fatning

Her hos Mrperfect.dk finder du landets største udvalg af lækre LED pærer. Vi har sørget for, at der er noget for alle, og du kan derfor finde pærer som du har mulighed for at dæmpe lyset på, ligesom at du kan få pærer hvor du ikke kan dæmpe på lyset.

I vores sortiment kan du finde pærer med 3-12 Watt. Kan du ikke finde den pære du har behov for, er du velkommen til at kontakte os. 


Sortimentet består af pærer med alt fra 3-12 Watt, og du kan også vælge mellem dæmpbare og ikke-dæmpbare pærer. Farven er varm hvid. Se hele vores udvalg nedenfor eller brug sorteringsfunktionen.