Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
20 W 400 W
Lysstyrke
70 lm 15800 lm
Forbrug
0 W 120 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

E27 Stor fatning

LED pære E27 stor fatning

LED Pærer med E27 fatning er en af de mest anvendte pærer på markedet og har været det i mange år. Derfor er LED pærer med E27 fatning er efterspurgt blandt mange, og derfor kan du selvfølgelig købe dem billigt online hos Mr Perfect. Vi har et stort udvalg af LED pærer med E27 fatning. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

Prisgaranti på led projektører


E27 med Stor fatning

Kunne du godt tænke dig en god LED pærer er vores E27 med en stor fatning et godt sted at starte. Vi har mange års erfaring når det kommer til LED pærer, og vi har derfor håndplukket vores E27 pærer.

Alle de LED lyskilder vi sælger har en lang levetid. Levetiden er meget længere i forhold til “normale” pærer, samtidig med at en LED pære giver et bedre og mere naturligt lys, som du ikke får ondt i hovedet af.

Læs mere om E27 LED pærer her

Pærer med en stor fatning er den pærer, som bliver brugt af tusindvis af danskere i dag. Selvom vores pærer er de bedste du finder på det danske marked, har vi sørget for at priserne er til at betale, og du finder derfor også Danmarks billigste priser her hos os.

Stort udvalg af pærer med E27 fatning

Her hos Mrperfect.dk finder du landets største udvalg af lækre LED pærer. Vi har sørget for, at der er noget for alle, og du kan derfor finde pærer som du har mulighed for at dæmpe lyset på, ligesom at du kan få pærer hvor du ikke kan dæmpe på lyset.

I vores sortiment kan du finde pærer med 3-12 Watt. Kan du ikke finde den pære du har behov for, er du velkommen til at kontakte os. 

Dæmpbare LED pærer E27

Sortimentet består af pærer med alt fra 3-12 Watt, og du kan også vælge mellem dæmpbare og ikke-dæmpbare pærer. Farven er varm hvid. Se hele vores udvalg nedenfor eller brug sorteringsfunktionen.

Pærer er ikke længere bare pærer. De er med til at sætte stemningen for hele rummet. Du kan få vores LED E27 pærer med stor fatning i flere forskellige udformninger: almindelige eller globepærer. Der findes også specielle udgaver som 360° kogle LED og kraftige LED pærer.

LED globepærer E27 er blevet meget populære til brug i boligindretningen. De giver et moderne udtryk i rummene i og med at de ikke skal gemmes væk bag en lampeskærm. Brug for eksempel globepærerne med stor fatning i en gulvlampe uden skærm eller hængende fra en simpel lampefatning. Den synlige kultråd et flot ekstra varmt hvidt lys. Desuden er langt de fleste af vores LED globepærer med E27 fatning i sortimentet dæmpbare, så du selv kan styre styrken på lyset. Se de mange udgaver af globepærer.

De mere almindelige LED pærer med E27 stor fatning er efterhånden gået ind og erstattet alle de gamle glødepærer. LED pærer bruger langt mindre energi end glødepærerne gjorde og holder derfor også længere. Find en LED pære, som giver det kulør lys du kan lide. Der findes pærer som giver koldt, varmt eller neutralt lys. Så alt efter den stemning du ønsker, kan du vælge en LED pære der passer til netop det formål.

Blandt de mere specielle LED pærer under 360° kogle og kraftige LED finder du et udvalg af pærer som enten er udformet til at give en stor spredning af lys i alle 360° eller bare har en meget høj Watt til at give et kraftigt lys. Det kan blandt andet være til udendørs brug eller i store åbne lokaler som værksted eller lager. Alle de specielle LED pærer passer til lampefatninger med stor fatning.

Leder du efter en vækstllampe skal du kigge her -> Vækstlamper med LED