LED vækstlamper og plantelys

Er du helt vild med at dyrke planter, men mangler en have? Eller kræver dine planter særbehandling? Det er ikke alle, der har mulighed for eget drivhus eller have, så her kan LED vækstlamper være en god hjælp.

Med LED vækstlamper er det muligt at dyrke planter indendørs - Hele året. Spir dine planter i løbet af vinteren eller dyrk chili året rundt ved hjælp af LED vækstlamper.

Vælg kategori:

PrivatProfessionelTilbehør
Det perfekte udvalg til private.
Stort udvalg af LED vækstlys til dine planter i vindueskarmen, drivhuset, overvintring eller spiring i soveværelset.

Stort udvalg til professionelle
Her finder du et udvalg af kraftige lamper, der kan bruges til alt fra grotelte, drivhuse, produktion eller bare større mængde spiring.
Tilbehør til growlamps.
Vi har grønt LED lys til navigering ved planter i deres hvile periode.
Samt det førende måleudstyr og professionelt ophæng til større lamper.


Danmarks bedste LED vækstlamper og plantelys

Vækstlamper og plantelys er en effektiv måde at gro planter og frø. I et land som Danmark hvor vi har knap så meget sol som i syden, er det næsten uundgåeligt. Der findes i dag mange forskellige plantelys og grolamper og du skal netop være opmærksom på forbrug af el. Samtlige plantelys og grolamper fra mrperfect.dk er i energiniveau A, det er din garanti for at du får lamper i bedste kvalitet. Endvidere lagerfører vi et stort sortiment og har de rette lamper på alle niveau.
Vores LED vækstlamper giver det perfekte vækstlys til dine planter, så du kan opleve forøget plantevækst og samtidig nedbringe udgifterne på el. Ved at bruge LED vækstlamper kan du nemlig forvente at spare 60-80% på elregningen og få det optimale plantelys.

Prisgaranti på grolamper og plantelys

Hos Mrperfect.dk er du garanteret de absolut bedste priser på alt fra 12W til 600W plantelamper. Dvs. det er underordnet om du ønsker at gro planter på hobby eller på professionelt niveau. Som noget nyt har ve plantelamper i forskellige former som runde, firkant mv. og samtlige kabler er på lager og kan leveres indenfor få dage. Går du med tanker om at gro dine planter derhjemme? For med plantelys fra mrperfect.dk er du garanteret succes, da samtlige lamper er ISO-godkendt.Prisgaranti på led projektører