LED pærer og spots i bedste kvalitet og billigste priser fra Mrperfect.dk

Fakta om LEDlife LED pærer og spots: Mrperfect har mange års erfaring og ekspertise indenfor LED pærer og spots og er blandt de største i Danmark indenfor sparepærer og andre energibesparende lyskilder. Vi har håndplukket de bedste spots som GU10, G9, G4 og spots, hvor kvaliteten er i absolut top og hvor du kan spare mest.

Bemærk: Alle anviste LED pærer og spots er med tilfredshedsgaranti.

Med LEDlife fra Mrperfect.dk er du garanteret en pære/spot i bedste kvalitet og til absolut billigste pris.

LED pærer og spots fra Mrperfect.dk er i dag de mest besparende og energirigtige lyskilder på verdensplan, og dette er langt fra de eneste grunde til, at det uden tvivl vil være en fordelagtig løsning at skifte de traditionelle glødepærer ud med billigere sparepærer som GU10 pærer og lyskilde. Den mest altoverskyggende fordel ved disse elpærer er, at man kan spare mellem 60-85% på elregningen. Derudover har spots en utrolig lang levetid på op til 50.000 brændetimer. Har du din pære tændt i 3 timer pr. døgn, så går der ca. 44 år, før den skal udskiftes – til sammenligning skal en halogenpære skiftes allerede efter 1,5 år, så en god spotpære er altid den bedste og billigste løsning.

Hvorfor er indbygningsspots E27, GU10, G9 og 12V en god erstatning til almindelige gløde og spare-pærer?

Spotpærer 2016LED står for "Light Emitting Diode" og betyder, at en pære består af lysdioder, som gør pærerne til en yderst miljøvenlig lyskilde, der er en rigtig god investering, da den på sigt vil spare dig utrolig mange penge på elregningen. Vidste du at du kan spare udgiften til LED pærerne på elregningen indenfor få år? En LED pærer bruger nemlig meget mindre strøm end traditionelle lyskilder og udleder også dermed også langt mindre CO2, dvs. at du både sparer en masse penge men også er med på bølgen af "grøn energi"

Ønsker du eksperthjælp? 

Kontakt os nu på 71 99 99 37

Billede af de nyeste spotpærer:

Se også Energitjenesten: Guide om led pære og belysning i boligen.

LED Pærer "bedst i test 2017" - Se resultatet her

Den helt rigtige belysning i 2017 kan have en stor betydning for hvordan du har det og trives indenfor. Hvis der er dårlig indeklima, vil du ikke kunne lide at være i et rum og du vil opleve at en sløvhed hurtigt. Har du derimod god indeklima, vil du elske at komme ind i rummet, netop fordi at det er behageligt. Mange virksomhedsejere har ikke tænkt på, at indeklimaet spiller en vigtig rolle og man derfor har behov for at teste de bedste LED pærer og spots specielt i 2017. Der blev engang lavet en analyse, som viste at medarbejdere blev meget mere produktive, hvis de befandt sig i et rum med god indeklima. Her hos Mrperfect.dk har vi derfor gjort det til vores mission, at vi vil skabe god indeklima i alle rum, med den rette belysning.

Sørg for at hele rummet er lyst rigtigt op med en dæmpet pære og spot

Det er meget vigtigt, at du husker at få rummet til at blive lyst rigtigt op. Dette kan du gøre meget nemt, hvis blot du stiller lamperne taktisk. Er de ikke stillet rigtigt, har det ikke nogen betydning på, hvor mange pærer du har i rummet, du vil nemlig stadig få et dårligt indeklima.

Inden du begynder at investere i nogle LED pærer, skal du tjekke de lokaler, som du gerne vil have en god belysning i. De rum, som du særligt skal holde øje med er rum, som:

  • LED pæren har meget lavt til loftet. Hvis et rum har lavt til loftet, vil du have svært ved at lade lamper hænge oppe i loftet

  • Rum med bjælker. Hvis der er bjælker i loftet, vil lyset ikke længere kunne lyse hele rummet op, da bjælkerne vil skygge for det hele. Disse rum kræver ofte, at du investere i nogle andre typer LED spots.

  • Rum der er smalle. Hvis du ikke har meget plads til at stille lamper og møbler i, kan det hurtigt blive svært. Ligeledes vil rummet føle sig mast, hvis du placerer en hel del møbler i et smalt rum.

Vælg mellem over 1000 LED pærer fra Mrperfect.dk!

Hvis du har planer om at investere i god belysning, bør du overveje at investere i nogle LED pærer. I længden vil LED nemlig være billigere, eftersom at de holder i længere tid. Hvis du investere i en normal pære, vil du skulle skifte den ud efter omkring 1-2 år. Hvis du bruger lidt penge her og nu, vil du først skulle skifte din pære ud efter 50.000 timer, hvor pæren er tændt. Da du ikke vil bruge lyset alle dage, og eftersom at du bruger pærerne mindre om sommeren end om vinteren, vil du have lys nok til rigtig mange år.

Se også et udvalg af billige T5 og T8 lysstofrør her

LED kan også have en rigtig positiv påvirkning på din elregning. Vi har beregnet os frem til, at du kan spare over 50%. Vi har tidligere snakket med nogle af vores kunder, som har sparet over 85% af deres elregning, blot ved at de skiftede til pærer som var LED.

Hvilken pære og spots skal jeg vælge mellem GU10 230V pærer, G4, E27 eller G9?

Sparepære 2016Stiller du dig selv spørgsmål omkring hvilke pærer du skal vælge? LED lyskilder er med andre ord en rigtig god investering – en investering der ikke kun er fordelagtig for din pengepung, men også for miljøet. læs bl.a. Fakta om LED på Energitjenesten.dk. Hos Mrperfect har vi et stort udvalg af forskellige lyskilder, herunder blandt andet lysstofrør, pærer, strips og spots. Uanset hvilken lyskilde du skal bruge, kan du garanteret finde den her hos Mrperfect. Du finder vores spots og øvrige pærer med forskellige fatninger og i forskellige størrelser til nogle af markedets bedste priser på belysning.


Billede af den bedste LED spot:

I vores sorteringsfunktion nedenfor kan du vælge fatningerne GU10 mv. og kulør. Her kan du også vælge mellem varm hvid, hvid og kold hvid. Derudover kan du også vælge spænding, forbrug og lysstyrke, og så kan du ikke mindst vælge, om pæren skal være dæmpbar eller ej.

Hvor kan man få LED pærer og indbygningsspots i nutidens farver og trend?

Vi hos Mrperfect.dk har oplevet en stor interesse for billige pærer og spots i alverdens farver. Denne store efterspørgsel på elpærer i forskellige farver imødekommer vi med dæmpbare pærer, som du selv kan justere farven på. Har du f.eks. en stue som er indrettet med røde møbler, vil du altså kunne få røde pærer til. Denne gullige lysstråle er den klassiske som vi kender det fra men pærer i følgende farver virker til at være det helt store trend i 2016: Rød, gul, grøn, hvid og blå stær i lyset og det skaber en helt unik belysningen i hjemmet.

Lynhurtig levering og senest indenfor 1-2 dage!

Køb din pære online hos os og spar penge på din elregning. Vi tilbyder hurtig levering og lave fragtomkostninger på din glødepære. Bestil billige lyskilder hos MrPerfect og sænk elregningen markant! Vi har et enormt udvalg af de bedste og billigste pærer af forskellig art, så du kan med stor sandsynlighed finde lige præcis den LED lyskilde, du er på udkig efter. Bestil inden kl. 15:30 i dag og få din el-pærer leveret allerede i morgen!


Billede af LED pærer:

Bedste LED pærer 2016

De mest brugte LED belysning i Danmark er GU10

Danmarks bedste tilbud til dig: Køb 10 stk. af én slags belysning og betal kun for 9! (10% rabat) Nedenfor kan du se vores store udvalg af de billigste pærer, spots og øvrig belysning, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt produkt. Vi hos mrperfect.dk udvider hele tiden i vores sortiment og er hele tiden på udkig efter de bedste produkter.

Se udvalget af billig LED GU10 pærer her

Få ekspert hjælp

Mrperfect.dk tilbyder kompetent rådgivning indenfor belysning til både private og erhverv. Det kan være en jungle at vælge de rigtige pærer og spots og netop derfor tilbyder vi gratis rådgivning, så du får de rigtige pærer første gang. Kontakt vores energikonsulenter nu på tlf: 71­ 99 99 37