LED pærer og spots i bedste kvalitet og billigste priser fra Mrperfect

Fakta om LEDlife LED pærer og spots: Mrperfect har mange års erfaring og ekspertise indenfor LED pærer og spots og er blandt de største i Danmark indenfor sparepærer og andre energibesparende lyskilder. Vi har håndplukket de bedste LEDspots som GU10, G9, G4 og spots, hvor kvaliteten er i absolut top og hvor du kan spare mest.

Bemærk: Alle anviste LED pærer og spots er med tilfredshedsgaranti.

Med LEDlife fra Mrperfect.dk er du garanteret en pære/spot i bedste kvalitet og til absolut billigste pris.

Vidste du at LED pærer og spots har 50.000 brændetimer?

LED pærer og spots fra Mrperfect er i dag nogle af de mest besparende og energirigtige lyskilder på landsplan, og det er langt fra den eneste grund til, at det vil være en en god og besparende løsning at skifte de traditionelle glødepærer ud med billigere LED sparepærer som f.eks GU10 pærer. Mest altoverskyggende fordel ved disse elpærer er, at man kan spare mellem 60-85% på elregningen.

Derudover har spots en utrolig lang levetid på op til 50.000 brændetimer. Har du din pære tændt i 3 timer pr. døgn, så går der ca. 44 år, før den skal udskiftes – til sammenligning skal en halogenpære skiftes allerede efter 1,5 år, så en god spotpære er altid den bedste og billigste løsning.

Hvorfor er LED pærer en god erstatning?

Spotpærer 2016LED står for "Light Emitting Diode" og betyder, at en pære består af lysdioder, som gør pærerne til en yderst miljøvenlig lyskilde, der er en rigtig god investering, da den på sigt vil spare dig utrolig mange penge på elregningen.

F.eks kan du spare udgiften til LED pæren på elregningen indenfor få år? En LED pære bruger nemlig meget mindre strøm end traditionelle lyskilder og udleder også dermed også langt mindre CO2, dvs. at du både sparer en masse penge men også er med på bølgen af "grøn energi"

Ønsker du eksperthjælp? 

Kontakt os nu på 71 99 99 37

Se også denne guide fra Sparenergi.dk og se din præcise besparelse.

LED belysning er fremtiden

Den helt rigtige belysning i 2019, kan have en stor betydning for hvordan du har det og trives. Hvis der er dårligt indeklima, vil du ikke kunne være i et rum uden at føle en form for misbehag. Har du derimod god indeklima, vil du elske at være i rummet, netop fordi at det er behageligt. Mange virksomhedsejere har ikke tænkt på, at beslysningen spiller en vigtig rolle og medarbejderne bliver påvirket af belsyningen. Der er adskillelige beviser for at den rette belysning har en stor og positiv effekt på medarbejderne, som i bedste fald kan være mere produktive. 

Sn.dk, kan du læse mere om fordelene ved LED pærer fra Mrperfect

Sørg for at hele rummet er lyst rigtigt op med en dæmpet pære og spot

Det er meget vigtigt, at du husker at få rummet til at blive lyst rigtigt op. Dette kan du gøre meget nemt, hvis blot du stiller lamperne taktisk. Er de ikke stillet rigtigt, har det ikke nogen betydning på, hvor mange pærer du har i rummet, du vil nemlig stadig få et mindre effektiv belysning.

Mrperfect giver dig 3 gode råd om de rigtige LED pærer

 • 1) LED pære er velegnet til rum med lavt til loftet. Hvis et rum har lavt til loftet, vil du have svært ved at lade lamper hænge oppe i loftet

 • 2) Rum med bjælker. Hvis der er bjælker i loftet, vil lyset ikke længere kunne lyse hele rummet op, da bjælkerne vil skygge for det hele. Disse rum kræver ofte, at du investere i nogle andre typer LED spots.

 • 3) Rum der er smalle. Hvis du ikke har meget plads til at stille lamper og møbler i, kan det hurtigt blive svært. Ligeledes vil rummet føle sig mast, hvis du placerer en hel del møbler i et smalt rum.

Vælg mellem over 1000 LED pærer fra Mrperfect.dk

Hvis du har planer om at investere i god belysning, bør du overveje at investere i nogle LED pærer. I længden vil LED nemlig være billigere, eftersom at de holder i længere tid. Hvis du investere i en normal pære, vil du skulle skifte den ud efter omkring 1-2 år. Hvis du bruger lidt penge her og nu, vil du først skulle skifte din pære ud efter 50.000 timer.

Se også et udvalg af billige T5 og T8 lysstofrør her

LED kan også have en rigtig positiv påvirkning på din elregning. Vi har beregnet os frem til, at du kan spare over 50%. Vi har tidligere snakket med nogle af vores kunder, som har sparet over 85% af deres elregning, blot ved at de skiftede til LED pærer og spots.

Hvilken LED pære eller spots skal jeg vælge?

Sparepære 2016Stiller du dig selv spørgsmål omkring hvilke LED spots med flest brændetimer du skal vælge? LED lyskilder er med andre ord en rigtig god investering – en investering der ikke kun er fordelagtig for din pengepung, men også for miljøet. læs bl.a. Fakta om LED på Energitjenesten.dk. Hos Mrperfect har vi et stort udvalg af forskellige lyskilder, herunder blandt andet lysstofrør, pærer, strips og spots. Uanset hvilken lyskilde du skal bruge, kan du garanteret finde den her hos Mrperfect. Du finder vores spots og øvrige pærer med forskellige fatninger og i forskellige størrelser til nogle af markedets bedste priser.

Læs også mere om prisbillige paneler med prisgaranti.

I vores sorteringsfunktion nedenfor kan du vælge fatningerne GU10 mv. og kulør. Her kan du også vælge mellem varm/hvid, hvid og kold hvid. Derudover kan du også vælge spænding, forbrug og lysstyrke, og så kan du ikke mindst vælge, om pæren skal være dæmpbar eller ej.

Hvad er fordelen ved Mrperfect?

Vi hos Mrperfect.dk har oplevet en stor interesse for billige LED pærer og spots og derfor har vi specialiseret os indenfordenne branche. Denne store efterspørgsel på elpærer i forskellige farver imødekommer vi med dæmpbare pærer, som du selv kan justere farven på.

Har du f.eks. en stue som er indrettet med røde møbler, vil du altså kunne få røde pærer til. Denne gullige lysstråle er den klassiske som vi kender det fra men pærer i følgende farver virker til at være det helt store trend i 2019: Rød, gul, grøn, hvid og blå stær i lyset og det skaber en helt unik belysningen i hjemmet.

Lynhurtig levering indenfor 24 timer

Køb din LED pære online hos os og spar penge på din elregning. Vi tilbyder hurtig levering og lave fragtomkostninger på din glødepære. Bestil billige lyskilder hos MrPerfect og sænk elregningen markant! Vi har et enormt udvalg af de bedste og billigste pærer af forskellig art, så du kan med stor sandsynlighed finde lige præcis den LED lyskilde, du er på udkig efter. Bestil inden kl. 15:30 i dag og få din el-pærer leveret allerede i morgen!

Billede af den nyeste LED pære:

Bedste LED pærer 2016

De mest brugte LED belysning i Danmark er GU10

Danmarks bedste tilbud til dig: Køb 10 stk. af én slags belysning og betal kun for 9! (10% rabat) Nedenfor kan du se vores store udvalg af de billigste pærer, spots og øvrig belysning, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt produkt. Vi hos mrperfect.dk udvider hele tiden i vores sortiment og er hele tiden på udkig efter de bedste produkter. Se også et udvalg af Google Home pærer og andet belysning.

Se udvalget af billige LED GU10 pærer her

Sørg for at kigge efter Ra-værdien, når du skal vælge LED pærer

Det er dog vigtigt, at du naturligvis sørger for at vælge en LED pære i høj kvalitet, da det ikke er nok i sig selv, at det er en LED pære. Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke blot vælger den første og den billigste LED pære, du kan finde, i og med at prisen har rigtig meget at sige ift. kvaliteten af pæren. Herudover bør man altid sørge for at undersøge farvegengivelsen, også kaldet for Ra-værdien. Typisk siger man, at en LED pære har en Ra-værdi mellem 80-90, og det betyder, at jo højere en Ra-værdi, jo bedre lydkvalitet får du. Dog skal du naturligvis også betale mere for denne forbedrede kvalitet.

Vær særligt opmærksom på lumen, farvetemperaturen og farvegengivelsen

Skal man ud at lede efter LED pærer eller spots, står der som regel rigtig mange forskellige informationer angivet på æsken, hvorfor det kan være svært at finde hoved og hale i det. Dog er det faktisk slet ikke så kompliceret igen, og som regel bør du kun kigge på tre egenskaber, nemlig farvegengivelsen, farvetemperaturen samt lumen. 

Se også et udvalg af store LED paneler her


Du vil kunne bruge en LED pærer de fleste steder, idet kvaliteten på dem efterhånden er så god, og herudover er det ikke så underligt, at næsten 40% af danskerne anvender LED pærer, da du med denne type pære som sagt sparer rigtig meget energi og dermed penge. Dette er både godt for din privatøkonomi, men herudover er det også en langt mere bæredygtig løsning, som er god for miljøet, og det kan derfor sagtens betale sig at skifte sine traditionelle lyspærer ud med LED pærer.

Guide - Vælg den rigtige LED pære med Mrperfect.dk

Er du helt på bar bund når det handler om de nye LED pærer, og ikke rigtigt ved, hvad du skal kigge efter, så er her et par hurtige tips og råd til, hvordan du kommer i gang med at skifte de gamle el spare pærer ud med de nye og smarte LED pærer. Det første som du skal tænke på er, hvor lyset skal være, hvilket rum, og hvor meget lys. Er det til hygge lys eller er det til at arbejde ved?

Kender du lysstyrken på LED pærer og spots ?

Det er utroligt vigtigt at du får den rigtige lysstyrke, og at det matcher med formålet. Det vil sige, at det lys du skal have, skal være egnet til formålet. Hvis du for eksempel skal sidde og læse ved en lampe, så skal du sørge for, at lysstyrken er rigtig god. At vælge en for lille lysstyrke vil på længere sigt skade dine øjne, og det skal du jo undgå.

Se et udvalg af alle vores LED pærer og spots i vores online katalog

Lysstyrken ved de nye LED pærer er helt perfekt, men du skal forvente en smule reduktion i styrken med tiden. Det skyldes bland andet, at LED pærer holder mere end fem gange så lang tid som en almindelig pære, og så er det naturligt, at styrken reduceres en smule. Derfor kan det være en god ide, at købe en pære som har lidt mere styrke til at starte med, så der er noget at give af over tid.

Husk at være opmærksom på pærens sokler 

En anden ting du skal være opmærksom på er, at der findes flere forskellige sokler med X antal ben på pæren. De skal selvfølgelig passe sammen, men det kan du hurtigt se, hvis du bestiller dine nye LED pærer online her på MrPerfect.dk. Her vil du nemt og overskueligt kunne finde de helt rigtige pærer, og du vil også nemt kunne finde en lysstyrke som svarer til det som du har i dag med en el spare pære. Du skal bare klikke ind på landets bedste belysnings side, og så finder du hurtigt og nemt det du skal bruge. Det er hurtigt, nemt og billigst. 

Det er også hos os, MrPerfect.dk at du finder de bedste råd og tips om udskiftning af el spare pærer til de nye og meget billigere LED pærer. Du kan spare op til 70 procent ved at skifte til LED belysning, og de penge kan du vist godt bruge på noget bedre, end ned i elselskabernes kasse. Det er sund økonomisk fornuft, og så ikke mindst et godt bidrag til vores meget plagede miljø.


Find de bedste LED pærer og spots i 2019

Har du svært ved at finde frem til hvilke LED pærer og spots du skal købe i 2019? Så frygt ikke, for vi hos Mrperfect.dk vil meget gerne hjælpe dig. At finde frem til de bedste LED pærer og spots i 2019 er forholdsvis simpelt, og du vil i denne artikel kunne læse mere omkring hvad vi kan tilbyde af LED pærer og spots i 2019.

Vi har det største sortiment af LED pærer og spots i 2019

Du skal have lidt af vælge imellem – selvfølgelig skal du det. I gamle dage var der ikke mange LED pærer at vælge imellem, men i dag har vi skabt Danmarks største sortiment af LED pærer og spots, hvor du helt frit kan vælge de pærer du gerne vil have.

Står du og tænker at du ikke har nogle LED pærer som passer ind i dit hjem, kan du altid kontakte vores kundeservice hvorefter vi vil hjælpe dig med at finde nogle LED pærer, som kan komme til at passe rigtig godt til dit hjem.

De bedste LED belysning i Danmark fås hos Mrperfect.dk

Ønsker du den bedste belysning i 2019, er du kommet til den rette webshop. Vi kan tilbyde dig mange forskellige former for LED pærer, som alle giver en belysning der er til at holde ud. Et af de store problemer, som utrolig mange danskere lever med i dag er mangel på god lys i deres hjem, og da Danmark har en af de længste vinter på jorden, er det vigtigt at vi får noget lys.

God lys kan være med til at give dig mere energi i hverdagen, samtidig med at det kan forhindre at du får mange sygdomme såsom vinter-depression.

LED pærer og spots skal være billigt i 2019

Det er vigtigt at du investerer i billig belysning, da belysning ikke er noget der behøver at være dyrt. Hvis du køber dine LED pærer og spots hos os, kan vi garantere dig, at du kommer til at spare mange penge – og faktisk får penge ud af at købe hos os.

I takt med at du bruger dine pærer i hverdagen vil forbruget af el falde drastisk, hvis du skifter direkte fra de klassiske pærer. I takt med at dit elforbrug falder, vil du kunne se at det store fald svarer til mere end hvad du har givet for dine LED pærer.

Da vi elsker at høre feedback fra vores kunder, har vi fået mange forskellige historier med at de har sparet helt op til 30% af deres elregning i løbet af et år – og da el er noget vi har brug for, må det siges at være en god investering, særligt for folk der ønsker et større rådighedsbeløb pr. måned.

LED sparepærer – Bedst i test 2019

Vi har oplevet en rivende udvikling inden for sparepærer de seneste år, hvor vi bl.a. er blevet bekendte med de såkaldte billige LED pærer.

Disse LED-baserede sparepærer er mere populære end nogensinde før, hvilket der er mange gode grunde til. I dette blogindlæg bliver du præsenteret for bedst i test anno 2019.

Efter grundig test er disse fundet bedst i test:


E14 lille fatning: V-Tac 4W LED krone dæmpbar pære

E27 stor fatning: V-Tac 4W LED Pære Kultråd, materet, E27

GU10 spot: V-Tac FROST5 5W LED Spot

GU10 spot: LEDlife LUX5 LED spot, 5w, Dæmpbar

MR19 spot: LEDlife LUX5 LED spot, 5w, 12v, Dæmpbar

G4 pære: KAPPA2 2W, varm eller neutral hvid, dæmpbar, 12v

G9 pære: V-Tac 2.5w G9 LED pærer Varm hvid, 230v


De bedste LED pærer på markedet

Skal man have de bedste LED sparepærer på markedet, så kan man godt frygte, at man skal betale mange penge, men det er heldigvis ikke tilfældet. Der er nemlig rig mulighed for at købe kvalitetspærer, som ikke koster en formue. Den helt store fordel ved disse sparepærer er, at de bruger 4-5 gange mindre strøm sammenlignet med halogenpærer. Det giver en stor strømbesparelse – og dermed en stor økonomisk besparelse. Den almindelige familie vil altså kunne spare rigtigt mange penge ved at udskifte alle boligens pærer.


Se udvalget af GU10 LED pærer her på siden.

Sparepærer fra LEDlife – Testvinder

Leder man efter bedst i test anno 2019, så kan man ikke komme uden om LEDlife, som er et populært og anerkendt brand. LEDlife er kendt for sine energibesparende og holdbare løsninger, som de allerede har leveret til rigtigt mange forbrugere i hele landet. Det er et dansk brand, som har fået stor succes med sine LED pærer og spots til private boliger og kontorer.

Hvor mange penge du kan spare ved at skifte dine E27 LED pærer med stor fatning vil afhænge af flere forskellige ting. Ikke desto mindre kan du forvente, at der er tale om rigtigt mange penge. Det er en realitet, at de energibesparende pærer er dyrere i indkøb, men de er heldigvis meget billigere i drift. Dermed er det en investering, som meget hurtigt vil kunne tjene sig selv hjem. Det er ikke uden grund, at LEDlife sparepærer er kåret som nogle af de bedste på markedet. De kan nemlig købes til favorable priser, og kvaliteten er særdeles høj.

Se hvorfor Miljøstyrelsen anbefaler LED pærer og spots

LEDlife har bl.a. udmærket sig på følgende punkter:

 •         Meget høj lyskvalitet – Perfekt farvegengivelse

 •      Energibesparelse (du sparer op til 90 % på elregninger)

 •      Ekstraordinær lang levetid (holder meget længere tid end traditionelle pærer) – levetid på til 50.000 timer

Producenten bruger meget tid og mange ressourcer på at teste sine produkter, da de ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Når der bliver lavet interne tests, bliver der fokuseret på følgende:

 •         Lyskvalitet (CRI måles i enheden RA)

 •      Farvetemperatur

 •      Pærens temperatur (den rette temperatur har indflydelse på levetiden)

 •      Langtidstest (pærerne bliver testet i mindst 2 dage, hvor de løbende tændes og slukkes)


Sådan finder du den bedste LED pære

Når man skal finde de bedste LED GU10 spots til sit hjem, så skal man tænke over flere forskellige ting. I den anledning handler det ikke nødvendigvis om at vælge den billigste pære, men derimod  gælder det om at vælge den pære, som besidder de vigtigste egenskaber. Hvis du ikke er med de vigtigste egenskaber, så giver vi dig gerne en kort introduktion.

Handler du i en butik eller på nettet, så skal du altid kigge efter disse ting:

 1.      Farveangivelse (RA / CRI) – RA anbefales at være over 80. Mange producenter har igennem tiden pyntet på denne værdi, så en ægte RA værdi på 80 er generelt rigeligt.

 1.      Levetid – Gå altid efter den længste mulige levetid – mindst 15.000 timer

 1.      Lysfarve – Vælg en pære med et varmt lys (gerne 2700-3000 Kelvin)

 1.      Lumen – Lumen angiver pærens watt-forbrug og er særdeles vigtig.

 1.      Energimærket – Gå altid efter det bedst mulige energimærke. Alle sparepærer bliver mærket med EU’s energimærkning, hvor du skal gå efter A++ (mindre kan også gøre det)

 1.      Spredningsvinkel – Som udgangspunkt anbefales det, at en sparepærer har en spredningsvinkel på 180°, så du er sikret jævn belysning.

Hvis du er opmærksom på overstående, så vil du med sikkerhed kunne finde LED sparepærer, som du vil blive glade for fremover.


LED spots er den nyeste trend 

Spot pærer er kommet for at blive - og det forstår vi godt hos Mrperfect.dk. Når du benytter dig af spot pærer vil du kunne få oplyst dit rum meget bedre, og det er ligemeget om det er et køkken, barnets værelse eller noget helt tredje.

I dag koster LEDspot pærer heller ikke det store. Faktisk kan du gøre mange gode køb, og til tider endda få det billigere end hvad du kunne få af klassiske pærer.

Da spot pærer lyser bedre op end hvad andre pærer ville gøre, behøver du ikke at have så mange pærer som du har på nuværende tidspunkt. Har du 3 pærer nu, kan du måske nøjes med en spot pærer. 

Dette gør at det bliver billigere for dig, og det kan tydelig mærkes på din elregning. Udover at du sparer penge er du også med til at hjælpe miljøet med at bestå i mange år.

Mange fordele med LED spot pærer

Som vi nævnte tidligere kan du spare mange penge ved at investere i en spotpære. Det er dog ikke den eneste fordel du får - der er nemlig mange flere.

De mest betydelige af disse fordele er at pærerne tænder med det samme. Det er der ikke mange andre sparepærer som gør, og i stedet for at skulle vandre rundt i mørke i 5-10 sekunder kan du nu få lys med det samme - og det uden at det koster dig ekstra.

Derudover har de fleste spot pærer, som er lavet af god kvalitet også en lang levetid. Levetiden afhænger selvfølgelig af pæren, men i de fleste tilfælde er det meget lang tid.

En spotpære vil ikke blive ligeså varm som en halogenpærer ville blive.

Få ulemper ved LED spots

Til trods for at der findes mange flere fordele, er der relativt få ulemper ved en spotpære. Den største ulemper er at det koster mere når du køber pæren ind. Det er dog her vi anbefaler at du kigger langsigtet, og i stedet ser det som en investering.  Pæren vil nemlig betale sig selv ind - op til flere gange.

Da spotpære er en af de nyeste trends i Danmark og resten af verden, er der opstået mange fabrikker som ikke laver spotpære af særlig god kvalitet. Dette er selvfølgelig ærgerligt, men er du opmærksom og spørger ind til pærens kvalitet hos din forhandler kan du sagtens gøre et godt køb.

Vi tester de bedste LED spots

Vil du gerne have de bedste LED spots, som du kan få på det danske marked er du kommet til det rette sted. Vi ved at der kan være mange forskellige begreber og andre ting, som man skal kende til for at vælge de bedste spots.

Det er dog ikke alle normale personer i de danske husstande som kender til disse ting. Som udgangspunkt er der fire vigtige begreber, som du skal kunne, og det er:

 •     Lumen (Watt)

 •     Energimærkerne

 •     Kelvin

 •     Ra

Dette skal du være opmærksom på ved LED spots

Normalt bruger vi watt til at finde den helt rigtige lysstyrke til dig. Når der er tale om LED spots hedder dette dog ikke watt, men bliver i stedet for kaldt for lumen. Lumen har nogle rimelige høje tal i forhold til watt, og har man aldrig prøvet at regne i lumen vil du blive overrasket.


En typisk glødepære, også kendt som et halogen, kan have en watt-styrke på 15. I lumen er dette tal 140 - herefter kan du selv regne ud, at jo højere watt desto mere lumen.

Når du køber en LED spot skal du være meget opmærksom på energimærket - desto bedre energimærke, desto flere penge kan du spare på din elregning. En god tommelfingerregel er at mærket, som minimum skal være A, A+ eller A++.

Hvis du stiller så høje krav til din pærer, skal du også være opmærksom på at den skal minimum kunne give en god farvegengivelse.

Det tredje punkt er Kelvin. Kelvin bruges som udgangspunkt til at vise hvad lysets farvetemperatur er. Dette har en stor betydning, da du skal finde den rigtige Kelvin alt efter dine LED spots skal være i køkkenet, i stuen, soveværelset eller på kontoret.

Jo højere tal du har med at gøre, desto koldere vil lyset også være.

Den sidste er Ra. Selvom Ra er det sidste punkt vi snakker om, er det stadig en yderst vigtig detalje. Ra er nemlig den evne som alle pærer har til at gengive farver naturtro - altså farverne fremstår naturlige og ikke kunstige.

Ra bliver blandt eksperter og forhandlere også kaldet for CRI. Jo højere et Ra-tal du kan jo, jo bedre er pæren til at gengive de naturlige farver der er i lys.

Kvalitets LED spots

Hvis du køber en af de LED spots som vi har testet, er du sikker på at du køber et produkt der er af god kvalitet. Vi har sørget for kun at teste spots som er gode for miljøet, og som vi forbrugere ikke vil komme til at fortryde, hvis nu vi købte dem.

Prisen på vores LED spots kan variere - og med god grund. Jo mere du vælger at give for dine spots, desto bedre kvalitet og jo mere energi sparer du også. Det kan være en god idé at sætte sig godt ind i de fire punkter, som vi har beskrevet ovenover.

LED spots er kommet for at blive - og med god grund. LED er på nuværende tidspunkt det mest miljørigtige, som du kan købe, samtidig med at du kan spare mange penge.


Sådan vælger du den helt rigtige LED pære

Der er forskellige aspekter, der er vigtige at tage højde for, når det kommer til at vælge den helt rette LED pære. Du skal først og fremmest kigge på pærens Lumen. Der er mange mennesker, der tror, at man skal kigge efter pærens Watt, og sådan er det også, hvis man skal købe en glødepære eksempelvis, men altså ikke en LED pære. Her skal du i stedet kigge efter pærens Lumen-værdi, og her gælder det, at 800 Lumen svarer til 60 Watt, men man skal i forbindelse med dette være særligt opmærksom på, at der godt kan være tale om to forskellige Lumen-værdier, selvom der er tale om den samme Watt-værdi.

Vær opmærksom på farvetemperaturen 

Ydermere er det også en rigtig god idé at være særligt opmærksom på LED pærens farvetemperatur, også kaldt for Kelvin værdien. Denne værdi angiver, hvor koldt eller varmt selve lyset fra LED pæren er. Det gælder i forbindelse med dette, at størstedelen af danske LED pærer har en værdi på 2700 Kelvin, mens de ligger på omkring 3000 Kelvin, såfremt du køber en standard LED pærer i eksempelvis Sydeuropa. Du bør derfor være opmærksom på dette, hvis du køber LED pærer uden for Danmark.

Kig efter LED pærens RA-værdi

Det er herudover godt at holde øje med LED pærens RA-værdi, da denne skala angiver, hvor god den pågældende pære er til at gengive farve. Det er netop RA-værdien, der er hovedårsagen til, hvorfor man aldrig bør gå efter de billigste pærer, man kan finde på markedet, men at det rent faktisk kan svare sig at gå efter en lidt dyrere pære af god kvalitet. Man bør som hovedregel aldrig vælge en pære, der har en RA-værdi under 80, da det i så fald vil resultere i et meget grimt lys.

Se efter pærens levetid, og vælg kun kendte mærker

Ydermere bør du være særligt opmærksom på levetiden på LED pæren, og her gør det sig gældende, at en LED pære har en levetid på helt op imod 30.000 timer, som du kan læse mere om på længere oppe på siden. Det er utroligt meget. Herudover bør du altid købe LED pærer fra velkendte mærker, såsom Osram, Megaman, Philips, GN-Belysning osv. Det forholder sig nemlig sådan, at der desværre er rigtig mange producenter på markedet netop nu, der snyder deres kunder ved at reklamere for forskellige ting, som produktet slet ikke overholder, herunder levetiden på pæren.

Sørg for at lampen har en fremtidssikret fatning

Endelig skal du naturligvis også sørge for, at den lampe, som pæren skal kunne sidde i, er udstyret med en fremtidssikret fatning. Det vil med andre ord sige, at du skal kunne omdanne pæren til en LED pære, såfremt lampen er lavet til en halogen- eller glødepære.


Det er ikke altid helt nemt at finde ud af, hvilken type pære man bør investere i, især ikke når der er tale om en LED pære frem for en ganske almindelig glødepære, som man har været vant til så længe. Såfremt du sørger for at overholde alle disse råd, er du højst sandsynligt garanteret den helt rette LED pære, som du vil kunne få glæde af i mange år fremover.

Få ekspert hjælp hos Mrperfect

Mrperfect tilbyder kompetent rådgivning indenfor belysning til både private og erhverv. Det kan være en jungle at vælge de rigtige pærer og spots og netop derfor tilbyder vi gratis rådgivning, så du får de rigtige pærer første gang. Kontakt vores energikonsulenter nu på tlf: 71­ 99 99 37