Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter

LED pærer & spots

Hvorfor er LED pærer en god erstatning?

Spotpærer 2016LED står for "Light Emitting Diode" og betyder, at en pære består af lysdioder, som gør pærerne til en yderst miljøvenlig lyskilde, der er en rigtig god investering, da den på sigt vil spare dig utrolig mange penge på elregningen.

F.eks kan du spare udgiften til LED pæren på elregningen indenfor få år? En LED pære bruger nemlig meget mindre strøm end traditionelle lyskilder og udleder også dermed også langt mindre CO2, dvs. at du både sparer en masse penge men også er med på bølgen af "grøn energi"

Ønsker du eksperthjælp? 

Kontakt os nu på 71 99 99 37

Se også denne guide fra Sparenergi.dk og se din præcise besparelse.

LED belysning er fremtiden

Den helt rigtige belysning i 2019, kan have en stor betydning for hvordan du har det og trives. Hvis der er dårligt indeklima, vil du ikke kunne være i et rum uden at føle en form for misbehag. Har du derimod god indeklima, vil du elske at være i rummet, netop fordi at det er behageligt. Mange virksomheds ejere har ikke tænkt på, at belysningen spiller en vigtig rolle og medarbejderne bliver påvirket af belsyningen. Der er adskillelige beviser for at den rette belysning har en stor og positiv effekt på medarbejderne, som i bedste fald kan være mere produktive. 

På Sn.dk, kan du læse mere om fordelene ved LED pærer fra Mrperfect

Sørg for at hele rummet er lyst rigtigt op med en dæmpet pære og spot

Det er meget vigtigt, at du husker at få rummet til at blive lyst rigtigt op. Dette kan du gøre meget nemt, hvis blot du stiller lamperne taktisk. Er de ikke stillet rigtigt, har det ikke nogen betydning på, hvor mange pærer du har i rummet, du vil nemlig stadig få et mindre effektiv belysning.

Mrperfect giver dig 3 gode råd om de rigtige LED pærer

  • 1) LED pære er velegnet til rum med lavt til loftet. Hvis et rum har lavt til loftet, vil du have svært ved at lade lamper hænge oppe i loftet

 

  • 2) Rum med bjælker. Hvis der er bjælker i loftet, vil lyset ikke længere kunne lyse hele rummet op, da bjælkerne vil skygge for det hele. Disse rum kræver ofte, at du investere i nogle andre typer LED spots.

 

  • 3) Rum der er smalle. Hvis du ikke har meget plads til at stille lamper og møbler i, kan det hurtigt blive svært. Ligeledes vil rummet føle sig mast, hvis du placerer en hel del møbler i et smalt rum.

 

Vælg mellem over 1000 LED pærer fra Mrperfect.dk

Hvis du har planer om at investere i god belysning, bør du overveje at investere i nogle LED pærer. I længden vil LED nemlig være billigere, eftersom at de holder i længere tid. Hvis du investere i en normal pære, vil du skulle skifte den ud efter omkring 1-2 år. Hvis du bruger lidt penge her og nu, vil du først skulle skifte din pære ud efter 50.000 timer.

Se også et udvalg af billige T5 og T8 lysstofrør her

LED kan også have en rigtig positiv påvirkning på din el regning. Vi har beregnet os frem til, at du kan spare over 50%. Vi har tidligere snakket med nogle af vores kunder, som har sparet over 85% af deres el regning, blot ved at de skiftede til LED pærer og spots.

Hvilken LED pære eller spots skal jeg vælge?

Sparepære 2016Stiller du dig selv spørgsmål omkring hvilke LED spots med flest brændetimer du skal vælge? LED lyskilder er med andre ord en rigtig god investering – en investering der ikke kun er fordelagtig for din pengepung, men også for miljøet. læs bl.a. Fakta om LED på Energitjenesten.dk. Hos Mrperfect har vi et stort udvalg af forskellige lyskilder, herunder blandt andet lysstofrør, pærer, strips og spots. Uanset hvilken lyskilde du skal bruge, kan du garanteret finde den her hos Mrperfect. Du finder vores spots og øvrige pærer med forskellige fatninger og i forskellige størrelser til nogle af markedets bedste priser.

Læs også mere om prisbillige paneler med prisgaranti.

I vores sorteringsfunktion nedenfor kan du vælge fatningerne GU10 mv. og kulør. Her kan du også vælge mellem varm/hvid, hvid og kold hvid. Derudover kan du også vælge spænding, forbrug og lysstyrke, og så kan du ikke mindst vælge, om pæren skal være dæmpbar eller ej.

Hvad er fordelen ved Mrperfect?

Vi hos Mrperfect.dk har oplevet en stor interesse for billige LED pærer og spots og derfor har vi specialiseret os indenfor denne branche. Denne store efterspørgsel på el-pærer i forskellige farver imødekommer vi med dæmpbare pærer, som du selv kan justere farven på.

Har du f.eks. en stue som er indrettet med røde møbler, vil du altså kunne få røde pærer til. Denne gullige lysstråle er den klassiske som vi kender det fra men pærer i følgende farver virker til at være det helt store trend i 2019: Rød, gul, grøn, hvid og blå stær i lyset og det skaber en helt unik belysningen i hjemmet.

Lynhurtig levering indenfor 24 timer

Køb din LED pære online hos os og spar penge på din el-regning. Vi tilbyder hurtig levering og lave fragtomkostninger på din glødepære. Bestil billige lyskilder hos MrPerfect og sænk elregningen markant! Vi har et enormt udvalg af de bedste og billigste pærer af forskellig art, så du kan med stor sandsynlighed finde lige præcis den LED lyskilde, du er på udkig efter. Bestil inden kl. 15:30 i dag og få din el-pærer leveret allerede i morgen!

Billede af den nyeste LED pære:

Bedste LED pærer 2016

De mest brugte LED belysning i Danmark er GU10

Danmarks bedste tilbud til dig: Køb 10 stk. af én slags belysning og betal kun for 9! (10% rabat) Nedenfor kan du se vores store udvalg af de billigste pærer, spots og øvrig belysning, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt produkt. Vi hos Mrperfect udvider hele tiden i vores sortiment og er hele tiden på udkig efter de bedste produkter. Se også et udvalg af Google Home pærer og andet belysning.

Se udvalget af billige LED GU10 pærer her

Sørg for at kigge efter Ra-værdien, når du skal vælge LED pærer

Det er dog vigtigt, at du naturligvis sørger for at vælge en LED pære i høj kvalitet, da det ikke er nok i sig selv, at det er en LED pære. Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke blot vælger den første og den billigste LED pære, du kan finde, i og med at prisen har rigtig meget at sige ift. kvaliteten af pæren. Herudover bør man altid sørge for at undersøge farvegengivelsen, også kaldet for Ra-værdien. Typisk siger man, at en LED pære har en Ra-værdi mellem 80-90, og det betyder, at jo højere en Ra-værdi, jo bedre lydkvalitet får du. Dog skal du naturligvis også betale mere for denne forbedrede kvalitet.

Vær særligt opmærksom på lumen, farvetemperaturen og farvegengivelsen

Skal man ud at lede efter LED pærer eller spots, står der som regel rigtig mange forskellige informationer angivet på æsken, hvorfor det kan være svært at finde hoved og hale i det. Dog er det faktisk slet ikke så kompliceret igen, og som regel bør du kun kigge på tre egenskaber, nemlig farvegengivelsen, farvetemperaturen samt lumen. 

Se også et udvalg af store LED paneler her


Du vil kunne bruge en LED pærer de fleste steder, idet kvaliteten på dem efterhånden er så god, og herudover er det ikke så underligt, at næsten 40% af danskerne anvender LED pærer, da du med denne type pære som sagt sparer rigtig meget energi og dermed penge. Dette er både godt for din privatøkonomi, men herudover er det også en langt mere bæredygtig løsning, som er god for miljøet, og det kan derfor sagtens betale sig at skifte sine traditionelle lys-pærer ud med LED pærer.

Få ekspert hjælp hos Mrperfect

Mrperfect tilbyder kompetent rådgivning indenfor belysning til både private og erhverv. Det kan være en jungle at vælge de rigtige pærer og spots og netop derfor tilbyder vi gratis rådgivning, så du får de rigtige pærer første gang. Kontakt vores energikonsulenter nu på tlf: 71­ 99 99 37