Filter

Pris
DKK 3 DKK 1416
Forbrug
0 W 240 W
Kulør
mere.. mindre
Spredning
10 243650
Lysstyrke
5 14400
Filter

LED pærer & spots

Danmarks billigste LED pærer.

Spotpærer 2016
Hvis du står og mangler LED pærer er du kommet til det rette sted.
Vi har den bedste kombination af kvalitet og Danmarks bredeste udvalg af LED spots og pærer - med prisgaranti.
Uanset om du mangler E27 pærer, GU10 pærer eller noget helt tredje, har vi helt sikkert det du står og mangler.

Nedenfor finder du lidt info omkring LED generelt.
Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på shop@mrperfect.dk

LED står for "Light Emitting Diode". Det betyder, at pæren består af lysdioder, som gør pærerne til en yderst miljøvenlig lyskilde. En LED-pære er en rigtig god investering, da den på sigt vil spare dig utrolig mange penge på elregningen.

Læs også: Sådan vælger du de rigtige LED pærer


Indenfor få år har LED-pæren tjent sig selv ind gennem en lavere elregning. En LED-pære bruger nemlig markant mindre strøm end traditionelle lyskilder og udleder også dermed også langt mindre CO2. Det betyder, at du både sparer en masse penge og gør noget godt for miljøet. 

Ønsker du eksperthjælp? 

Kontakt os nu på 71 99 99 37

Se også denne guide fra Sparenergi.dk og se din reelle besparelse.

Hvorfor er led pærer fremtiden?

Den rette belysning er vigtigere, end man skulle tro. Dårlig belysning kan give hovedpine, øjenproblemer og generelt skabe dårligere trivsel. Omvendt kan et godt lys skabe en behagelig stemning i rummet. Mange virksomhedsejere tænker ikke over, at medarbejderne bliver påvirket af belysningen. Der er adskillelige beviser for, at den rette belysning har en positiv effekt på medarbejderne, som i bedste fald kan blive mere produktive. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke lyspærer man investerer i. 

På Sn.dk, kan du læse mere om fordelene ved LED pærer fra Mrperfect.

Lys rummet rigtigt op med en dæmpet pære og spot

Det er meget vigtigt at få rummet til at blive lyst rigtigt op. Her er lampernes placering det mest centrale. Er lamperne ikke placeret på en hensigtsmæssig måde, vil du få en ueffektiv belysning - uanset hvor mange pærer du har. 

3 gode råd om led pærer

  • 1) LED-pærer er velegnede til rum med lavt til loftet. Hvis et rum har lavt til loftet, er det svært at have lamper hængende fra loftet. Vælg derfor en bord- eller standerlampe, der kan lyse rummet op nedefra. Det får rummet til at syne større. 

 

  • 2) Rum med bjælker er svære at lyse op fra loftet, da bjælkerne vil skabe skygge. Disse rum kræver ofte, at du investerer i nogle andre typer LED-spots eller supplerer med lys fra vægge eller gulv.

 

  • 3) Smalle rum kan være svære at indrette. Her har man nemlig ikke meget plads til lamper og andre møbler. I smalle rum er det derfor optimalt at have små spots i loftet, som kun fylder minimalt.  

Vælg mellem over 1000 LED-pærer fra Mrperfect.dk

Hvis du har planer om at investere i god belysning, bør du overveje at investere i nogle LED-pærer. I længden vil LED nemlig være billigere, da de holder i længere tid. Hvis du investerer i en normal pære, skal den skiftes ud efter 1-2 år. Hvis du bruger lidt flere penge her og nu, vil du først skulle skifte din pære ud efter op til 50.000 timer.

Se også et udvalg af billige T5 og T8 lysstofrør her.

LED kan få din elregning til at skrumpe. Ifølge vores beregninger kan du spare over 50 % ved at købe en LED-pære. Vi har tidligere snakket med nogle af vores kunder, som har skåret over 85 % af deres elregning, blot ved at skifte til LED-pærer og -spots. LED-lyskilder er med andre ord en rigtig god investering, som ikke kun er fordelagtig for din pengepung, men også for miljøet. læs bl.a. Fakta om LED på Energitjenesten.dk.

Hvilken LED-pære eller spot skal jeg vælge?

Sparepære 2016
Er du i tvivl om, hvilke LED spots med flest brændetimer du skal vælge? Hos Mrperfect har vi et stort udvalg af forskellige lyskilder, herunder blandt andet lysstofrør, pærer, strips og spots. Uanset hvilken lyskilde du skal bruge, kan du med garanti finde den her hos Mrperfect. Du finder vores spots og øvrige pærer med forskellige fatninger i forskellige størrelser til nogle af markedets bedste priser.

Læs også mere om prisbillige paneler med prisgaranti.

I vores sorteringsfunktion nedenfor kan du vælge fatning og kulør. Her kan du også vælge mellem varm hvid, neutral hvid og kold hvid. Derudover kan du også vælge spænding, forbrug og lysstyrke, samt om pæren skal være dæmpbar eller ej.

Hvad er fordelen ved Mrperfect?

Hos Mrperfect.dk har vi oplevet en stor interesse for billige LED-pærer og -spots, og derfor har vi specialiseret os indenfor denne branche. Den store efterspørgsel på elpærer i forskellige farver imødekommer vi med dæmpbare pærer, som du selv kan justere farven på.

Læs også: Sådan sparer du penge med LED pærer

Har du f.eks. en stue, som er indrettet med røde møbler, vil du altså kunne få røde pærer, der matcher. Man kan altså vælge mere end bare den klassiske hvide lysstråle: I 2020 var det eks. moderne med rødt, gult, grønt, hvidt og blåt lys. Det skaber en helt unik belysning i hjemmet.

Lynhurtig levering indenfor 24 timer

Køb din LED-pære online hos os, og spar penge på din elregning. Vi tilbyder hurtig levering og lave fragtomkostninger på din glødepære. Bestil billige lyskilder hos MrPerfect, og sænk elregningen markant! Vi har et enormt udvalg af de bedste og billigste pærer af forskellig art, så du kan finde lige præcis den LED lyskilde, du er på udkig efter. Bestil inden kl. 15:00 i dag, og få din elpære leveret allerede i morgen!

Billede af den nyeste LED pære:

Bedste LED pærer 2016

Den mest brugte LED-belysning i Danmark er GU10

Nedenfor kan du se vores store udvalg af de billigste pærer, spots og øvrig belysning, hvor du også kan læse mere om hvert enkelt produkt. Vi fører bl.a. den populære GU10, der giver dig det allerbedste lys. Hos Mrperfect udvider vi hele tiden i vores sortiment og er hele tiden på udkig efter de bedste produkter. Se også vores udvalg af Google Home pærer og andet belysning.

Se udvalget af billige LED GU10 pærer her

Sørg for at kigge efter Ra-værdien, når du skal vælge LED-pærer

Det er vigtigt, at du vælger en LED-pære i høj kvalitet. Alle LED-pærer er nemlig ikke ens. Først og fremmest bør du ikke blot vælge den første og den billigste LED-pære, du kan finde. Det skyldes, at pris og kvalitet langt henad vejen følges ad. Herudover bør du altid undersøge farvegengivelsen, også kaldet Ra-værdien. Typisk siger man, at en LED-pære har en Ra-værdi mellem 80-90. Jo højere en Ra-værdi, jo bedre lyskvalitet får du. Dog skal du naturligvis også betale mere for denne forbedrede kvalitet.

Vær særligt opmærksom på lumen, farvetemperaturen og farvegengivelsen

Når man leder efter LED-pærer eller -spots, står der som regel rigtig mange forskellige informationer angivet på æsken. Det kan være svært at finde hoved og hale i. Dog er det faktisk slet ikke så kompliceret igen, og som regel bør du kun kigge på tre egenskaber, nemlig farvegengivelsen, farvetemperaturen og lumen. 

Se også et udvalg af store LED paneler her


Du kan bruge en LED-pære de fleste steder, idet kvaliteten på dem efterhånden er så god. Derudover er det ikke så underligt, at næsten 40 % af danskerne anvender LED-pærer, da du med denne type pære sparer energi og penge. Dette er både godt for din privatøkonomi og for miljøet. Derfor kan det sagtens betale sig at skifte sine traditionelle lyspærer ud med LED-pærer.

Få ekspert hjælp hos Mrperfect

Mrperfect tilbyder kompetent rådgivning indenfor belysning til både private og erhverv. Det kan være en jungle at vælge de rigtige pærer og spots, og netop derfor tilbyder vi gratis rådgivning, så du får de rigtige pærer første gang. Kontakt vores kundeservice på shop@mrperfect eller alle hverdage 9-15 på tlf: 71­ 99 99 37


Ofte stillede spørgsmål til LED pærer og spots
Hvad hedder en pære med stor fatning?
En såkaldt pære med stor fatning er en pære med en E27 fatning. 
Fatningen har en diameter på 27mm og derfra kommer navnet E27
Højden kan variere men den har en højde på ca. 3 cm.
Hvilken pære passer til min lampe?
Først er det vigtigt at finde ud af hvilken fatning der passer til lampen.
Efterfølgende er det den fysiske størrelse på pæren som passer i lampen. 

Når man kender fatningstypen og hvilken størrelse pære der passer i lampen, kan man tage beslutninger omkring; lysstyrke, lyskulør, spredningsgrad, RA værdi og dæmpning.
Hvad er en filament pære?
En filament pære er en kombination af det moderne og det traditionelle. Teknologien er moderne; derfor får du lavt strømforbrug, men et traditionel look. Glasset i pæren er klart, og man kan se filamenterne, som ligner glødetråden fra glødetrådspæren.
Hvad er en kertepære?
En kertepære er en pære med et aflangt hoved. Kertepæren er brugt mange steder i hjemmet og ofte i forbindelse med lysekroner.
Hvad hedder en pære med lille fatning?
En pære med såkaldt lille fatning er en pære med en E14 fatning. Fatningen har en diameter på 14 mm, derfra kommer navnet E14. Højden på selve fatningen kan variere, men den har en ca. højde på 2,5 cm.
Passer pæren i min lampe?
Det første, man skal undersøge, er, hvilken fatning man har. Når man kender fatningen, skal man finde ud af hvilken størrelse, der passer i lampen. Inde på pærernes produktside kan man se mål på pæren.