Filter

Pris
DKK 4DKK 1795
Længde (cm)
mere..mindre
Erstat (watt)
mere..mindre
Forbrug
4W70W
Lysstyrke
330lm8400lm
Kulør
mere..mindre
Dæmpbar
mere..mindre
Sensor type
mere..mindre

Billige LED lysstofrør hos Mrperfect

Hos MrPerfect er vi eksperter i lysstofrør, og her på siden finder du et kæmpe udvalg af de bedste rør på markedet og til de billigste priser. 

Vi er et stolt dansk firma med tradition for at give vores kunder en god købsoplevelse, og er du som privat- eller erhvervskunde f.eks. interesseret i at købe over 10 lysstofrør, er du velkommen til at kontakte os for eksperthjælp eller special aftale/tilbud.

Vi kan ligeledes imødekomme specielle ønsker og løsninger efter behov.

Kontakt os nu på 71 99 99 37


Hvad er fordelen ved LED lysstofrør?

Lysstofrør er en energieffektiv lyskilde, der egner sig rigtigt godt til belysning på steder, hvor der er behov for meget lys, som f.eks. større lokaler. Lyskilden er også velegnet, hvis du har et enkelt sted i fx. stuen, der skal oplyses. Lysstofrør er en god investering for dig der ønsker maksimal belysning for en mindre elregning.

T8 lysstofrør med armatur


Hvorfor er LED lysstofrør billigst at bruge?

Lysstofrør anvendes ofte som kontorbelysning, industribelysning og som belysning i restauranter og på skoler. I private hjem bruges de oftest på badeværelset eller i køkkenet.

Lysstofrør er i forvejen en billig og energieffektiv lyskilde, men ved at vælge lysstofrør kan du opnå store yderligere besparelser på elregningen. Derudover har lysstofrør også en rigtig lang levetid, så vælger du denne løsning som lyskilde, kan du være sikker på, at der går mange år, før du igen skal ud og købe nye LED lysstofrør.

Fakta om LED lysstofrør Go’ Energi

Lysstofrøret er en revolutionerende belysning og Mrperfect.dk er en af Danmarks største udbyder.

Læs mere om: Lysstofrør-guide fra Sikkerhedstyrrelsen.

T5 og T8 Lysstofrør fra Mrperfect og fordele

Hos Mr Perfect har vi et stort udvalg af T5 og T8 lysstofrør, der giver ca. en halv gang mere lys end almindelige lysstofrør.

Se et udvalg af T5 lysstofrør her

Vores udvalg af LED lysstofrør består af forskellige længder og farver, fx kan du vælge mellem varm hvid, kold hvid eller neutral hvid belysning fra de mest populære T5 og T8 rør. Derudover forhandler vi både lysstofrør med og uden armaturer, dvs. det er muligt at købe f.eks 100 unikke armaturer til 100 antal lysstofrører.

Se også væres kæmpe udvalg af LED pærer og spots

Der findes i dag mange slags lysstofrør med og uden armatur og netop derfor har vi hos Mrperfect.dk eksperter siddende internt indenfor netop dette felt.

Læs mere om de populære T8 lysstofrør her

Det kan være en jungle at finde den helt rigtige lysstof-rør, derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, da vi har LED-eksperter siddende og vi er altid klar på en uvildig snak om dit behov.

Lysstofrør med 10-20.000 lysetimer

Belysning er en utrolig vigtig element ved indretning af et ergonomisk kontor eller arbejdsplads, såfremt man fokuserer på en maksimal og effektiv arbejdsmiljø. Vi hos Mrperfect ved at den rigtige belysning påvirker medarbejdernes arbejdsindsats og påvirker den månedlige elforbrug.

Vidste du godt at LED paneler er et godt alternativ til lysstofrør? Se og find dem med prisgaranti her

"Forkert" belysning eller vejledning kan være dyr, virke trættende og påvirke humør og koncentrationen hos medarbejderne. Men har man den rigtige og den optimale beslysning kan man forvente bedre indsats, færre sygedage og en mere dedikerede og koncentrerede medarbejdere men vidste du godt at lysstofrør har en levetid på et sted mellem 10-20.000 timer?

Ifølge Sparenergi, lever en gennemsnitlig lysstofrør altså som minimum dobbelt så lang tid som:

Glødepærer - 3.000 timer
Sparepærer - 3.300 timer
Halogenpærer -  2.800 timer
Lysstofrør - fra 10.000og op til 20.000 timer

Overvejer du at udskifte lysstofrør?

Så kan du opnå store og mærkbare besparelser på el-udgifter, da lysstofrør som produkt hele tiden bliver forbedret. Vi hos Mrperfect forhandler udelukkende de bedste lysstofrør og med ekstrem lang levetid. Vi tilbyder ligeledes råd og eksperthjælp, så tøv ikke med at kontakte os.