Billige LED lysstofrør hos Mrperfect.dk

Hos MrPerfect er vi eksperter i lysstofrør, og her på siden finder du et kæmpe udvalg af de bedste rør på markedet og til de billigste priser. 

Vi er et stolt dansk firma med tradition for at give vores kunder en god købsoplevelse, og er du som privat- eller erhvervskunde f.eks. interesseret i at købe over 10 lysstofrør, er du altid meget velkommen til at kontakte os for eksperthjælp eller special aftale. Vi kan ligeledes klare special løsninger og behov. Kontakt os nu på 71 99 99 37


Hvad er fordelen ved LED lysstofrør?

Lysstofrør er en energieffektiv lyskilde, der egner sig rigtigt godt til belysning på steder, hvor der er behov for meget lys, som f.eks. større lokaler. Lyskilden er også velegnet, hvis du har et enkelt sted i fx. stuen, der skal oplyses. Lysstofrør er en god investering for dig der ønsker maksimal belysning for en mindre elregning.

T8 lysstofrør med armatur


Hvorfor er LED lysstofrør billigst at bruge?

Lysstofrør anvendes ofte som kontorbelysning, industribelysning og som belysning i restauranter og på skoler. I private hjem bruges de oftest på badeværelset eller i køkkenet.

Lysstofrør er i forvejen en billig og energieffektiv lyskilde, men ved at vælge lysstofrør kan du opnå store yderligere besparelser på elregningen. Derudover har lysstofrør også en rigtig lang levetid, så vælger du denne løsning som lyskilde, kan du være sikker på, at der går mange år, før du igen skal ud og købe nye LED lysstofrør.

Fakta om LED lysstofrør Go’ Energi

Lysstofrøret er en revolutionerende belysning og Mrperfect.dk er en af Danmarks største udbyder.

Læs mere om: Lysstofrør-guide fra Sikkerhedstyrrelsen.

Lysstofrør fra Mrperfect.dk - Fordele

Hos Mr Perfect har vi et stort udvalg af de billigste og bedste lysstofrør med LED, der giver ca. en halv gang mere lys end almindelige lysstofrør. Vores udvalg af LED lysstofrør består af billige lysstofrør i forskellige længder og farver, fx kan du vælge mellem varm hvid, kold hvid eller neutral hvid belysning. Derudover forhandler vi både LED lysstofrør med og uden armaturer, dvs. det er muligt at købe X antal unikke armaturer til X antal lysstofrører.

Se også væres kæmpe udvalg af LED pærer og spots

Der findes i dag mange slags lysstofrør med og uden armatur og netop derfor har vi hos Mrperfect.dk eksperter siddende internt indenfor netop dette felt.

Det kan være en jungle at finde den helt rigtige lysstof-rør, derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, da vi har LED-eksperter siddende og vi er altid klar på en uvildig snak om dit behov.

LED Lysstofrør giver en mere behagelig belysning!

Belysning er en utrolig vigtig element ved indretning af et ergonomisk kontor eller arbejdsplads, såfremt man fokuserer på en maksimal og effektiv arbejdsmiljø. Vi hos Mrperfect ved at den rigtige belysning påvirker medarbejdernes arbejdsindsats. En "forkert" belysning kan både virke trættende og påvirke humør og koncentrationen. Men har man den rigtige og den optimale beslysning kan man forvente bedre indsats, færre sygedage og opleve medarbejderne være mere positive. 

Overvejer du at udskifte lysstofrør?

Så kan du opnå store og mærkbare besparelser på el-udgifter, da lysstofrør som produkt hele tiden bliver forbedret. Vi hos Mrperfect forhandler udelukkende de bedste lysstofrør og med ekstrem lang levetid. Vi tilbyder ligeledes råd og eksperthjælp, så tøv ikke med at kontakte os.