Filter

Pris
DKK 8 DKK 318
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
8 80
Forbrug
5 W 30 W
Lysstyrke
675 lm 4800 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

T5 LED lysstofrør


Erstat T5 rør med LED lysstofrør med G5 fatning

Er du vant til at bruge T5 rør, og vil du gerne udskifte dem med en økonomisk bedre lyskilde? Så er LED lysstofrør med G5 fatning løsningen. Med LED lysstofrør med G5 fatning får du en erstatning, der i de fleste tilfælde kan monteres direkte uden ombygning.
Det er det stærke, danske brand LEDlife, der står bag LED lyskilden, der erstatter T5 rør. LED lysstofrørene passer direkte i 95 procent af lamperne på markedet i Danmark. Og for de fleste lampers vedkommende er det muligt at montere LED lysstofrøret med G5 fatning direkte med den medfølgende LED glimttænder. Dermed slipper du for ombygning eller øvrige udgifter.
LED lysstofrør er populært i både erhverv og almindelige husstande, fordi du får et effektivt og godt lys med et lavt forbrug. Derudover har LED produkter en lang levetid. For de pågældende lysstofrørs tilfælde taler vi om en levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

 
Vælg den rette kulør og lysstyrke

For at få det lysstofrør, der lever bedst op til dine krav, skal du finde ud af, hvilken kulør lyset skal have. Der er overordnet tre kulører at vælge mellem iblandt MrPerfects udvalg af LED lysstofrør. Det drejer sig om varm, neutral og kold hvid. 
Den varme kulør er ofte anvendt i private husstande for at skabe en hyggelig atmosfære. Den neutrale gør det godt som arbejdslys, da blå og gule toner ikke ses. Dermed fremstår de emner, som lyset rammer, i et naturligt skær. Den sidste kulør, den kolde hvide, har blålige toner og er derfor godt lys til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.
Foruden den rette kulør er det også vigtigt at beslutte hvor kraftigt et lys, du skal gå efter. Det ser du ved at kigge på lumen-værdien. Jo højere værdi, jo kraftigere lys. Hvad angår udvalget af lysstofrør her i webshoppen kan du få rør med et relativt kraftigt lys (omkring 4800 lumen). I den anden ende af skalaen er vi nede på omkring 650 lumen. Til sammenligning er 650 lumen en passende lysstyrke over et køkkenbord.
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Som specialister inden for LED lys står vi hos MrPerfect klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Vi rådgiver og sælger både til private og erhvervskunder. Er du erhvervskunde og har brug for en større ordre, er du velkommen til at tage fat i os for at høre mere om mængderabat.
Vores kundeservice er til at træffe både på mail og telefon.
Ofte stillede spørgsmål til T5 rør med LED
Hvad kan jeg bruge som erstatning for T5 rør?
Hvis du ønsker at udskifte T5 rør med en LED lyskilde, er LED lysstofrør med G5 fatning et rigtig godt bud.
Hvilken kulør bør jeg vælge til mit LED lysstofrør?
Når du skal vælge kulør på dit LED lysstofrør afhænger det af formålet. Vælg den varme kulør for en behagelig atmosfære. Vælg den neutrale for et naturligt lys og den kolde hvide for et lys med blåligt skær.
Hvor nemt er det at udskifte T5 rør med G5 LED lysstofrør?
Det er nemt at erstatte T5 rør med LED lysstofrør med G5 fatning. I de fleste tilfælde kan røret monteres direkte uden ombygning og ekstra udgifter.