Filter

Pris
DKK 109 DKK 230
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
21 80
Forbrug
10 W 28 W
Lysstyrke
1100 lm 3680 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

T5 LED lysstofrør Dæmpbar

Prisgaranti på led projektører


Plads til kreativitet med dæmpbare T5 LED lysstofrør

Her får du dæmpbare T5 LED lysstofrør i bedste kvalitet fra LEDlife og til billige priser. Hos MrPerfect kan vi nu levere T5 LED lysstofrør med dæmpning til absolut billige priser. Og naturligvis af god kvalitet. Se det store udvalg her.


De mest anvendte lysstofrør er lige og fås i varierende længder og styrker – alt efter hvor de skal bruges. De giver ikke alene en effektiv belysning, men har også en utrolig lang holdbarhed. Rent faktisk helt op til 10 gange længere end klassiske glødepærer.


Derfor er de også særligt velegnede til de rum, hvor du ønsker kraftigt – og holdbart – lys. Det kan være i bryggerset eller i garagen, men de er også yderst velegnede som arbejdslys over skriveborde eller i loftet i kontorlandskaber.
 

Lysstofrørets udfordringer

Men ét er de klassiske lige lysstofrør, der gav en rigtig god belysning ud over størstedelen af 1980’erne. Dem kender de fleste og mindes nok også et utrolig skarpt lys, der var godt at arbejde til, men ikke særlig velegnet som hyggebelysning. For der er nu engang tale om temmelig intens belysning, når man tænder for et lysstofrør af den klassiske type.


Derudover kunne man ind imellem opleve, at lyset fra disse traditionelle lysstofrør flakkede. Også selv om der var tale om helt nye rør. Yderst generende når man sidder ved et arbejdsbord eller blot ønsker et stabilt lys at se ved. Heldigvis kan dette afhjælpes.


Nemlig ved at montere en såkaldt hf-kobling på lysstofrøret. Denne løsning kom frem i midten af 80’erne, men var dengang en dyr fornøjelse af svingende kvalitet. Siden er der dog videreudviklet på denne kobling, så det i dag er muligt at stoppe det flakkende lysstofrør, uden at det koster en formue.
 

T5 lysstofrør specifikationer

Vil du vide mere, kan du læse i vores vejledning om LED lysstofrør og armaturer. Og ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail. Husk også at se vores øvrige udvalg af LED lysstofrør her.

Herunder kan du se detaljeret specifikationer på T5 lysstofrør.

4W = 13,6 cm
6W = 21,2 cm
8W = 28,8 cm
13W = 51,7 cm
14W = 54,9 cm
21W = 84,9 cm
24W = 54,9 cm
28W = 114,9 cm
35W = 144,9 cm
39W = 84,9 cm
49W = 144,9 cm
54W = 114,9 cm

Ofte stillede spørgsmål til dæmpbare T5 LED lysstofrør
Hvad er fordelen ved dæmpbare LED lysstofrør?
Der er flere fordele ved, at LED lysstofrørerne kan justeres i lysstyrken. Der er blandt andet den fordel, at du kan bruge rummet, hvor lyset hænger til flere forskellige formål alt efter, hvor kraftigt lys der kræves.
Hvad er fordelen ved LED?
En af fordelene ved lys med LED teknologi er, at LED lys har en lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder. Derudover har LED lys et lavt forbrug.
Hvilke formål passer LED lysstofrør til?
LED lysstofrør kan bruges til mange forskellige formål. Blandt andet kan det hænge i kontorer, på gange, i køkkenet og i badeværelset.