Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
8 80
Forbrug
5 W 28 W
Lysstyrke
650 lm 3680 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

Dæmpbar T5 LED lysstofrør

Vi kan nu levere T5 led lysstofrør med dæmpning til absolut billigste priser. Her får du dæmpbare T5 led lysstofrør i bedste kvalitet fra LED-life og til prisbillige priser. Se det store udvalg her.

Prisgaranti på led projektører


Plads til kreativitet med T5 LED lysstofrør

De mest anvendte lysstofrør er lige og fås i varierende længder og styrker – alt efter hvor de skal bruges. De giver ikke alene en effektiv belysning, men har også en utrolig lang holdbarhed. Rent faktisk helt op til 10 gange længere end klassiske glødepærer Derfor er de også særligt velegnede til de rum, hvor du ønsker kraftigt – og holdbart – lys. Det kan være i bryggerset eller i garagen, men de er også yderst velegnede som arbejdslys over skriveborde eller i loftet i kontorlandskaber.

Hos Mr. Perfect finder du altid et stort udvalg af lysstofrør i mange varianter. Naturligvis af god kvalitet og til en god pris.

Lysstofrørets udfordringer

Men ét er de klassiske lige lysstofrør, der gav en rigtig god belysning ud over størstedelen af 1980’erne. Dem kender de fleste og mindes nok også et utrolig skarpt lys, der var godt at arbejde til, men ikke særlig velegnet som hyggebelysning. For der er nu en gang tale om temmelig intens belysning, når man tænder for et lysstofrør af den klassiske type.

Derudover kunne man ind i mellem opleve, at lyset fra disse traditionelle lysstofrør ofte flakkede. Også selv om der var tale om helt nye rør. Yderst generend, når man sidder ved et arbejdsbord eller blot ønsker et stabilt lys at se ved. Heldigvis kan dette afhjælpes.

Nemlig ved hjælp af at montere en såkaldt hf-kobling på lysstofrøret. Denne løsning kom frem i midten af 80’erne, men var dengang en dyr fornøjelse af svingende kvalitet. Siden er der dog videreudviklet på denne kobling, så det i dag er muligt at stoppe det flakkende lysstofrør uden at det koster en formue.

Her kan du se detaljeret specifikationer på T5 lysstofrør

T5 lysstofrør specifikationer

4W = 13,6 cm

6W = 21,2 cm

8W = 28,8 cm

13W = 51,7 cm

14W = 54,9 cm

21W = 84,9 cm

24W = 54,9 cm

28W = 114,9 cm

35W = 144,9 cm

39W = 84,9 cm

49W = 144,9 cm

54W = 114,9 cm