Filter

Pris
DKK 69 DKK 161
Erstat (watt)
24 56
Forbrug
12 W 25 W
Lysstyrke
1400 lm 3000 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

2G11 LED rør

Prisgaranti på led projektører

Find de rette LED lysstofrør med 2G11 fatning

Er du på udkig efter 2G11 LED lysstofrør? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MrPerfect har vi et stort udvalg af LED lysstofrør med 2G11 fatning, og der er mange fordele ved at vælge LED teknologi frem for traditionelle lyskilder som halogen- og glødetrådspærer
Blandt fordelene ved LED er, at lyskilden har lang levetid og derfor ikke skal udskiftes så tit. Dermed kræver det mindre arbejde. Yderligere er LED billigere rent økonomisk, fordi pærens forbrug er meget lavt, og du får samtidig et godt og effektivt lys.
Iblandt udvalget kan du vælge mellem forskellige lysstyrker. Kig efter en høj lumen-værdi hvis du ønsker en pære med et kraftigt lys. I den høje ende af skalaen af LED lysstofrør med 2G11 fatning kan du finde de udgaver, der har en lysstyrke på omkring 3000 lumen. Ønsker du et mindre kraftigt lys, kan du gå efter en lysstyrke på omkring 1000 lumen.
 

Find den optimale kulør

Foruden den rette lysstyrke er det også vigtigt at vælge lysstofrør ud fra, hvilken kulør der er brugbar i forhold til det formål, du skal bruge lyset til. Overordnet set er der fire kulører, som vi her vil beskrive. Det drejer sig om den varme, den ekstra varme, den neutrale og den kolde hvide.
Hvis du ønsker en behagelig hjemlig atmosfære, skal du gå efter den varme kulør. Og skal fornemmelsen af hygge skrues yderligere op, skal du gå efter den ekstra varme kulør. Med den får du et udtryk, der minder om en glødetrådspære.
Ønsker du derimod at skabe et godt arbejdslys, er det den neutrale kulør, der er mest optimal. Lyset er uden blå og gule nuancer, hvilket giver et naturligt lys. Den kolde hvide har derimod blålige toner, og det blå skær er blandt andet velegnet til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.
 

Høj kvalitet med dansk virksomhed bag

MrPerfect er specialister inden for LED lys. Med mange års erfaring bag os har vi udvalgt de bedste produkter til vores kunder. Bag vores udvalg af LED lysstofrør med 2G11 fatning finder du den danske virksomhed LEDlife. LEDlife er et stærkt brand, der er kendt for høj kvalitet, og virksomheden producerer både LED lys til private og til erhverv.
MrPerfect er en 100% dansk webshop. Vi sælger og rådgiver både private og professionelle over hele landet, og har du spørgsmål, så kontakt os gerne på telefon eller mail. Er du erhvervskunde, og har du brug for en større ordre, så kontakt os for at høre mere om mulighederne for mængderabat. Tag også gerne et kig i vores øvrige udvalg af LED lysstofrør.
Ofte stillede spørgsmål til LED lysstofrør med 2G11 fatning
Hvad betyder 2G11, når det kommer til LED lysstofrør?
Betegnelsen "2G11" fortæller, hvilken fatning LED lysstofrøret har.
Hvilke kulører fås LED lysstofrør med 2G11 fatning i?
Der er i alt fire kulører at vælge imellem, når det kommer til 2G11 LED lysstofrør. Det drejer sig om varm, ekstra varm, neutral og den kolde hvide.
Hvilken lysstyrke skal jeg gå efter med 2G11 LED lysstofrør?
Gå efter en høj værdi, hvis du skal bruge et kraftigt lys. Inden for LED lysstofrør med 2G11 fatning kan du finde lyskilder med en lysstyrke på omkring 3000 lumen.