Filter

Categories
mere.. mindre
Price
DKK 0 DKK 0
Filter

Lysstofrør armatur

LED lysstofrør-armatur

Køb LED lysstofrør-armaturer til Danmarks bedste priser og med tilfredshedsgaranti. Hos Mrperfect.dk er du garanteret dag-til-dag levering.

Billige LED-armaturer til lysstofrør

Et LED armatur til lysstofrør er beregnet til at blive sat op, hvor du har et af de gamle armaturer til den ældre type lysstofrør. De nyere LED-armaturer har nemlig samme funktion som de gamle - de giver bare et bedre lys og sparer på energien. Det betyder både, at du sparer penge på elregningen, og at du gør noget godt for vores miljø. 

Lysstofrør har været brugt i mange år i industrien og private boliger. Det er f.eks. populært at have lysstofrør i bryggerser, badeværelser, garager og køkkener. Jo flere steder du har de gamle lysstofrør, jo flere penge kan du spare, hvis du skifter til de nye LED-amarturer, som er beregnet til at sætte LED-lysstofrør i. LED-belysning giver rigtig mange fordele i forhold til de gamle rør. Du får et bedre og sundere lys uden UV stråling, meget længere levetid og en besparelse på over 50 procent. Der er kun gode grunde til at skifte.

Besparelser og levetid på LED-armatur 

Der bliver talt og skrevet ret meget om den nye LED teknologi og alle de fordele, den bringer med sig. Levetiden er en af de vigtige grunde til, at folk skifter til LED. Hvis en almindelig pære eller lysstofrør holder i 1.000 timer, så kan du regne med, at LED holder i ti gange så lang tid. Og 1.000 timers lys svarer til cirka et år, hvis du har lyset tændt lidt over tre timer om dagen. 

Se vores udvalg af LED lysstofrør her

En LED-pære giver altså lys til ti år, og det er helt vildt meget i forhold til de gamle teknologier. På samme måde vil du for eksempel se, at en LED pære bruger 7 Watt, hvor en pære af ældre dato forbruger 45 Watt. Den nye bruger altså kun en sjettedel af, hvad den gamle bruger. Sammenlagt bliver det en super investering at skifte fra gammelt til nyt og så score de store besparelser, især hvis du kun har pærer eller lysstofrør af ældre dato i din bolig.

Mange forskellige LED-armaturer

Du kan selvfølgelig godt vente, til et af dine rør ikke dur længere og så skifte både armatur og rør, så du ikke skal investere lige nu. Men så varer det også det længere, før du begynder at spare penge og bidrage til et mere bæredygtigt samfund. Her hos MrPerfect.dk har vi LED-armatur til lysstofrør i flere varianter, og det gælder både i længder, åbne, lukkede og med gitter. Du kan vælge det armatur, som der matcher dit behov, og så skal du efterfølgende finde det rør, som passer til. Her kan du også selv vælge længde og lysstyrke. Det er altså muligt at tilpasse dit LED-lysstofrør, så det passer til dine behov og din personlige smag. 

Vi har valgt et stort udvalg af disse produkter, fordi der er en rigtig stor efterspørgsel på dem, og fordi mange af vores kunder netop tilpasser deres løsninger til individuelle behov. Du kan regne med, at både kvalitet og pris er noget af det bedste på markedet hos os. Vi er bedst og billigst, og vi gør alt for, at du finder de bedste løsninger.

Ofte stillede spørgsmål til LED armatur
Hvor kan jeg købe LED armatur?
LED armatur kan købes hos MrPerfect.dk
Der finder du et stort udvalg af armatur til mange forskellige formål.
Du finder modeller som er lavet til industri, erhverv og til hjemmebrug i f.eks. køkkenet. 
Hvad er indbygget LED?
Indbygget LED eller indbygget lyskilde betyder at LED lyset er indbygget uden fatning og sokkel.
Det betyder at pæren ikke kan udskiftes eller at man skal bruge værktøj for at få den skiftet.

Ofte er indbygget LED i en højere kvalitet og kan derfor holde længere.