Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter

Lysstofrør armatur

LED Lysstofrør armatur

Køb LED lysstofrør armaturer til Danmarks bedste priser og tilfredshedsgaranti. Hos Mrperfect.dk er du garanteret dag-til-dag levering.

Billige LED armatur til lysstofrør

Et LED armatur til lysstofrør er beregnet til at blive sat op, der hvor du i dag har et af de gamle armaturer til den ældre type lysstofrør, og hvor du gerne vil bruge LED lysstofrør, for måske at få et bedre lys og samtidig spare en masse penge på din el regning. Lysstofrør har været brugt i mange år, og ud over industrien, så har mange boliger også lysstofrør, i for eksempel bryggerser, badeværelser, garager og køkkener. Jo flere steder du har de gamle lysstofrør, jo flere penge kan du spare, hvis du skifter til de nye moderne, som er beregnet til at sætte LED lysstofrør i. LED belysning giver rigtig mange fordele i forhold til de gamle rør, som for eksempel, bedre og sundere lys uden UV stråling, meget længere levetid, og en besparelse som tit kommer over 50 procent i strømforbrug. Der findes ingen gode grunde til ikke at skifte.

Besparelser og levetid på LED armatur er vigtigt

Der bliver talt og skrevet ret meget om den nye LED teknologi og alle de fordele den bringer med sig. Levetiden er en af de vigtige grunde til at folk skifter til LED. Hvis en normal eller almindelig påre eller lysstofrør holder i 1.000 timer, så kan du regne med at LED holder i ti gange så lang tid. Men 1.000 timers lys svarer til cirka et år, hvis du har lyset tændt meget, altså sammenlagt 3 komma noget time pr. dag.

Se vores udvalg af LED lysstofrør her

Med LED giver det så lys til ti år, og det er helt vildt meget i forhold til de gamle teknologier. På samme måde vil du for eksempel se, at en LED pære bruger 7 Watt, hvor en pære af ældre dato forbruger 45 Watt, altså kun et sjettedel af strømforbruget. Sammenlagt bliver det en super investering at skifte fra gammelt til nyt, og så score de store besparelser, især hvis du kun har pærer eller lysstofrør af ældre dato i din bolig.

Mange forskellige LED armaturer

Du kan selvfølgelig godt vente til et af dine rør ikke dur længere, og så skifte både armatur og rør, så du ikke skal investere lige nu, men så varer det også det længere, før du begynder at spare penge, og bidrage til at vi bliver mere bæredygtige i samfundet. Her hos MrPerfect.dk har vi LED armatur til lysstofrør i flere varianter, og det gælder både i længder, åbne, lukkede og med gitter for eksempel. du kan vælge det som der matcher dit behov, og så skal du efterfølgende finde det rør som passer til. Her kan du også selv vælge størrelse i længde og i lysstyrke. Det bliver dermed en meget mere personlig løswning, hvis du vælger at gøre det på den måde.

Vi har valgt et ret stort udvalg i disse produkter, fordi der er en rigtig stor efterspørgsel på dem, og fordi, at mange af vores kunder netop tilpasser deres løsninger til individuelle behov. du vil helt sikkert sagtens kunne finde lige det som passer til dit behov, og du kan godt regne med, at både kvalitet og pris, er noget af det bedste på markedet. Vi er bedst og billigst, og vi gør alt for at du finder de bedste løsninger.